reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

cześć dziewczyny :-) jutro mój sądny dzień :frown: ale jeśli mi umowę przedłużą to idę 7 dni pod rząd (zemsta pani kierownik za moją opiekę) i w Wigilię i w sylwestra też idę :angry:

reklama
u nas też marud, ale wiedzieliśmy że tak będzie - drzemka była dopiero ok 18 :/ i padliśmy spać we trójkę, więc młody pospał dłużej, teraz mamy za swoje ;) teraz czytają z tatą bajki, ale już coraz bardziej się kłóci, więc jest nadzieja, że o 22 będzie spał :D

hello;-))))))

Dzieki dziewczynki za Powitanko:-p:-p musze sie najpierw ogarnac co tu piszecie i nicki zapamietac w miare:-p

Ilonka- aaaaaaaaaa wróciłam hahahaha a ty nie wcinaj tyle fast foodów bo bedziesz grubasna:-p:-p
Gosia- zasowa zasówa niedawno co test robiłam a tu zaraz 27 tygodni pstryknie:-D:szok:
Rikapa- no znam ten ból nie raz pracowałam w wigilię lub w sylwestra a najgorsze było jak musiałam isc w nowy rok na rano

Marcia- jak podnosi pupcie to juz cos nasza swego czasu nie dawala zadnych oznak raczkowania a ktoregoś pieknego dnia w koncu wstala na kolanka i poszła........a my zdziwienie

juz nie pamietam co ktorej mialam odpisac:eek::eek:

Chwile sie utrzymal na raczkach ale zrobil w tydzien postepy straszne...
spi. Juz drugi tydzien co tak pozno idzie spać...na szczescie nie marudzi i nie trzeba go usypiać tylko się bawi :)

Pinka serdecznie gratuluję i ja :)
Marciaa teraz szybko pójdzie, zobaczysz :)
u nas Seba miał 6 miesięcy jak raczkował, 7 jak stał i potem poszło szybko - chodzenie przy meblach, za rączki, a teraz sam lata po pokoju :D no dobra, lata to za dużo powiedziane, bo on delikatnie chodzi ale sam :) i mam wrażenie że ledwo się jednej rzeczy nauczył to za chwilę już kolejną łapał :) kurde ale ten czas leci, dopiero przy młodym widzę jak szybko...

reklama
Do góry