Skrzat wózek jest spory to z pewnością nie mała spacerówka składa się dobrze w ogóle można łatwo zdemontować siedzisko i kółka. Doskonale się prowadzi, jedynie problem mam ze stromym podjazdem w moim wieżowcu ale daję radę Generalnie uważam że zrobiłam doskonały interes Cieszę się że mogę służyć pomocą
reklama
Dziewczyny, Rikapa a słyszałyscie o wózkach Hauck? Bo mi się dośc podobają, ale sama nie wiem, jestem przerażona jeżdzeniem wózkiem z małymi kólkami...Hauck speed sun plus - Porównaj wszystkie ceny z Twenga
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
ja nie lubie takich spacerowek mam hopla na punkcie 3 kolowcow hie hie :>
ale slyszalam, ze sa dobre ta haucki dziewczyny na dziale polecam-odradzam pisaly o nich
ale slyszalam, ze sa dobre ta haucki dziewczyny na dziale polecam-odradzam pisaly o nich
Hej kochane
tak na szybko coś na poprawę humoru choć może jednak nie??? MalaPsuja.pl | Głowna
tak na szybko coś na poprawę humoru choć może jednak nie??? MalaPsuja.pl | Głowna
a my dziś odanicki wieczór ze znajomymi Basia jeszcze nie śpi, to dzieci mnie pod tym względem wykończy! Jak sprawić by spała? 1,5 roczny synek kumpeli zasypia o 18...to może przesada ale chociaż o 21...ale ma teraz etap głośnego śmiechu Lubi jak się nią "podrzuca" no i opanowała sztukę wyjmowania i wkładania smoczka (puki nie wypuści go z rączki" i przekładania z rączki do rączki...boszzzz ale to kochane stworzonko
A ja się pochwalę kupiłam dziś blender, będę zupki dla Małej pichcić Taki mam zamiar przynajmniej Jeszcze garnek do gotowania na parze muszę zakupić, ale już wybrany na allegro, by na kuchenkę indukcyjną pasował A wiecie czy zupki można mrozić i czy gdzieś są jakieś przepisy na takie cuda???
A ja się pochwalę kupiłam dziś blender, będę zupki dla Małej pichcić Taki mam zamiar przynajmniej Jeszcze garnek do gotowania na parze muszę zakupić, ale już wybrany na allegro, by na kuchenkę indukcyjną pasował A wiecie czy zupki można mrozić i czy gdzieś są jakieś przepisy na takie cuda???
reklama
19.11 (piątek) o 17 zapraszamy na kolejne zajęcia z cyklu CZEKAMY w szkole rodzenia FAMILIJKA więcej info na FAMILIJKA - CO