reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

hej dziewczyny :)
Tygrynka sorry dopiero teraz na forum zajrzałam oczywiście łaziłam w tych godz po dworze ;/ pipka jestem :p od teraz będę się z tobą kontaktować smsem :)
Rikapa zdrówka dla córci :) i też trzymam kciuki za pracę :)
Natuska i jak decyzje z aparatem ?? Nicon ?? czy potrzebujesz jeszcze porady ??
Co do zabobonów to niech każdy wierzy w co chce :) Działanie ziół jest bezsprzeczne :) A jeśli chodzi o odrobinę magii to ja tam jestem za ;) w szarym, zabieganym życiu coś czarodziejskiego zawsze się przyda czemu nie !!

Lula właśnie zaliczyła glebę z leżaczka uuupppsss

reklama
no to teraz Kozaczino każde wyjście z domu obwieszczaj mi smsem, nawet jak idziesz śmieci wyrzucić :p
może minęłaś się gdzieś z moim mężem, bo jak nie dałaś znać, to jego wywaliłam z młodym a sama się wzięłam za porządki :)

Cześć dziewczyny :)

Tygrynka szkoda że czasowo nie wyrabiam bym z małym poszła gdzieś ale kiedy ....

Słowiczek witaj :)

co do zabobonów itp ja w to nie wierzę ale wierzę że coś pomaga bo ma jakieś właściwości czy tam uspokaja przecież dużo z nas pije melisę ;) jakby wypić co inne o podobnych właściwościach też by pomogło ale nie znaczy że ten ktoś kto to dał rzucił urok czy jak to się tam mówi odwrotnie ? bo urok to to złe hehe ...kokardek za to nie miałam nigdy w wózkach nie przejmuję się zbitym lusterkiem czarnym kotem itd ;)

wyluzować trzeba przecież jedni wierzą w to inni w czarnego kota jeszcze inni w co inne

Pozdrowionka i uciekam sprzątać bo jutro jestem długo w pracy i czasu pewnie po powrocie będzie brak

Natuśka Ty to jednak jesteś tą czarownicą, bo wszystkich z krzaków wywołujesz :D
ja jestem za Nikonem :D daj znac jak macanki wyszły ;)
Gosia chciałam Ci napisać że zajęcia są/będą w środy o 10 (chyba że Ty o spacerze ;)) ale potem wyczytałam że pracujesz :/ a w ogóle co ostatnio zamilkłaś??
kurde dzIDŹ mi jeszcze nie śpi :/ w dodatku się pomoczył, bo nie wylałam wody po kąpieli (robię to jak zaśnie) :/ i do tego porozwalał wszystkie zabawki które zdążyłam pooukładać :/ i teraz wywalił pchacz do góry nogami i kręci sobie kółkami... kurde a dopiero skończył 9 miesięcy, nie chcę wiedzieć co będzie jak skończy 2 lata ;) nie wiem co mu dzisiaj jest... oho marudzi, idę spróbować go położyć...

hej dziewczyny w koncu troche wolnego mam :)

byscie widzialy co Adas moj wyrabia to juz szkoda gadac... maly rozrabiaka... czasami nie wiem co mam zrobic..
a M. dopiero w poniedzialek wraca..

Natuśka po pierwsze nie sprzeczam się bo jeszcze mnie zaczarujesz :p po drugie: nie straszcie mnie dziewczyny, bo ja już mam dość! a on nadal nie śpi! od dwóch godzin jest w krótkich seriach: cyc, zabawa, uderzenie się, ryk, cyc, zabawa, uderzenie się, ryk, cyc, itp... nie wiem co mi dzisiaj dziecko odstawia :/

reklama
Hej
tygrynko spoko coś w powietrzu wisi bo Lula też ostanie dwa dnia zasypia masakrycznie wierci się pokrzykuje płacze hmm dobrze że jeszcze nie jest tak mobilna ;)
Natuska jedź pomacaj bo sprzęt musi dobrze w dłoni leżeć :)
Gosiu życzę jutro mało męczącej pracy :) Oby dzień szybko minął :)
Ja od rana na masaż potem imieniny u cioci :/ a wieczorkiem impreza :D zatem w niedziele będę odsypiać postaram się jutro zajrzeć :) jeśli się nie uda to życzę miłego weekendu :)

Do góry