reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Cos więcej o Nas... hmmm.... do Poznania przyjechaliśmy za pracą bo dla mojego w Łodzi jej brak, wcześniej mieszkaliśmy trochę w Płocku, ale nie wypalił Nam pomysł z własną działalnością, ale ogólnie to ja rodowita łodzianka jestem ;) mieszkamy tu dopiero niecałe 2 miesiące, ale mam taką cichą nadzieję, że zostaniemy tutaj na dłużej ;) Mateuszek to Nasza pierwsza dzidzia <ale nie ostatnia>, zaszłam jeszcze przed 18stką, ale ciąża to najlepsze co mnie w życiu spotkało, bo inaczej mogło być ze mną nieciekawie :( Tak, więc egzystujemy sobie w trójeczkę w zupełnie obcym mieście i mamy nadzieję, że wszystko Nam się ułoży, a póki co zmagamy się z cieknącym noskiem Naszego synka i 5 ząbkiem ;/

no to trzymamy kciuki zeby wszystko sie udalo i kolejna przeprowadzka sie nie odbyła.........

Marcia- no własnie co to jest to różowe????????

kurcze mały mnie tak trzaaska ze zaraz z krzesła spadne...........

reklama
marcia dołączam się do pyt. co to jest to różowe ? kosmiczny fotel? Koniecznie wstaw fote tego cuda :-)
Carola życzę wam aby Poznań stał się waszym domem :-) i zdrówka dla małego ;-D
Skrzat ten sklep jest na os. Kosmonautów obok Carfura ciepłą czapę kupiłam za 14pln :-)
Młoda już smacznie śpi zatem ja za chwilkę siadam do lektury HP :-)

Witaj Carola :)

wow MArcia prawidziwie kosmiczny ten kosmiczny fotel :D

my chyba już na stałe odpuszczamy sobie fitness, młodemu nie daje się przesunąć drzemki :/ ale za to zaliczyliśmy dzisiaj mały spacerek, fajnie było :)))

i czekam na jutro :D

Na-tuska a proszę obmierz go ja możesz:D (długośc, szerokośc..itp) A jak możesz to wklej jakieś foto:D:D

Ostatnia edycja:
aleście się rozpisały już nie wiem komu co odpisać :-) no więc tralalalalal dostałam umowę na 2 lata :-D jestem w szoku że na tak długo i bardzo się cieszę jutro piąty dzień pod rząd idę do pracy ale co tam :-)

reklama
Do góry