Cos więcej o Nas... hmmm.... do Poznania przyjechaliśmy za pracą bo dla mojego w Łodzi jej brak, wcześniej mieszkaliśmy trochę w Płocku, ale nie wypalił Nam pomysł z własną działalnością, ale ogólnie to ja rodowita łodzianka jestem mieszkamy tu dopiero niecałe 2 miesiące, ale mam taką cichą nadzieję, że zostaniemy tutaj na dłużej Mateuszek to Nasza pierwsza dzidzia <ale nie ostatnia>, zaszłam jeszcze przed 18stką, ale ciąża to najlepsze co mnie w życiu spotkało, bo inaczej mogło być ze mną nieciekawie Tak, więc egzystujemy sobie w trójeczkę w zupełnie obcym mieście i mamy nadzieję, że wszystko Nam się ułoży, a póki co zmagamy się z cieknącym noskiem Naszego synka i 5 ząbkiem ;/
no to trzymamy kciuki zeby wszystko sie udalo i kolejna przeprowadzka sie nie odbyła.........
Marcia- no własnie co to jest to różowe????????
kurcze mały mnie tak trzaaska ze zaraz z krzesła spadne...........
reklama
marcia dołączam się do pyt. co to jest to różowe ? kosmiczny fotel? Koniecznie wstaw fote tego cuda :-)
Carola życzę wam aby Poznań stał się waszym domem :-) i zdrówka dla małego ;-D
Skrzat ten sklep jest na os. Kosmonautów obok Carfura ciepłą czapę kupiłam za 14pln :-)
Młoda już smacznie śpi zatem ja za chwilkę siadam do lektury HP :-)
Carola życzę wam aby Poznań stał się waszym domem :-) i zdrówka dla małego ;-D
Skrzat ten sklep jest na os. Kosmonautów obok Carfura ciepłą czapę kupiłam za 14pln :-)
Młoda już smacznie śpi zatem ja za chwilkę siadam do lektury HP :-)
Witaj Carola
wow MArcia prawidziwie kosmiczny ten kosmiczny fotel
my chyba już na stałe odpuszczamy sobie fitness, młodemu nie daje się przesunąć drzemki :/ ale za to zaliczyliśmy dzisiaj mały spacerek, fajnie było ))
i czekam na jutro
wow MArcia prawidziwie kosmiczny ten kosmiczny fotel
my chyba już na stałe odpuszczamy sobie fitness, młodemu nie daje się przesunąć drzemki :/ ale za to zaliczyliśmy dzisiaj mały spacerek, fajnie było ))
i czekam na jutro
R
rikapa
Gość
aleście się rozpisały już nie wiem komu co odpisać :-) no więc tralalalalal dostałam umowę na 2 lata jestem w szoku że na tak długo i bardzo się cieszę jutro piąty dzień pod rząd idę do pracy ale co tam :-)
R
rikapa
Gość
na-tuska zapraszam :-)
a tak z innej beczki zmarła aktorka którą lubiłam Gabriela Kownacka:-(
a tak z innej beczki zmarła aktorka którą lubiłam Gabriela Kownacka:-(
reklama