reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Witam nową mamę:)
Kozaczino za miesiąc do pracy...ja chyba jednak wychowawczy...serce się kraja na myśl zostawienia brzdąca, ale więcej na zamkniętym jak co:p
Wiecie gdzie można kupić białą czapkę na chrzest??? Mam tylko w domu śmietankowo-różowa, więc sama nie wiem! Mąż poszedł po kombinezon, przyszło awizo i się okaże;P
Na-tuska ja jestem mega niezdecydowana, kombinuje jak koń pod górkę z tymi kombineoznami, jeden sprzedają 68 jacyś z Poznania:p Ale zobacze co zet przyniesie;P

reklama
uuu Skrzat to masz problem z tym kombinezonem, białą czapkę za nie duże pieniądze można kupić u mnie na osiedlu to jest bezpośrednio od producenta zatem mają duży wybór :-) Ja dzisiaj Luli kupiłam :-)
Marcia trzymam kciuki żeby się młody bardziej nie rozchorował :-)

a ja zamówiłam wreszcie ładowarke do Nikona i za parę dni bede pstrykać extra focie ;-)
Jednak nie pojde z nim do lekarza bo pewnie nic nie powie. Razp o raz po raz pokasłuje. Pewnie bedzie osłuchowo czysty. Poczekam do czwartu oby jutro lepiej z jedzeniem było bo dzisiaj to tragedia a ja sie odrazu wkurzam...dzisiaj u nas była znajoma z dzieckiem mlody ma 22 miesiace i nie mowi nawet da-da ani mama i ciagle ma buzke otwarta bo ma slaba zuchwe ale zapalał po domu szybko...chodzi od 17 miesiaca

Cos więcej o Nas... hmmm.... do Poznania przyjechaliśmy za pracą bo dla mojego w Łodzi jej brak, wcześniej mieszkaliśmy trochę w Płocku, ale nie wypalił Nam pomysł z własną działalnością, ale ogólnie to ja rodowita łodzianka jestem ;) mieszkamy tu dopiero niecałe 2 miesiące, ale mam taką cichą nadzieję, że zostaniemy tutaj na dłużej ;) Mateuszek to Nasza pierwsza dzidzia <ale nie ostatnia>, zaszłam jeszcze przed 18stką, ale ciąża to najlepsze co mnie w życiu spotkało, bo inaczej mogło być ze mną nieciekawie :( Tak, więc egzystujemy sobie w trójeczkę w zupełnie obcym mieście i mamy nadzieję, że wszystko Nam się ułoży, a póki co zmagamy się z cieknącym noskiem Naszego synka i 5 ząbkiem ;/

tak trochę bez ładu i składu ale ja zawsze tak piszę na szybko, ateraz akurat obiad robię dla mojego, więc jestem troche rozerwana ;)

dziękuję za ciepłe przywitanie i zajrzę jak malucha spać położę

reklama
Do góry