reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
Dziewczyny wątek weselny jest :p pisać tam bo potem wpadnie ktoś i będzie się pytał i trzeba produkować się drugi raz a tak w jednym niech to ma ;)

ale kosmos ceny u tego fryca ja teraz idę na ścięcie 20zł i farbka za 10zł w domu ;)

hej, ja od 7 nie spie:p a wczoraj nie moglam zasnac!
Mala teraz zakimala jeszcze na chwilę to ma czas:)
Sebastian przyjmuje na koscielnej, ja place ok70-80 zl za sciecie, a za farbe przed slubem chyba 170 placilam!
moje dziecko nie chce spac wieczorem:(

Łe 20 ja mam zjazd na podyplomówce!
A Basia śpi od 12, a ja charuje. Znów zasnęła w wózku więc ją wystawiłam na dwór i szybko za sprzątanie! Ogarnęłam całe mieszkanie, umyłam cała kuchnię i łazienkę, kafelki etc. gotuje się obiad i jeszce wyprasowałam dwie pralki, a 3 włączyłam:p o boszzz ale się utyrałam, za to wieczór będzie spokojny, że nic nade mną nie wisi! Brzdąc śpi nadal, o 15 wraca tatuś:) Chyba położę sobie sama farbę na włosy, żal już mi kasy na salon. 6 idę na ścięcie i uczesanie (wesele brata)!! Ciekawe co mi Sebastian wymyśli! A my wieczorami wybieramy zdjęcia do wywołania z jakiś 3 lat, bo do końca miesiąca w Fotojokerze są za 29 gr sztuka, a normalnie np. w MediaMarkcie czy właśnie FJ za 0,59! Więc połowa stawki to można więcej wywołać, Basi żeśmy oddali przedwczoraj dobre 140 zdjęć i pan do nas o tej promocji więć zmolestowałam:tak:męża byśmy resztę też od razu wywołali:)

reklama
Skrzat a te zdjęcia można przez neta zamówić? ja sama z jakiś 3-4 lat mam mnostwo zdjec do wywolania i od dawna sie za to zabieram, ale jakos mi nie wyszlo kurde..

Marciaa ja mam pełen worek ciuszków po Adasiu ktore sa mi niepotrzebne i juz wiem jaki uzytek zrobie z tego :)
tak samo słyszałam o jakiejś wymianie zabawek w księgarence na Wildzie.

Do góry