reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
A ja śmigam gdzieś ale sama nie wiem gdzie... ;p
Mała zostaje u babci a my? coś wymyślimy:)
Może jakaś domówka może gdzieś na elegancko jeszcze nie wiemy konkretnie

tygrynka ma być zimno. czyli w końcu wypróbuję kombinezon dl a małej:) chyba że chcesz sie wymigać??;p żatruje...

kurde rozgryzłaś mnie:eek: teraz już muszę przyjść bo mi wymówka odpadła:-p
i jak, wybierasz się dzisiaj na sanki z Zosią?

TYgrynko chrzciny mamy w sobotę (4.12) w Barbórkę:D:-D

no właśnie coś mi nie pasowało z wczorajszą niedzielą:-D i jak tam przygotowania?
kurcze mi też się nie chce wychodzić z domu, ale wyskoczę, żeby młody powoli się przyzwyczajał do wielkich minusów...

Dziewczyny a co robicie w sylwestra??

my będziemy na Mazurach u rodziców, mieliśmy dwa plany - albo domówka u znajomych, albo wypad z innymi do pubu (a tam trochę bardziej elegancko), ale... nie chce nam się :-D nie wiadomo jak mały, kiedy zaśnie lub się obudzi, a szkoda by mi było zapłacić a nie pójść lub szybko wrócić;-) czytałam o jednej dziewczynie która była na balu za 350zł...15 minut :-D bo dziecko się obudziło i nie chciało kompletnie zasnąć opiekunce:-D
no więc wracając do nas - planujemy wyskoczyć na uroczystą kolację tylko we dwoje, potem wrócić do moich rodziców, którzy w tym roku chyba nigdzie nie idą i posiedzimy z nimi, i mam taki podstępny plan położyć później małego wciągu dnia, żeby dłużej pospał i żeby się obudził na fajerwerki:-D a wiecie jakiego "szampana" piłam w zeszłym roku w ciąży? woda gazowana z sokiem winogronowym:-D przypominało szampana, ale smakowało...średnio:confused2::-D

dziewczyny (zwłaszcza tych chodzących maluszków) jakie macie butki dla nich? chciałam kupić śniegowce ale mama mówi, że młodemu bedzie w nich zimno, żeby lepiej kupić kozaki ze skóry czy coś... i teraz nie wiem:baffled:

i druga rzecz - macie jakiś śpiworek do fotelika samochodowego? wczoraj wieczorem wracaliśmy od teściów i fotelik był mega zimny, i tak sobie pomyślałam co będzie jak będą większe mrozy?? a gdzies się kiedyś natknęłam na taki śpiworek...

miłego dnia:tak:

tygrynka hahahah widzisz jak cię rozpracowałam??:-D z Zośką się wybieram na sanki tylko czekam aż napada nowy a tu nagle zastój:eek: i chyba jednak na wózek się chwilowo wybierzemy a potem sanki...

łoooooo 350zł za 15 no no nieźle:-D:-D:-D:-D

ja wkoncu zrobilam porzadek w garderobie ...
szkoda, ze dzis tak wieje ale moze potem wyjde chociaz na 15 minut w kolo domu z Nikim
ja zamowilam sniegowce rozmiar 22/23 wieksze o 1cm musza byc poza tym urosnie mu szybko stopa w 3 mies :) i w lutym beda jeszcze ok o ile snieg bedzie

Jak my coś wymyślimy na sylwestra to Wam dam znać:p
Ja dzisiaj nosa nie wytknęłam, poza tym, że poszłam do skrzynki na listy, ale awizo na kombinezon ani śladu:(
Za to wysłali moje garki więc jutro kurier pewnie przyniesie:D
Była moja mamcia z Figusem (psiakiem) i przyjedzie w środę mała mi się zajmie a ja będę sprzątać:D
Basik wczoraj spał na dowrze 2-3h:) Ale miała zimny nosek:p

reklama
No hej
Tygrynko ja widziałam śpiworki na allegro ale to raczej do ty fotelików 0-9 kg. Tak jak pisze Natuska kocyk + kombinezon + ogrzewanie w aucie i będzie ok :)
Co do sylwestra to jeszcze nie wiemy co robimy co roku coś na ostatnią chwilę organizujemy a w tym roku jest Lula więc nie wiem jak będzie, zobaczymy:)
Ja nie mam żadnych butów na zimę póki co i się zastanawiam co kupić bo Lula jeszcze nie chodzi i tej zimy na pewno nie będzie a jak zakładam kombinezon to przecież butów pod spód nie założę ??? No i nie wiem co kupić a co nosiły wasze dzieci jak nie chodziły??
A Skrzat zapomniałam Ci napisać żebyś w ogóle nie miała wyrzutów co do kombinezonów bo za taką kasę to grzech był by nie kupić :-)

Do góry