reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Skrzat wózek jest spory to z pewnością nie mała spacerówka składa się dobrze w ogóle można łatwo zdemontować siedzisko i kółka. Doskonale się prowadzi, jedynie problem mam ze stromym podjazdem w moim wieżowcu ale daję radę :) Generalnie uważam że zrobiłam doskonały interes :) Cieszę się że mogę służyć pomocą :)

reklama
ja nie lubie takich spacerowek mam hopla na punkcie 3 kolowcow hie hie :>
ale slyszalam, ze sa dobre ta haucki dziewczyny na dziale polecam-odradzam pisaly o nich

Natuska no ba!! Ja już z trwogą patrzę na moje jasne ściany ... tak tak już niedługo i moja kanapa też jasna ( dobrze że można ją myć) no nic jakoś to zniosę :)

a my dziś odanicki wieczór ze znajomymi:D Basia jeszcze nie śpi, to dzieci mnie pod tym względem wykończy! Jak sprawić by spała? 1,5 roczny synek kumpeli zasypia o 18...to może przesada ale chociaż o 21...ale ma teraz etap głośnego śmiechu:) Lubi jak się nią "podrzuca" no i opanowała sztukę wyjmowania i wkładania smoczka (puki nie wypuści go z rączki" i przekładania z rączki do rączki...boszzzz ale to kochane stworzonko:D
A ja się pochwalę kupiłam dziś blender, będę zupki dla Małej pichcić:p Taki mam zamiar przynajmniej:) Jeszcze garnek do gotowania na parze muszę zakupić, ale już wybrany na allegro, by na kuchenkę indukcyjną pasował:) A wiecie czy zupki można mrozić i czy gdzieś są jakieś przepisy na takie cuda???

reklama
Do góry