reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

no na tvn to chyba ten film o tych licealistach co na rysy wchodzili, czy cos..

no z szwagierka dziwna sprawa.. stracla przytomnosc i podobno jakis paraliz czy cos dostala.. i nie odzyskuje przytomnosci..
czekam na jakies wiesci, a M. juz troche sie nie odzywa..
niby za nia nie przepadam, ale mam nadzieje, ze wyjdzie z tego i nic jej sie nie stanie..
do tego ma dwojke dzieci 3 lata i 6lat.

reklama
Brzoskwinka uch nieciekawa historia ze szwagierką.. mam nadzieje ze bedzie ok!
Natuśka ten na górze ząbek jest jeszcze mały ale będzie śmiesznie jak będzie tak jak na obrazku :D a na Mazurach super... troche zimno ale w domu bosko ;) nie musze sprzatac ani gotowac ;) moi rodzice obkupuja malego.. czekamy na jutro bo ma dojsc pchacz (jednak kupujemy - maly fajnie z nim latal w pati&maks :)), garnuszek na klocuszek i szczeniaczek-uczniaczek :D ciesze sie jakby dla mnie to mialo byc ;) kiedys nie bylo takich zabawek... ale najlepsza zabawka bedzie wieczorem - przyjezdza moj maz :D:D:D
Ilonka powodzenia w walce z uczuleniem!!
Marciaa uuu muffiny!! zazdroszcze bo uwielbiam :D

dostałam pierwszy okres od maja 2009 :/ mam dosc :/

Brzoskwinkaa to zdrówka dla szwagierki!
Fotojoker jest w m1, my wybraliśmy wczoraj ponad 500 zdjęć, a pewnie to nie koniec, bo jeszcze jakieś dublety dla rodziców itp. Zajęło nam to normalnie cały dzień od 17 do 23, z jakimiś małymi przerwami, ja w między czasie tą Ciszę obejrzałam! Albumy muszę sobie od razu dokupić i będę potem opisywać!
Mnie Basia załamuje, wczoraj poszła spać chyba ok 1 w nocy i spała z 2 przerwami do teraz:p a już blisko 12, nie mogła by iść spać o 20 i spać do 8??? ech co ja mam z nią zrobić? A człowiek nawet nie potrafi się złościć, bo jak się taki szkrab uśmiechnie to by się tylko tulić chciało! Ja dziś do rodziców na noc, bo mężuś na kawalerski mojego braciszka:) Nie mam pomysłu na obiad, w lodówce pusto, może naleśniki zrobię, bo mąka, woda i jajko jest!!!

moje dziecie zarwało mi noc. Za to teraz ju drugi raz pieknie spi. Zjadł ładnie sniadanko i deserek ciekawe jak będzie z obiadem :o
piekna pogoda czekam na mego lubego i po obiedzie smigamy na spacerek. :)
dzis moj tata wraca zza granicy. Zajmie mi sie Nikim a ja pojde pocwiczyc :)) juhu:) musze sie ujedrnic bo zem jeden wielki flak :/

jak tak czytam jak niektore dziewczyny maja problem z oswojeniem dziecka zbutelka, to az czuje ulge, ze ja nie mialam takich problemow. wlasciwie patrzac wstecz, to Adas nie byl problemowym dzieckiem.. poza tym, ze raz stracil przytomnosc i dwa razy mial ostre zapalenie pluc i oskrzeli, to wszystko jakos sie ukladalo..

reklama
moj ostatnio obral sobie jako rozrywke, zeby wypluwac mleko jak mu daje butelke.. dopiero za ktoryms razem sie poddaje i je :p
a ile sie przy tym smieje.. wiec teraz robie tak, ze jak nie chce to stawiam butle z mlekiem w dostepnym dla niego miejscu i jak bedzie chcial to sam wezmie i skutkuje :)

Do góry