reklama
Dziewczyny wątek weselny jest pisać tam bo potem wpadnie ktoś i będzie się pytał i trzeba produkować się drugi raz a tak w jednym niech to ma
ale kosmos ceny u tego fryca ja teraz idę na ścięcie 20zł i farbka za 10zł w domu
ale kosmos ceny u tego fryca ja teraz idę na ścięcie 20zł i farbka za 10zł w domu
hej, ja od 7 nie spie a wczoraj nie moglam zasnac!
Mala teraz zakimala jeszcze na chwilę to ma czas
Sebastian przyjmuje na koscielnej, ja place ok70-80 zl za sciecie, a za farbe przed slubem chyba 170 placilam!
moje dziecko nie chce spac wieczorem
Mala teraz zakimala jeszcze na chwilę to ma czas
Sebastian przyjmuje na koscielnej, ja place ok70-80 zl za sciecie, a za farbe przed slubem chyba 170 placilam!
moje dziecko nie chce spac wieczorem
Brzoskwinkaa
matka wariatka :D
ilonka - mnie zawsze na wszystko sudocrem pomagal.. moze to wypróbuj?
Brzoskwinkaa
hmm.. a masc z hydrokortyzonem?
Brzoskwinkaa
ja tak z innej beczki..
słyszałyscie o tym:
Dzieci Poznań
ciuchowisko w gauganku. 20 listopada.
może być ciekawie
słyszałyscie o tym:
Dzieci Poznań
ciuchowisko w gauganku. 20 listopada.
może być ciekawie
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
ale extra ja sie pisze wezme pare ciuszków do opylenia
Łe 20 ja mam zjazd na podyplomówce!
A Basia śpi od 12, a ja charuje. Znów zasnęła w wózku więc ją wystawiłam na dwór i szybko za sprzątanie! Ogarnęłam całe mieszkanie, umyłam cała kuchnię i łazienkę, kafelki etc. gotuje się obiad i jeszce wyprasowałam dwie pralki, a 3 włączyłam o boszzz ale się utyrałam, za to wieczór będzie spokojny, że nic nade mną nie wisi! Brzdąc śpi nadal, o 15 wraca tatuś Chyba położę sobie sama farbę na włosy, żal już mi kasy na salon. 6 idę na ścięcie i uczesanie (wesele brata)!! Ciekawe co mi Sebastian wymyśli! A my wieczorami wybieramy zdjęcia do wywołania z jakiś 3 lat, bo do końca miesiąca w Fotojokerze są za 29 gr sztuka, a normalnie np. w MediaMarkcie czy właśnie FJ za 0,59! Więc połowa stawki to można więcej wywołać, Basi żeśmy oddali przedwczoraj dobre 140 zdjęć i pan do nas o tej promocji więć zmolestowałammęża byśmy resztę też od razu wywołali
A Basia śpi od 12, a ja charuje. Znów zasnęła w wózku więc ją wystawiłam na dwór i szybko za sprzątanie! Ogarnęłam całe mieszkanie, umyłam cała kuchnię i łazienkę, kafelki etc. gotuje się obiad i jeszce wyprasowałam dwie pralki, a 3 włączyłam o boszzz ale się utyrałam, za to wieczór będzie spokojny, że nic nade mną nie wisi! Brzdąc śpi nadal, o 15 wraca tatuś Chyba położę sobie sama farbę na włosy, żal już mi kasy na salon. 6 idę na ścięcie i uczesanie (wesele brata)!! Ciekawe co mi Sebastian wymyśli! A my wieczorami wybieramy zdjęcia do wywołania z jakiś 3 lat, bo do końca miesiąca w Fotojokerze są za 29 gr sztuka, a normalnie np. w MediaMarkcie czy właśnie FJ za 0,59! Więc połowa stawki to można więcej wywołać, Basi żeśmy oddali przedwczoraj dobre 140 zdjęć i pan do nas o tej promocji więć zmolestowałammęża byśmy resztę też od razu wywołali
reklama
Brzoskwinkaa
Skrzat a te zdjęcia można przez neta zamówić? ja sama z jakiś 3-4 lat mam mnostwo zdjec do wywolania i od dawna sie za to zabieram, ale jakos mi nie wyszlo kurde..
Marciaa ja mam pełen worek ciuszków po Adasiu ktore sa mi niepotrzebne i juz wiem jaki uzytek zrobie z tego
tak samo słyszałam o jakiejś wymianie zabawek w księgarence na Wildzie.
Marciaa ja mam pełen worek ciuszków po Adasiu ktore sa mi niepotrzebne i juz wiem jaki uzytek zrobie z tego
tak samo słyszałam o jakiejś wymianie zabawek w księgarence na Wildzie.