reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Tygrynka Jenga chyba się nazywa gra o której piszesz:-D my mamy scrable i detektywa ale to fajniej się gra jak są co najmniej 3 osoby bo w 2 to kaszana trochę:confused2:
Teraz lataliśmy i załatwialiśmy ta kanapę a wybór tez nie był łatwy.. potem transport skręcanie pomoc mamie przed jej imprezą imieninową potem sprzątnie domku-zawsze coś się znajdzie a do tego młoda marudzi bo ząbki jej idą ehhh czasami brakuje 8 dnia tyg... choć z drugiej str ja lubię żyć w pośpiechu zawsze tak było...teraz tylko się tak rozleniwiłam siedząc z dzieckiem w domku.

reklama
ej Guziczek ja bym mogła się tylko podpisać pod Twoimi słowami :D niby fajnie jak sie dzieje, ale leniuszek też jest :D
ja teraz czekam aż młody się zmęczy na drzemkę i na powrót męża z pracy... ale poza spacerem nic nie robimy :D

oo właśnie zauważyłam kombinezon Zosi - super! podoba mi sie podobny tam dla chłopca :D

Kozaczino super, że już po, czekamy na fotki!!
Natuśka fajne te butki, raz dwa dawaj znać gdzie i za ile, a nie znowu kryjesz takie cenne informacje ;)

jak tam po weekendzie dziewczyny?

ja generalnie weekend mialam denny... w skrocie poklocilam sie z moim M... tak ze spalismy osobno... ehh... czasem czlowiek nie wytrzymuje :p do tego Adas caly weekend marudzi, jak jest cos nie po jego mysli.. no masakra.. :/

mam nadzieje, ze u Was lepiej :)

Uch Brzoskwinka, to mam nadzieję, że tydzień będzie lepszy ;) a Adaś może wyczuł Wasze nastroje? poprawy humoru życzę!

u mnie ok, spokojnie bardzo, ale za to się wuykurowałam i poza kaszlem żyję :D dzisiaj tylko znajomi na chwilę wpadli...

reklama
eh raczej nie mógł wyczuć, bo za dnia wczoraj bylo ok, na wieczor jak maly spal, to sie popsulo ;)
a dzisiaj M w pracy i dopiero jutro wróci... wiec te hipoteze niestety musze obalic..

Do góry