reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
My byli na spacerku w Lasku Marcelińskim, piękna zima, słoneczko:) Mrozik nawet odczuwalny. Pościele się wietrzą:D
Kozaczino no krzesełko fajna sprawa! Nam się udało bo dostalismy od znajomych mojej mamy (fotelik samochodowy, kojec, krzesełko:)
NA-tuska no ładnie, my już zdjęcia w albumach, ale jeszcze trzeba by opisać:p A i do 8 grudnia jest promocja, więc po chrzcinach jeszcze oddamy trochę:)
Na 17 do brata mego jedziemy:D W Osadników pograć!!!

Ostatnia edycja:
Witam :)

u mnie dzieciaki znowu chore w nocy dziś masakra nie wiem jak ja do pracy wstanę jeśli znowu mnie czeka kiepska noc

Pinkol ale Ci suwak zasuwa :) no i widzę imie wybrane ja całą ciąże do brzuchola mówiłam Eryk ale to nie że takie imie chciałam tylko za dzieciaka moja lalka tak miała na imię ;) i mój się śmiał z tego i tak do brzuszka mówiliśmy mimo ze niby dziewczynka miała być ale widać co inne instynkt mi mówił ;)

dobra potem nadrobię jak dzieciaki zasną dziś mieliśmy drzemkę o 16 do 17 i wszyscy wyspani hihi wiec pewnie za szybko spać nie pójdą

byłam teraz w Pestce i Euro i ludzi tyle że szok szał zakupów !!!

Rikapa współczuję pracującej niedzieli ja jako jedyne w niedziele mam wolne

Pinkol witaj:-D

Gosia zdrówka dla dzieciaczków!

Skrzat Ty miałaś dzisiaj chrzciny?? gdzieś przeoczyłam :/
żyrafka fajna :tak:

Kozaczino jak tam w palmiarni? ale mi narobiłaś na nią ochoty, jak sobie przypomnę te ciepełko....

Guziczek wiesz że ma być bardzo zimno w środę??

ja się chyba jutro w końcu wezmę za te fotki...
wczoraj nam pękła szyba w pokoju małego, ta wewnętrzna :/ jutro mąż jedzie reklamować, ale z tego co się naczytałam w necie, mogą być problemy, ech :/
dobrej nocki!

heloł..
pianka witam i gratuluję za jednym razem:))))
tygrynka ma być zimno. czyli w końcu wypróbuję kombinezon dl a małej:) chyba że chcesz sie wymigać??;p żatruje...
koza no to fajnie że masz zakup takich rzeczy już z głowy:)
ilonka witamy spowrotem
skrzat ty nasz ekspercie.. może trzaśniesz sobie doktorat co?? taki talent nie może się zmarnować:))))

a ja wczoraj byłam w makro i kupiliśmy sanki z oparciem za 55 zł;p byłam w szoku... tylko nie podoba mi się bo są metalowe ale m się uparł więc niech mu będzie ja mogłam wybrać tylko kolor ramy..;/
więc dziś jak napada świeży śnieg to spadam na sanki z Zosią

A Guziczek świtkiem rankiem...:) Ja ci dam dr, juz jednego w rodzinie mamy, a w sumie to od niedawna dwóch i to wystarczy:p:p
Dziś ma padać śnieg, ale wieje i taki syf ze się nosa nie chce wysciubic za okno:( :angry:
Mała śpi jeszcze:)
TYgrynko chrzciny mamy w sobotę (4.12) w Barbórkę:D:-D

Zośka dziś wstała o 5.30:baffled: do 6.30 bawiła się w łóżeczku ale potem jej się znudziło i przyszła do nas i się bawiła na naszym łóżku a ja miałam, czas na bb:-D

Dziewczyny a co robicie w sylwestra??

reklama
Guziczku ja ostatnio też pytalam o plany sylwestrowe i nikt mi nic nie odpisał:p;-)
No my własnie sami nie wiemy, bo jesteśmy jedyni ze znajomych co mają dziecie, a chcemy pierwszego sylwestra z mała:)

Do góry