reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

hej
my po chrzcinach
bylo super
fotki dam na zamknietym

co do usypiania
my z Nikim robilismy no i robimy doteraz
kapanie po wyjciu z lazienki jest juz polmrok ja klade daje smoka i pieluszke do tulenia czasem daje kolysanki i wychodze
zadzialalo juz w 1 tyg :) i wszyscy mowia szeptem

reklama
Rikapa pogadamy na zamkniętym ;)

Skrzacie to może są bony do sklepów internetowych? :D a wszelkie grające rzeczy dobrze obejrzeć w sklepie przed zakupem - moja koleżanka właśnie oddaje jakiś stoliczek edukacyjny bo strasznie piszczy, buczy itp zamiast grać i mówić, i kupuje trzy razy droższy fisher price`a... zawsze może być standardowy garnuszek na klocuszek ;) teraz jest w tesco za 80zł.. a ubranko na chrzest słodkie, strasznie mi się podobają zimowe ubranka na chrzciny...

Kozaczino idziesz jutro na spacer po 13? :)

no proszę, jest i Marciaa:-D
u nas zasypianie nadal takie samo od poczatku - zasypia przy cycu.. nie najlepiej ale skuteczne, zresztą samo się tak ustaliło, od początku zasypiał po karmieniu i nie budził się odkładany do łóżeczka a ja w zasadzie nie miałam pomysłu co zmienić... budzić go? dawać przed kąpaniem? nie sprawdziło się, więc nadal tak zasypia, będę się martwić jak będę odstawiać od piersi :) tyle dobrego, że my normalnie funkcjonujemy - tv, rozmowy, czasem goście, a on śpi jak gdyby nigdy nic do 24 - wtedy 10min karmienia i dalej śpi...
idę na zamknięty pooglądać fotki Marci, jestem strasznie ciekawa jak było:-D

:-Dna tuska aaa no to ja takiego hopla nie miałam z karmieniem:-D

ja już byłam załatwiłam swoje sprawy.... szybko poszło mała spałą w samochodzie co nie koniecznie mnie cieszy...:confused:
laski a jak tam u was temat z wigilią tzn w ogóle ze świętami??

reklama
dzień dobry... niewyspana jak diabli - mały od 4 zaczął się co chwilę budzić i kręcić, ma katar do pasa :/ nie wiem czy to kolejne ząbki (ostatnio leciało mu z nosa przez 3 dni przed ząbkiem), czy przeziębienie, w dodatku wysiadły mi baterie w termometrze, a wydaje mi się ciepły... fitness sobie odpuszczamy, żeby nie zarazić maluszków, a jak ze spacerem Kozaczino? chyba też damy spokój, zwłaszcza, że co wyjrzę za okno to tam kropi :/ brrr co za dzień ;/ Koza najwyżej się spotkamy na 18tkach naszych dzieci :D

Guziczek my na święta jedziemy do mojej rodziny, na Mazury, i zostajemy tam na dwa tygodnie... tata już dostał strój Mikołaja :D za 18zł jest w Pepco, rozmiar naprawdę uniwersalny ;)

Do góry