reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

spokojnie polecą jeszcze trochę.
My jedziemy na Lutycka jutro i do Żabikowa. Może wezmiemy młodego na cytdele jak sie ściemni zobaczy światełka :-)
Skrzat ja brałam na włosy tabsy Ducray 69!pln alep o opakowaniu stwierdziłam szkoda kasy i nie brałm nic i farmaceutka pow ze zakaz brania jak karmie piersia.

reklama
Hej dziewczynki,
chwalę się kupiłam wózek Teutonia Spirit S3 :) no zobaczymy jak będzie bo czekam na przesyłkę :) I jest trójkołowy a nie zamierzałam takiego kupić ale trafiła się okazja :) i w sumie w mojej windzie to się przyda :)
My dzisiaj u cioci na obiedzie było bardzo miło :) i spacerek był fajny dzień.
Brzoskwinko no tak się rozglądałam za tobą ale jakoś cię nie widziałam albo nie poznałam ;)
Co do budek z jedzeniem to przecież od kilku lat przed junikowem jest istny jarmark !!! Goloneczka, goferek a może szaszłyczek ?! Masakra jakaś :)

Pewnie chodziło o Rikapę :-)

Witejcie :-)
Moje dziecie przez zmiane czasu wstało dziś o 6. Krecił się całą noc wędrował po łóżeczku. Zaskoczył mnie bo zjadł 140ml kaszki i doprawił połowa duzego słoiczka owocow :-)

Zaraz obczaję tez wozek- lubie 3kołowce sama mam jestem zadowolona :-)

Brzoskwinka pewnie tak jak Marciaa pisze chodziło o mnie :tak: Kozaczino szukała mnie w Pati i Maksie :-) Ja mam dzisiaj chandrę do mamusi na grób pojadę wieczorkiem jakoś nie mogę się teraz zmusić zresztą nie lubię tłumów :-( a wieczorkiem pięknie cmentarz wygląda :tak: no i jutro znowu do pracy :angry: ale chociaż weekend będę miała wolny :-)

aaaa zapomniałam jeśli chodzi o Teutonie to bardzo dobry wybór:-) my ich na razie nie mamy u siebie ale są rewelacyjne :tak: ponoć :tak:

reklama
te pampersy po 40zl to jest promocja od 28.10 do 9.11. ale ta cena obowiązuje tylko przy zakupie dwóch paczek.
wtedy kosztuje kazda paczka 40zl. rozmiar 4 i 4+ :)

Do góry