reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Ja robię u siebie:) przyjedzie babci i prababcia Zosi będzie fajnie:) w zeszłym roku nie mieliśmy choinki a teraz trzeba będzie kupić i ozdoby i choinkę i inne bzdety :p
Tygrynka w pepco powiadasz chyba muszę się tam wpaść...

reklama
my w wigilię do cioci idziemy i tam cała moja rodzinka się spotyka :) jest bardzo miło i smacznie ( my robimy pierogi) a jeszcze przed wigilią wpadniemy do taty R. A to pierwsza wigilia Luli :) bardzo się cieszę że będę miała komu robić prezenty hihi.

co do prezentów to od tego roku postawiłam veto !! Prezenty tylko dla dzieciaków i babci !!! Ja po każdej gwiazdce finansowo byłam zmasakrowana, bo w mojej rodzinie jakos tak sie utarło że prezenty w stylu serwisów kompletów poscieli garnków itp. były od zawsze mnie już nie stać na takie prezenty i koniec :) a że mamy 2 małych dzieci w rodzinie to czas zmienic tą tradycje. dla babci zamówię kalendarz taki z naszymi zdjęciami :) i datami urodzin i imienin całej rodziny :)

ja na dzisiaj chyba pasuje, jutro napiszę coś więcej! Kupiliśmy wózek:p motyw jak nie wiem! My święta chyba u teściów, a po wigilii do moich, musimy jakoś połączyć bo to pierwsza gwiazdka Basika:D Prezenty, nic nie mówcie, zawsze tona kasy...musimy jakieś ograniczenia wprowadzić, a samych dzieci w rodzinie u mnie 3, a u zet 4:) plus moj brat i bratowa, rodzice i babcia;) Ale ja lubię dawać:) tylko jakię ograniczenie finansowe trzeba wprowadzić. My Kozaczino też chcemy takie kalendarze, mam nadzieję, że na zapale się nie skończy! Teraz robią na zamówienie. Ja mojejmu kiedyś własnoręcznie sama zrobiłam - excel+zdjęcia-pracy bylo full ale efekt był super! Basia zasnęła po 22 ale na naszym łożku, płacze jak się oddalam:( właśnie ją słyszę...no to idę.... dobranoc!

Na-tuska lustrzanka cool:) My dostaliśmy od znajomych w prezencie slubnym! Zdjęcia jednak robi ładniejsze, większa głębia itp:) Aż Pan w Fotojokerze jak sprawdzał czy nasze to mówi o ładne zdjęcia wyszły. Więc pewnie jakość też zależy od aparatu.
Pogoda okropna:( Ale może gdzieś pójdę! Jutro ta impreza w Lizard King i śpimy u moich bo Basie zostawiamy!

reklama
cisza gdzie wy? u mnie za oknem cały czas mrzy...a ja z kawą i kumpelą na gg:p bo mała leży i bawi się hipciem:) do przychodni jutro bo dzis numerków nie bylo! musze pranie isć rozwiesić a ok pojde na maly spacerek coś dla zet kupić:) folie na wozek i jazda;p

Do góry