tygrynka ma być zimno. czyli w końcu wypróbuję kombinezon dl a małej
chyba że chcesz sie wymigać??;p żatruje...
kurde rozgryzłaś mnie
teraz już muszę przyjść bo mi wymówka odpadła
i jak, wybierasz się dzisiaj na sanki z Zosią?
TYgrynko chrzciny mamy w sobotę (4.12) w Barbórkę
no właśnie coś mi nie pasowało z wczorajszą niedzielą
i jak tam przygotowania?
kurcze mi też się nie chce wychodzić z domu, ale wyskoczę, żeby młody powoli się przyzwyczajał do wielkich minusów...
Dziewczyny a co robicie w sylwestra??
my będziemy na Mazurach u rodziców, mieliśmy dwa plany - albo domówka u znajomych, albo wypad z innymi do pubu (a tam trochę bardziej elegancko), ale... nie chce nam się
nie wiadomo jak mały, kiedy zaśnie lub się obudzi, a szkoda by mi było zapłacić a nie pójść lub szybko wrócić;-) czytałam o jednej dziewczynie która była na balu za 350zł...15 minut
bo dziecko się obudziło i nie chciało kompletnie zasnąć opiekunce
no więc wracając do nas - planujemy wyskoczyć na uroczystą kolację tylko we dwoje, potem wrócić do moich rodziców, którzy w tym roku chyba nigdzie nie idą i posiedzimy z nimi, i mam taki podstępny plan położyć później małego wciągu dnia, żeby dłużej pospał i żeby się obudził na fajerwerki
a wiecie jakiego "szampana" piłam w zeszłym roku w ciąży? woda gazowana z sokiem winogronowym
przypominało szampana, ale smakowało...średnio
dziewczyny (zwłaszcza tych chodzących maluszków) jakie macie butki dla nich? chciałam kupić śniegowce ale mama mówi, że młodemu bedzie w nich zimno, żeby lepiej kupić kozaki ze skóry czy coś... i teraz nie wiem
i druga rzecz - macie jakiś śpiworek do fotelika samochodowego? wczoraj wieczorem wracaliśmy od teściów i fotelik był mega zimny, i tak sobie pomyślałam co będzie jak będą większe mrozy?? a gdzies się kiedyś natknęłam na taki śpiworek...
miłego dnia