reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

hej u mnie tez paskudna pogoda za oknem;/
ja jeszcze o prezentach nie myślałam ale podoba mi się koncepcja kozacziny:laugh2: z albumem może zgapię?? dzieciakom pewnie coś się fajniejszego kupi dla dorosłych pewnie jakaś duperela typu olejek do kąpieli czy bomba kąpielowa....

U mnie właśni był sąsiad na kawce z synkiem i się młodzież pobawiła a teraz Zosia padła jak suseł;-)

reklama
ooo właśnie lustrzanka to jest to... my mieliśmy kupić przed naszymi wakacjami ale niestety finansowo nie dali byśmy rady :zawstydzona/y: a patrzyliśmy na canona 500D i pentaxa.
Ale teraz to ja mogę tylko pomarzyć...

Przed świętami na pewno będą jakieś fajnie promocje więc natuska koniecznie obczajaj gazetki promocyjne:rofl2:

Skrzat jaki wózek kupiliście?? Pochwal się :)
Natuska my mamy sony alfa polecam ładne foty robi :) Ja to się średnio znam ale mój R. to ma dobrze obczajone sprawy foto :) Może poczytaj na forach nim zdecydujesz się na zakup :)

Ja mam dzisiaj lenia jak nie wiem, spałyśmy do 10 i jakoś nie mogę się zebrać Lula bawi się koło mnie ja sobie siedzę i tak nic mi się nie chce :p Lula ma właśnie okres potrząsania zabawkami i musze jej tylko miękkie dawać bo juz w głowę się porządnie zdążyła walnąć hihi

a z nazego kina dzisiaj nici - leniu****emy we trójkę :D zwłaszcza, że na jutro T. zgodził się przyjść do pracy pomóc, mimo, że ma wolne...
Natuśka my mamy Nikon d3000, jet super! Nikona polecam bo miałam sprawdzoną zwykłą cyfrówkę, zresztą naczytałam się na forach, że najlepiej jest kupować firmy stricte fotograficzne... a w razie chęci dokupowania obiektywów czy lamp to do nikona wiele pasuje. lepzy jet d5000 bo ma obrotowy ekran i można filmy kręcić, ale o tysiąc złotych droższych, a za tysiąc to my dokupiliśmy "dodatki": torbę, szybką kartę pamięci, wielki dysk zewnętrzny do przechowywania fotek i dodatkowy akumulator :)

wiesz co, jak dla mnie ten zestaw to średnio pasuje, bo wątpię żebyś przy Filu i Emi miała czas i głowę do zmiany obiektywów ;) lepiej polatać na tym co jest w standardzie a jak już się poduczysz, potrenujesz (i dzieci Ci podrosną :p) to można się pobawić :) my płaciliśmy 2,5tys w Rtv Euro Agd w tym mieliśmy standardowy obiektyw, plus te rzeczy co wymieniłam ale karta ma 8Gb a dysk 1 tera czy jak to się pisze... na forach radzą by się przejść do sklepu i zobaczyć jak Ci aparat w ręku leży, który Ci pasuje... u nas w taki sposób odpadła ta alpha sony bo coś mi nie pasowało z guziczkami menu, nie pamiętam już :)

nam pasował pentax kx chyba (ten biały) ale minus ma takie że paluszki tylko wchodzą a nie uśmiechało nam się wymieniać co chwilkę baterie....

reklama
uch to faktycznie, zżerałby cały czas, nawet akumulatorki... ale o pentaxie też czytałam że dobry :) u nas był wybór między sony alpha i nikonem d3000 po przeryciu tysiąca wpiów na forach fotograficznych :)
Natuska, co do ząbków, to kurde chyba już na zawsze zapamietam jak w piątek zajrzałaś Sebie w buźkę i powiedziałaś, że wg Ciebie to już jest ząbek a w sobotę się przebił :D a potem poleciały po kolei następne :)

Do góry