reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
aa odebrałam dzisiaj zdjecia całe 1281 sztuk ale z tego 192 byly uszkodzone wiec jutro jade reklamowac ;/ ale ogolnie są bardzo ładne kolory :D

iłej nocki :)

Skrzat dobrze ze u Basi to był tylko taki poranny wybryk :) a zyrafka fajna :p aja nie kupuje zabawek bo nie mam ich gdzie trzymac a Filip ostatnio wychodzi z założenia ze im wiekszy mis tym lepszy :D

A jeszcze mi się przypomniało co do tych pieluszek Happy, my dostalismy 2 giga paki Happy Midi 3 plus jedna zwykla ja kupilam i dla mnie to jest masakra jakas te pieluszki! Gumki w ogole nie trzymaja, sa jakies rozciągle, we wszystkich 3 paczkach to samo:( Może te nowe (fioletowe) sa lepsze ale one chyba od 4 się zaczynaja! Ale może komuś pasują, ja za darmo bym ich nie chciała;/

Ostatnia edycja:
Ja znów świtkiem rankiem, Zet śpi...dziecie nakarmione:) a ja chyba pójdę poprasować:p POczytałabym pottera ale prasowanie czeka:( A i wypadałoby zacząć sprzątać na te chrzciny:p Może wyrzucę dziś Zet samego na spacer z Basia, ale z drugiej strony tylko sob/niedziela możemy isć razem...ech zobaczy sie:p

mojego nie ma wywiało go do pracy na godzinę więc mogę się do was odezwać:p
na tuska ja tez będę musiała zrobić fotki puki co jestem na etapie wybierania zdj do wywołania...
skrzat ja też wolę sprzątać jak mała jest z m na spacerze jest swobodniej no i przynajmniej nie obawiam się że sobie coś zrobi jakimiś środkami bo to różnie bywa...

Uciekam bo Zofia pożera pieluchę ;/

Czesc dziewczynki nie znacie mnie bo...............

Daaaaaaaaaaaawno tu nie zaglądałam ale widze ze duzo nowych mam a stare gdzies pouciekały heheh a własciwie to ja dla was jestem teraz nowa:-p:-pno ale mam nadzieje ze jakos udda mi sie wkrecic w klimat i stare mamuski tez sie odezwą:tak::tak:

pozdrawiam

Skrzat no ty to pracuś jesteś !! Poleniuchować:-) z małżem i dzieciem :-) A ty od rana prasowanie ??? A tak na poważnie bardo fajna żyrafa z pewnością Basia te różki będzie z zapałem obgryzać ;-)
Lula też wczoraj śniegu dotykała i też jakoś jej nie zachwycił :sorry2: ale wczoraj po raz pierwszy dziecko moje przyjęło focha, jak zabroniłam jej drapać kanapę do zostawiała ślady to ona tak spojrzała na mnie oczka jej łezkami naszły buzia w podkówkę i się rozbeczała. Ale się uśmiałam bo to takie ewidentne było sprawdzania na ile może sobie pozwolić:-) No już jest co raz bardziej kumaty dzieciak :-)

Pinka25 witamy ;-) ponownie :-)

Pinka25 witamy:)
Kozaczino no poleniuchować, ale dziecie spało, maż spał a ja już wszytko wyprasowałam:D wiec teraz jak wstnie to moje zet to sniadanko i jakis spokoj ze cos chociaż zrobilam:D:D Basia się już Bawi! Ja ddtvn w tle;P A fochy na ładnie Lula, zaczną nas te dzieci sprawdzać..he he a my musimy twarde być!
Dziś to spacer zimowy koniecznie, ja chyba zmienię pościel w sypialni, bo fajnie wymrozi i przewieje w takim słonku:)
A Basia z dnia na dzień jakieś nowe sztuczki, fajnie się to obserwuje:) Ostatnio probuje złapać mojego ciążowego rogala:) w ogóle wszystko co by nadawało się do buzi warto by sprawdzić:D:D
A macie dziewczyny jakieś sylwestrowe plany?

dzieki dziewczyny

Kozaczino- no moja na widok pierwszy raz sniegu a miała wtedy juz 14 miesiecy terż zareagowała obojetnie........heheh
skrzat-nie ma to jak spokojna głwa matki ze w domu coś zrobione heheheh ja tez tak mam.........

zazdroszcze wam tego sniegu laski u nas miał spać no ale tylko na zapowiedzi sie skonczyło :-p:-p

ok lece na sniadanko.......

reklama
Ale mam dobry weekend :-) wczoraj zadzwoniła ciotka R. z pyt. czy już kupiliśmy krzesełko do karmienia, nie kupiliśmy to ona powiedziała że na mikołaja kupi :-):-) i fajnie a dzisiaj zadzwoniła moja ciotka i powiedziała że kupuje małej na gwiazdkę sanki :-) i fajnie.
Za pół godzinki spadamy do palmiarni - biedne kwiatki będę musiała Lulę trzymać z dala od nich.

Do góry