reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

hej laski a co to za pustka?? ja zaraz śmigam pozałatwiać sprawy- ale tylko na chwilkę na szczęście, mam nadzieję że młoda mi nie zaśnie w samochodzie... ehh a co do pogody to oczywiście przymroziło i muszę skrobać auto:wściekła/y: masakra

reklama
na tuska u mnie już lepiej słoneczko jest ale mróz trzyma a ja bez rękawiczek bo zgubiłam na spacerku 2 tyg temu ehhh .. moja coś ma katar...

na tuska ja kurcze muszę sobie kupić rękawiczki tamta miały juz 3 lata ale były super niezastąpione...ehhh

No tutaj popiszmy laski trzeba ciągnąć oby dwa wątki a nie ....:nerd:

Dziś spadam do miasta po raz drugi ale dostałam smsa że tym razem jest to po co jadę nooo nareszzzzcie:-D tylko nie podoba mi się to że będę musiała skrobać samochód wrrrrr:angry:

Kurcze a ja dzis poszalalam:p
Kupialm na allegro kombinezon:):-) A potem jakos z glupa zalicytowalam drugi i mam teraz dwa:p:szok: Normalnie maz mnie przeswieci...moze chociaz beda roznej grubosc na cieplejsze i mrozniejsze zimowe dni:p
A potem nakupilam jeszcze patelnie, brytfanne, forme do ciasta i termos:p i z konta kasa uplynela:(

e to sie pochwale z moich nabytków:
PATELNIA TEFLONOWA 28cm CORFLON INDUKCJA / KH8604 (1327172085) - Aukcje internetowe Allegro
BRYTFANNA ALUMINIOWA FRICO 32.6cm 5,8L / FR1650 (1322719928) - Aukcje internetowe Allegro
TERMOS konferencyjny 1.2L BERGNER stalowy / BG6078 (1337076453) - Aukcje internetowe Allegro
termos dla tescia na gwiazdke:) a reszte do domku dla siebie

no i kombinezoniki:
Super kombinezon firmy Jasper Conran 6-9miesięcy (1330427086) - Aukcje internetowe Allegro
kombinezon (1327691673) - Aukcje internetowe Allegro

ubaw dzis mialam jak sie tak obkupilam, a raczej basie i kuchnię:p a jeszcze o prezentach gwiazdkowych czas pomyslec... my czekamy na pizze bo przez to allegro o obiedzie nie pomyslalam:p

reklama
Do góry