reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

hej ja też się witam od rana:)'
Do mnie dziś kumpela, ale taki syf na dowrze, że nosa się nie chce wystawić:(
Basia po mleku mm spała od 9 do 4 a potem dostala cyca o 4 i 7:) teraz już sie obudziła ale gada sama do siebie!
Nas męczy chrzestny co dla Basi na chrzciny, a ja nie wiem!
Na-tuska może to moje dziecie spać nie chce wieczorem bo nienajedzone do konca, wczoraj po butli zansęła tak wcześnie i spokój był:-)
Kozaczino
napisz koniecznie jak wózek! Ja puki co w gondoli, mam dużą bo 80cm i Basia ma jeszcze dużo miejsca:) Potem w odwodzie spacerówka od kompletu, ale wolę właśnie jakąś mniejszą, bo stelaż od tego wózka jest kolosalny!
Pojutrze ślub, oby przestało padać! A ja mleka odciągnietego 160ml (wczoraj) jak dziś i jutro się tyle uda, to będzie nieźle:) a do tego na noc dostanie mm:D

A widziałam dziewczyny takie kaszki Hippa na noc i mleko na noc, daje któraś, to po 4 miesiącu już!

reklama
cześć dziewczyny ja dzisiaj mam wolne ale niestety od 9 do teraz nie było prądu normalnie masakra:szok: jak w czasach nie powiem jakich :-D:-D

Ilonka ja ma Roan Koritna zupełny klasyk:) Gondola duża i spacerówka. Ale chcemy mała spacerówkę, bo ten wózek ma duży stelaż! Prowadzi się go super, jest zwrotny (mimo braku skrętnych kół ale za to ładnie się buja) lekki i ma dużą gondolę a o to mi chodziło, bo Basia mam nadzieję, że jeszcze pół zimy pojeździ, a ona już w końcu ponad 3 miesiące ma i będzie coraz większa a nadal miejsca sporo w gondoli! Tylko teraz spacerówkę wybrać muszę, tą od Roana zostawię na leśne drogi, bo ona za duża by nią na co dzień jeżdzić ale jej plusem są koła pompowane!
Tylko dla mnie kupno tej małej graniczy z cudem, bo chce by była to parasolka, ale nie taka zupełnie odsłonięta, żeby się siedzenie rozkładało, było wygodne dla dziecka, budka porządna i w miare obudowane...ech no i by najmniejszych kółek nie miała:p
Rikapa a co sądzisz o tym wózku? Wózek Dot - Delti - Wózki spacerowe - Pati i Maks tak sobie dziś patrzyłam:p

My po obiadku, Basik jakiś dzisiaj niespokojny, może ta pogoda, może ząbki, a może wczrajszy rogal marcinski? A może po tym mm, bo cyca mało ciągnie:(

Ostatnia edycja:
u nas na chwile rano prądu nie było. Ja doceniłam na wiosce prąd i wodę :-) he he he bez tego kota można dostać.
Rikapa czyli conecko=shit :-)
upiekłam babke marmurkową ale chyba wyszedł mi murzynek ;-)
Mlody maruda jak diabli wiec Skrzat to zaden rogal to ta pogoda. Każdy z kim rozmawiam dziś narzeka.

Dzis samotny wieczor meska czesc domu polazła na mecz. Mama z siostra na zakupach. Pokupuja mi sloiczki hy hy deserki i spokoj :-)

dzisiaj ugotowalam 2 raz obiadek dla maluszka miala byc zupa a wyszlo puree jarzynowe z cielecinka. Ale wcinal zjadl cala miske i doprawil sloiczkiem owockow. jestem zadowolona :D

RIKAPO specjalisto Ty nasza wez mi doradz.l Szukam spacerowki dla mlodego ale tkaiej wiesz porzadnej z kolami duzymi na lesne drogi i 3 kolowy:) widze na wasze stronie chicco s3, quinny speedi sx , graco wozek treko casual play ktory dobry? i czy maja one opcja skladania jak parasolka ? macie phil &ted?

Ostatnia edycja:
Marciaa powiem tak :-) żaden z wózków które wymieniłaś nie składa się w parasolkę ani chicco s3, casualplay też nie, speedi tak samo powiem inaczej wszystkie wózki ze złączoną rączką składają się w tzw. placek lub naleśnik jak kto woli :-):-):-)

co do phil&teds niestety nie mamy tego wózka :-(więc nic Ci o nim nie powiem choć w necie wygląda chyba najlepiej z tych wszystkich które wymieniłaś :tak:

reklama
nie męczysz mnie:-D hmm dużo ludzi zamawia speediego , po prostu quinny to bardzo dobra marka aaa i jeszcze sobie chwalą maxi cosi mura 3 :-) ale wszystkie te spacerówki będą strasznie ciężkie ale do lasu nadają się jak najbardziej :tak:

Do góry