reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Rikapa zdrówka dla męża :)
Skrzat udanej imprezy :)
A ja znowu przez przypadek wylądowałam u fryzjera i się dość krótko zrobiło na mojej głowie ;) hihi przyzwyczajam sie do nowej siebie. A wczoraj zrobiłam sobie podróż sentymentalną na Polna byłam odwiedzić tą kumpelę co córcię urodziła ależ maleństwo super :D piękna dziewczynka :)
A nadal nie wypróbowałam wózka bo pogoda mi na złość robi :p :(
Dzisiaj wybiorę się do plazy połazić po sklepach :) muszę sobie humor poprawić :D

reklama
uuu cisza tu ;)
Rikapa zdrówka dla męża! będziesz go miała w domu teraz cały czas ;D
Skrzacie jak imprezka? dawaj fotki jak wyglądałaś :))
Natuśka a gdzie wywołujesz? i jak wybieranie poszło? mnie tez to czeka :/
u nas bez zmian, wszystko gra :D

Hej laski sorki za zaniedbanie ale jakoś tak mam dużo pracy i w domku i poza nim:-p
Dorwałam pracę na 1,5mc i jakośtak jestem zadowolona poza tym pojawiła się oferta czegoś bardziej konkretnego ale oczywiście dam wam znać jak będę po:-p

Zośka już mi się przestawiła na nowy czas i śpimy sobie do 7 z groszem a nie jak wcześniej o 5 już byłam na nogach:baffled: W piętek doszedł do nas pchacz i jeździk FP lew jet super a Zośka śmiga przy nim jak mały pershing:-D
W dodatku mąż powoli planuje wakacje i tym razem śmigamy do Soliny a na majówkę planujemy Zakopane ale bez młodej hahah zobaczymy co nam z tego wyjdzie:-p puki co myślę powoli o grudniu i świętach :happy2:

Pozdrawiam was gorąco w ten nasz zimny i deszczowy dzień

hej dziewczynki,

No to się melduje. Wczoraj nawet nie było kiedy, ja miałam zajęcia, a mąż jeździł z młodymi prezenty itp. Impreza super udana, wybawiliśmy się po wsze czasy:) Ja tylko zrobiłam sobie przerwy na ściąganie mleka;P A tak to non stop na parkiecie. W domu u teściów wylądowaliśmy po 5 rano, na co obudziła się Basia, więc spać około 6 a o 8 wstawałam na zajęcia...wyglądałam pewnie jak zombie, z połowy się urwalam (ok 14) bo mi głowa leciała. Dziś za to spaliśmy w trójkę do 11, oczywiście z przerwami na jedzenie. Złamaliśmy żelazną zasadę nie spania dziecia z nami, ale byliśmy wczoraj tak wypruci, a tej na sen się nie zanosiło, a przy boku mamusi kima od razu:p Ten tydzień mam mężusia w domu:) wziął sobie wolne!
Kozaczino krótka fryzurka:) ja mam po wizycie sobotniej u Sebestiana krótsze niż Na-tuska
Guziczek fajnie z praca, trzymam kciuki
Tygrynka wrzucę zdjęcia tylko muszę się ogarnąć
Na-tuska w Fotojokerze do końca listopada promocja za 25 gr sztuka;) My oddaliśmy 800 ostatniego dnia października bo były po 29, a że wywołanie przeszła na listopad to nam taniej policzyli:) i 200 zł zapłaciliśmy:D:D

hej dziewczyny
W końcu zrobiliśmy testy wózka :) wczoraj na cytadele poszliśmy i muszę powiedzieć że wózek jest boski !!! Co za prowadzenie lekkość i gracja ;) jestem mega zadowolona Lula zresztą chyba też :) bo tnie komara w wózku aż miło popatrzeć hihi.
Skrzat fajnie że impreza udana a za pójście na zajęcia po przetańczonej nocy chylę czoła :) a i mnie ścinał Sebastian (tylko w innym salonie ) a konkretnie to ja z jednej strony mam krótkie z drugiej długie włosy :)
Guziczku gratuluję pracy i fajnie że już planujecie wakacje jaka miła perspektywa :)
Tygrynko to dobrze że dobrze :)
ja mam nocny problem z Majką budzi się co 2 godz. z płaczem nawet jak pójdzie później spać to i tak budzi się koło 7 i już po spaniu :( jest to dość męczące a mi sie marzy przespać całą noc ach ach

ech no i super mała znowu chora:wściekła/y::-( więc mam w domu teraz męża kalekę i dziecko chorubkę :-( na jutro wzięłam sobie urlop :-(

reklama
Do góry