reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

hej dziewczyny;-)

Kozaczino
przypomnij mi jaki to model i w jaką markę zainwestowałaś co do wózka?
marciaa ty to masz wózków hahahah :-D
na tuska dawaj zdjęcia obciętego przystojniaka
Gosia halo halo??

Ja dziś sama cały dzień:eek: ehhh no ale co zrobić.... m wraca około 20 bo mają strzelanie nocne...
Spadam zrobić kawkę i jakieś drugie śniadanko:-p

reklama
Hej,
Zaraz biorę się za zaległości na zamkniętym. Myślałam, że nic nie pisałyście w weekend a tam się dyskusja przeniosła:p Ja dziś kupiłam Basi pierwsze słoiczki owocowe (po 4 mies.) ale nie wiem kiedy jej dam spróbować. Kurczę zaczęłam pisać z Wami jak mała miała 2 tygodnie, a tu już 4 miesiąc stuknął!
Dziewczyny, a może wyda Wam się głupie moje pytanie, ale skąd wiecie jak często karmić dzieci? Np. jak zacznę małej wprowadzać owocki czy jakąś zupkę lub kaszkę, do tego herbatkę to ile razy mleko itp itd? Bo nie chcę jej utuczyć, ale nie chcę by była głodna. Jeszcze trochę poczekam, na razie pewnie dam jej trochę polizać i skończy się na 2-3 łyżeczkach, ale trochę ją chcę przyzwyczajać.

:tak:ANDRZEJKI W STONODZE:tak:

Klub Aktywnego Malucha Stonoga zaprasza wszystkie maluchy i przedszkolaki na zabawę Andrzejkową, która odbędzie się 25.11.2010 o godzi 17. 00. W programie tradycyjne lanie wosku ,zabawy i gry. Wszystkich gości zapraszamy na mały poczęstunek. Bilet wstępu 10 zł.
Zapraszamy!!!

Zapisy tel 517 186108 oraz biuro@klubstonoga.pl
:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Guziczek ;) słucham ?

Witam dziewczyny :)

ja zabiegana wczoraj po pracy dentist i wyrwanie zęba potem do domu i na balet z małą kąpiel dzieciaków usypianie i padłam jak zabita ....i zaraz też zasnę tak jestem zmęczona jutro o 5:00 pobudka i znowu do pracy i do 16:00 się mam tam kisić ale dobrze ze czwartek wolny :) tyle u mnie i spadam spać hihi tylko się nie śmiać że o tej godzinie ale to raczej drzemka bo mały kolejny ząb zalicza i mu wyłazi wiec płacz co kilkanaście minut ....

Hej
Natuska koniecznie pokaż nam swojego przystojniaka :)
Guziczku kupiłam Teutonie Spirit S3 :D
Skrzat twoje pytanie wcale nie jest głupie :) ja miałam, mam te same dylematy. Ja robię tak, że Lula je tak jak dotychczas ale mleczko z godziny popołudniowej zastąpiłam obiadkiem :) np koło 14 dostaje gerbera początkowo kilka łyżek, pół słoiczka, teraz potrafi zjeść caly słoik :) ale jeśli chcę jej dać jeszcze później deser to np daję 3/4 słoika albo jeśli daję coś nowego np. dzisiaj dostała ziemniaki ze szpinakiem to dałam jej pół słoiczka. Jakoś działam na wyczucie i tyle :)

Gosia_k23 a gdzie Twoja niunia chodzi na balet?? Chciałam moją też gdzieś zapisać bo ona uwielbia tańczyć :-) aaa i miałam zapytać jeśli to nie tajemnica gdzie pracujesz?? :-)

Ilonka, Kozaczino dzięki za rady, na razie kupiłam słoiczki i czekam na dobry dzień. Kupiłam bobovite i gerbera, już wiem ze Bobivite ostatni raz, bo doczytałam w domu, że produkowana w Czechach, a Gerber polski i w składzie tylko owoce. Na razie mała ma jakieś marudne dni, albo zęby, albo głodna, albo boli ją brzuszek:( Nie wiem czy to po tym modyfikowanym, czy coś zjadłam na weselu, ale kupka zielonkawa i chyba trochę śluzowata, więc obserwuje. Wczoraj nie dostała modyfikowanego i dziś też nie, zobaczymy jaką kupkę zrobi jutro... Dziewczyny nawet nie wiecie jak ja się cieszę, że jesteście:)

Kozaczino bardzo fajny wozik wybrałaś :-D
Skrzat tak jak laski piszą ja również zastąpiłam mleko słoiczkiem u mnie było tak że o 12 dostawała obiadek. a teraz Zosia je normalnie z nami
Tak na prawdę ja się niczym nie sugerowałam tylko jakoś tak samo mi przychodziło wprowadzanie tych nowości... że niby instynkt czy coś:-p;-)
Gosiu no nic dawno nie czytałam twoich postów i tak jakoś chciałam się dowiedzieć co u ciebie:-)

Wczoraj na wieczór jeszcze zrobiłam nam sphagetti z oliwą z pestek win papryczkami kiełbaską i czosnkiem na to parmezan ale było osssstro:szok: ale szybko zgasiłam pragnienie winem i potem nie mogłam wstać na nocne karmienie hahahahah:-D a jaki humor mieliśmy jeszcze wieczorem leciał film chłopaki nie płaczą ale się uśmiałam....

reklama
hejka,
ale szaruga dziś co? Rogale wcinacie czy dopiero jutro??? My dziś trochę w dordze, bylismy u teściów i kumpeli:) Co u Was? A kumpela ma wózek Maclarena, masakra jak się tym jedzie, te małe kułeczka Maclaren Volo - Maclaren Volo Brownie /kolekcja 2010 Maclaren.pl co prawda to taka spacerówka dla co się oparcie nie rozkłada, ale powiem Wam, że za tą kasę - pekła jej już podstawka do nózek, gąbka na raczce, poprzecierana budka;( Ja ciagle szukam wymarzonej spacrówki! Kozaczinoo koniecznie wklej zdjęcia waszej:) A ona duża jest jak się składa?

Do góry