reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
mhmmm Natuśka nie pisz tutaj o szarlotce, to moje ulubione ciasto!!

Skrzat dobrze ze już dobrze z Basieńka :) a co to są "szczurki"?? ale fajnie ze byliście w Kórniku!

ja spędziłam bardzo miły dzień z teściową :D a mały wybawiony za wszystkie czasy :D i "wychodzony" bo latali po calym mieszkaniu :)))

teraz wrócił mąż więc mogę sobie dalej chorować ;)

miłego dnia!

Hej laski

Brzoskwinka ja w tematyce butów jestem dość ciężka wolę kupić jedną parę droższą niż kilka tańszych nie wiem po prosty tak mam i już a wiem że przechodzę w nich kilka sezonów.Chyba mam po mamie takie coś..... :-poczywiście m nie potrafi zrozumieć i jak słyszy ile na buty wydaje to ja tylko patrzę jak szybko przybiera kolor czerwony:-D:-D

Laski musiałam kupić kanapę bo my już nie śpimy z Zosią w pokoju a na tym czym spaliśmy to już było nam nie wygodnie no i akurat tak się złożyło:happy:

Tygrynka
kombinezon w Akpolu wyniósł mnie 119zł a jest mega ;-)postaram się wrzucić link póżniej

Skrzta
super że z Basią już lepiej, oby tak dalej.

Ja zalatana zabiegana jestem więc później jeszcze wam podopisuję a teraz zmykam bo mam jeszcze kilka rzeczy do zrobienia...

Miłego weekendu dziewczyny

ja na sekundę,
ale dzień, mąż sprzątał tak, że aż mi dech zaparło, nawet kanapę odsunął:) a ja w kuchni pichciłam:) a Basik oczywiście domagał się towarzystwa, marudek kochatus jeden:p
Teraz już wszytko gotowe i czekamy na gości!
Tygrynka zdrowiej zdrowiej, a szczurek to taki bucik http://otmetzbyt.com.pl/sklep/obuwie-meskie-41-46/master-flex/trzewik-mlodziezowy-102ap-2/ klasyk zamszowy:)
Na-tuska rajstopki to te co ja kupowałaś, takie grube dość? Ja mam z żyrafą i motylkiem chyba:p Ja muszę się powstrzymać z ciuszkami dla małej, bo widzę że są takie co ich ani razu nie miała, bo kupiłam jeszcze przed urodzeniem i rozmiar do pory roku nie pasuje:(a jak będę u rodziców na bank spacerek, ale nie wiem kiedy to będzie na tak dłużej...
A gdzie się podziewają Marciaa i Rikapa???
oki zmykam do usłyszenia!

Rikapa kiedy do nas zajrzysz??? bo coś mi się wydaje, że się poznałyśmy na żywo :D bo dam sobie rękę uciąć że to Ty pomagałaś nam wybierać fotelik (Roemer King Plus :p) i że chodziłaś do szkoły z bliźniakiem mojego męża :D chyba że jakaś inna Karolina pracuje w P&M i ma córkę :D:D kurcze a tak mnie kusiło, żeby zapytać czy nie siedzisz na forum ale było mi jakoś głupio :D:D:D

zaczytałam się, zmykam spać, dobranoc!

Na tuska wiesz ja odpoczywam w tyg a jak jest m w domku to zawsze jest coś do zrobienia....:confused2: a to kupno czegoś a to musimy jechać coś załatwić a to pomóc komuś..... odpoczywamy sobie wieczorem zazwyczaj;-) albo oglądając jakiś dobry film albo grając w scrable:rofl2:

Ehh dziś jedziemy do babuni na obiad rodzinny więc znowu szybko minie czas...
Moja Zośka zaraz będzie mieć drzemkę pierwszą :sorry:

Fakt rikapy i marci dawno nie było...:eek:

oo a tu mój tzn Zosi kombinezon na zimę
http://www.wyspamalucha.pl/kombinez...m-kolor-brazowy-p-5210.html?cPath=938_939_941

Ostatnia edycja:
reklama
dzień dobry :)

oo Guziczek skąd ja znam to zalatanie z mężem, zawsze tysiąc spraw do załatwienia :D zwłaszcza, że wtedy lecimy gdzieś samochodem, bo samej z wózkiem mpk to mi się nie chce :D
i przypomniałaś mi o scrable :D my jeszcze często graliśmy w taką wieżę z drewnianych klocków gdzie trzeba było z dołu wyciągać dleikatnie po jednym i kłaść na górze, nie wiem jak to się nazywa ;)

no właśnie, gdzie Marciaa??

miłego dnia dziewczyny!

Do góry