reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

trzymcie mnie bo zwariuje Niko marudzi buczy buuuuuuuuuuu a obiadu nie chce
sorobuje dzis mu dac rosolek bobovity a tam kawałki dosc spore...bo 1 sloiczek za mocno zblenderowalam i wyszla woda i do kosza :/ sierota

reklama
Marcia moze jak nie chce jesc tego co dajesz, to moze daj mu cos co lubi.. wazne zeby cokolwiek zjadl. moj nie chcial kanapeczek na sniadanie, to starlam dwa duze jabluszka i zjadl z taka radocha ze wolal jeszcze.. a na obiad tez mialam rosolek.. to co druga lycha wypluta.. prosto na mnie :D

na-tuska ja też jestem uczulona na nikiel. Leżałam kiedyś w szpitalu przez to bo mój brzuch przypominał skorupę żółwia. Obecnie wszystko jest pod kontrolą, bo wiem czego unikać. Ale czasami coś wyskoczy w dziwnym miejscu gdzie nie ma styczności z elementami metalowymi. To dlatego że w jedzeniu nikiel też występuje, podobno nawet w czarnej herbacie, więc kiedyś unikałam herbaty, tłuszczów roślinnych i innych rzeczy. Teraz jak coś wyskoczy to polecam maść Bedicort G - mnie pomaga. Jest na receptę ale lekarz rodzinny może wypisać. Zaczęłam mieć też uczulenie na antyperspirant w kulce, ale ktoś kto się na tym zna zalecił zmianę na spray i przeszło samo.

Uczulenie na Nikiel to masakra. Ja miałam podejrzenie. Znajoma np. je tylko plastikowymi sztuccami drazni ja nawet guzik od spodni. Nikiel jest wszedzie w wodzie nawet.
Jazas jestem uczulona na jakiś składnik w farbach do włosów

Brzoskwinka stawiam, ze to przez nie wyspanie

kurcze ja jedynie jakies uczulenie mam, to na te okrzysztalkowane paski i posrebrzana bizuterie, tak to odpukac, ale nie mam zadnych uczulen...

kurcze.. wlasnie sie dowiedzialam, ze moja szwagierka zemdlala i od 2h nie odzyskuje przytomnosci, a lekarze nie wiedza co jej jest.. :(

reklama
kurcze ja jedynie jakies uczulenie mam, to na te okrzysztalkowane paski i posrebrzana bizuterie, tak to odpukac, ale nie mam zadnych uczulen...

kurcze.. wlasnie sie dowiedzialam, ze moja szwagierka zemdlala i od 2h nie odzyskuje przytomnosci, a lekarze nie wiedza co jej jest.. :(

O kurcze poważna sprawa

Mnie bardzo głowa swędzi czasem nie mogę wytrzymać. Kiedyś mi od drapania aż strupy się porobiły.

Na tvn film z cyklu prawdziwe historie

siostrzenica piecze muffiny jogrtowe mmmmm pycha :)

Do góry