reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

hej dziewczyny!
my dzisiaj cały dzień w domu, nawet męża przekabaciłam, że na judo nie poszedł tylko sobie siedzimy we trójkę i fajnie jest :D teraz chłopaki bawią się na podłodze, mąż zerka na mecz a ja przyleciałam spojrzeć co w necie nowego ;)
widzę, że dalej temat wózków i egzaminowanie Rikapy :D Marciaa wow Ty to niezłe te wózki masz :D ale ten jogger fajny, przydałby się nam na lato na biegi z młodym :D my długo mieliśmy gondolę, miałam Jedo Bartatina, klasyczny wózek z dużą gondolą i pompowanymi kołami... podobny do Roana Skrzata :) jak mały skończył 6 miesięcy to przesiedliśmy się do Sprinta Baby Design Wózek Sprint - Baby Design - Wózki spacerowe - Pati i Maks na razie sprawuje nam się super, ale ciężko było się przesiąść z dużych pompowanych kółek na mniejsze plastikowe i do tego skrętne :D ale już się przyzwyczaiłam i sobie radzę...
miłego wieczoru!

reklama
kazdy ma swoje wady i zalety. To są wózki fajne. Ale nie wybrałabym ani jednego ani drugiego drugi raz :)
no ta mure widzialam podobała mi się.
muszę to wszystko poważnie przemyśleć.
ja dalej sama w domu. Dzisiaj sie zabiegalam i narobilam przy młodym. Dałam mu czopka bo juz chwilami nie do zniesienia. Zobaczymy nocke.

Moja mała niedawno zasnęła:-) mąż do 22 w pracy :-( a ja siedzę i oglądam filmy bo sama nie wiem co ze sobą zrobić a jutro do pracy znowu :-(

jestem , jestem niedawno z pracy wróciłam:-D weekend mam wolny:-) a mój kochany mąż miał wczoraj wypadek w pracy :wściekła/y: i ma nogę w gipsie:cool:

reklama
rikapa zdrówka dla męża:)
my jutro balujemy, a wlasciwie dzis:D odzwe sie w niedziele, mam jeszcze zajecia, wiec dopiero wieczorem! milego weekendu:) teraz ide spac by na jutro jakos wygladac:p dzis bylam u manicure/pedicure super babka mi si trafila, mega dokladna:) a jutro fryzjeros:) czlowiek sie do ladu doprowadzi przy takiej okazji:p tylko mi zal bo basika do tesciow juz o 12 oddaje:( bede tesknic za nia, a miedzy piosenkami mleko sciagac:p bo bym tyle h nie ujechala;/

Do góry