reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

hejka!
sluchajcie cos z tym zasypianiem jest!
Niki dwa wieczory po 45 minut lezy wl ozeczku i kryczyc czasem sie smieje czasem gada o co kaman
a tak to 5 minut i go nie ma

wlasnie robi gnoj w foteliku :) byscie go widziala GIEEEE dwa zeby usmiech od ucha do ucha i walenie wszystkim

reklama
:D no to macie dziewczyny nocki z głowy moja też wczoraj prawie o północy szła spać ale jak już zasnęła to do 8 rano spała grzecznie :-) jak tak Was czytam to się zastanawiam nad tym drugim dzieckiem :D w sumie jakby nie patrzeć Ritę mam odchowaną :D

witajcie :)
Seba wczoraj po raz pierwszy poszedł spać tak późno - o 1, od drzemki o 17 nie spał... tylko właśnie nie płakał (tylko jak się uderzył :/), ale miał jakiegoś mega powera i chęci na zabawę... gorzej z naszym powerem i chęciami :/ potem wstał równo jak w zegarku: 8:20 :D od paru dni tak wstaje, nie wiem skąd mu się to wzięło, taka godzina z minutami :D mąż wziął go do drugiego pokoju, a ja sobie do 11 odsypiałam i już nie pamietam wczorajszego wieczoru :p ale mam nadzieję, że się dzisiaj nie powtórzy :D
miłego weekendu dziewczyny!

Gosia chciałam Ci napisać że zajęcia są/będą w środy o 10 (chyba że Ty o spacerze ;)) ale potem wyczytałam że pracujesz :/ a w ogóle co ostatnio zamilkłaś??

Tygrynka no ja teraz tylko na rano chodzę potem może będę mieć prace i na popołudniówki ale zbytnio nie wyrabiam by jeszcze gdzieś dojeżdżać
a zamilkłam bo nie raz po prostu nie mam kiedy wejść i poczytać a gdzie cokolwiek napisać ;)
jak już uda mi się zalogować to na 5 minut bo zaraz coś się dzieje że muszę spadać

teraz młoda pojechała z tatą do babci mój ma wolne jutro i pojutrze wiec ona u nich będzie nocować a rano ją babcia do przedszkola zaprowadzi ja jutro do 13:00 w pracy i znowu jadę na wyrwanie zęba :/ wiec mój mnie musi z pracy odebrać i tam zawieźć a mały z drugą babcią w domu zostaje ...po wyrwaniu pojedziemy odebrać Emilkę i teraz nawet nie wiem czy z Dominikiem czy sami jak wrócimy już będzie pewnie pora na kąpiel dzieciaków potem kolacja i usypianie i tak mi cały dzień zlatuje a jeszcze na 17:00 Emilka ma balet ! teraz mi się przypomniało heh ;)

uuu Gosia a w środę jest śniadanie!! dasz radę? na 12?

a ja jutro jadę do przyjaciółki z małym na strzeszyn gr i chyba nie będę czekać na męża tylko wybiorę się autobusem... może któraś mi podpowie czym dojadę ;)

no i byłam, ale samochodem jednak :D
kurde ale tam szkoła powstała!! w szoku byłam, bo ostatnio to w ciąży odwiedzałam kumpelę i wtedy nawet cegiełka nie stala :D
Guziczek to następnym razem się wproszę na kawkę ;)

reklama
a wpraszaj się kobieto :)))) teraz jak jest taka pogoda to tylko pozostają 4 ściany a nie ma nic fajniejszego jak ploteczki :)) a maluchy by sie pobawiły:))

Do góry