reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

hej dziewczyny:)
A ja wczoraj wyłączyłam kompa...Basia zasnęła dopiero o 00:20;p a już kilka dni było ok i 23 mieliśmy spokój!
Mnie coś nadal głowa ćmi, sprzątanie czeka a mnie się nie chce! Jakieś zakupy trzeba zrobić i w ogóle do chrzcin 4 dni a ponad 20 osób...;p
Kurde czekam na kombinezon bo bym chciała ten biały zobaczyć czy się nada bo to 74 i czy nie będzie o dużo za duży, jak co mam upatrzone dwa na allegro bielutkie i pani napisala ze wysle dzisiaj to powinno dojsc na pt - a sa 68!
Obejrzelismy wczoraj Zaćmienie...masakra...w ogóle w ciąży przeczytałam całą sagę i wstyd mi normalnie, nie wiem jak ona mogła zrobić taką karierę na takim gównie!!!

reklama
Tygrynka mowie gie gu ga, ba ba, da da, nie nie, ej czasami ała i czasem zdarzy się ma-ma :)) bim bim ale to jak buksa :-))))
wrocilismy ze spacerku jest bosko, mlody lezy a raczej tonie w zabawkach, siostrzenica go schowała w maskotkach he hema pełno fajnych zabawek a wybiera...róg dywanu;-)
dzisiaj smigam do fryzjera ale sie ciesze bo to co mam na głowie to......;-))

Kurcza a ja się zestresowałam...bo Basik zrobił mega kupkę (dość luźną) a potem jeszcze małą dobitkę, w której tak jakby kilka przecinków krwi było:(:(:( Takich cieniutkich milimetrowych, ale moje oko czujne wypatrzyło:(:( Dzwoniłam do przychodni i na jutro na 12:30 się zapisałam...ciekawe co mi powie! W necie się naczytałam, że to może być alergiczne lub wirusowe (ech może coś z tymi wymiotami)!

Hej dziewczyny :)
Dzięki za odp. w sprawie butków :)
Ja dzisiaj jestem nawet wyspana ale to dlatego że o 7 się panna obudziła a R. do pracy wstawał i wziął ją z łóżeczka pochodził z nią razem"kawkę poranną" wypili i zaniósł ją do babci!!! A ja zasnęłam jak kamień do 9 spałam;-)
Teraz małą zasnęła a ja na spacer chciałam z nią iść to śpi w najlepsze!!!
Skrzat ja też czytam HP i jak skończę to zaraz do kina :) Może nawet jutro się uda :)
Tygrynka Sebuś już sam chodzi?? Na filmikach to jeszcze się tak kiwał śmiesznie na nóżkach :-) a teraz już sam zasuwa ale super!!!
Lula siedzi już bez problemów i faktycznie taki z niej już dzieciaczek nie bobasek :-( szkoda też mi żal tego czasu uciekającego że nie wspomnę że za miesiąc do pracy wracam... jak o tym pomyślę to normalnie ryczeć mi się chce.
Pinka życzę poprawy samopoczucia i dobrych wyników :-) czyli coś w tym jest że druga ciąża kompletnie inna niż pierwsza.

czesc Gwiazdy

ja zaraz mykam do pracy na popołudnie:tak::tak: tyko wszamam obiadek dzis uparłam sie na tarcie szarych klusek z kapustka i ziemniakami bo za mna juz chodziły.... nie wyspana jestem na maxa:shocked2::shocked2:

Kozaczino- dzieki tak to prawda kazda ciąża inna pocieszam sie tylko bo kazdy mi mówi ze ja 2 ciaza gorsza to dziecko spokojniejsze oby to była prawda:-D:-D bo jak bedzie taki jak Wiki to kuleczkę w łeb:cool::cool: sobie zapodam:eek:
na-tuska- to rzes kobito naprodukowała tych fotek hahha ja sie zbieram zeby dla babci wywołac ale jakos nie moge ciagle zapominam:-p:-p
Marcia- a co chcesz z włoskami zrobic???? ja pod ty wzglendem żałuje ze w polsce nie jestem.....bo tu obcinaja na jedno kopyto....

miłego dzionka wam zycze laseczki spadam jesc:-D:tak:

witam nowa mamuske..

farbowalam- jestem czarna mamba i cieniowalam mocno do gory i grzywe scinalam :)
laski naprawde moge polecic Wam mojas fryzjerke...jest rewelka :)

Na-tuska zapusc to tez takie bedziesz miala :) Niko gaduła była faza ciagle na nienienie teraz dadadada
Carola- witamy Cie udzielaj sie udzielaj co bysmy moglo Cie poznac..jaka czesc Poznania zamieszkujesz?

Pinka-fajne imie macie dla synka, tez takie bralam pod uwagę good choice

to sie wyłamie nie cierpie Harrego :)

reklama
No Lula śpi :) obiad się gotuję.
Byłyśmy na spacerku, bardzo fajnie było i po drodze kupiłam młodej czapkę, rękawiczki i chustkę zamiast szala wszystko z takiej mięciutkiej mikrofibry mam nadzieję że nie będzie marzła ;-) no i jeszcze krem do buzi na mrozy zatem jesteśmy zabezpieczone.
Pinka to życzę tobie żeby się ta wróżba spełniła :-) Ja również myślę o drugim dziecku to będzie ciekawe taka świadoma ciąża :-) moja kumpela też jest w drugiej ciąży ma 1,5 rocznego synka i ona śmiga jak szalona ale dobrze się czuje.
Marciaa wybaczam brak zamiłowania HP- mugolu :p ;-)

Do góry