reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Hej

Goncia fajny pomysł z sesja...wiesz co kiedyś zawitał do nas tatuś który był fotografem i właśnie proponował coś takiego... zobacz na poznańskim wątku poznajmy się czy coś takiego..ja mam dość mało zdjęć z okresu ciąży a szkoda....

Brzoskwinka no to faktycznie kiepskie masz wspomnienia ale najważniejsze że syn jest zdrów i razem z tobą, ja nie miałam żadnych tego typu przeżyć jedynie wymioty strasznie mnie męczyły przez 3 mc:baffled:

Deichman jak dla mnie to obuwie tam jest jakieś takie no nawet nie umiem tego wyrazić może raz czy dwa coś trafiłam nawet fajnego ale jakoś tak raczej unikam tego sklepu. Choć dziecięce czasami potrafią zaskoczyć tylko ja mam pecha i przeważnie nie ma tego rozmiaru którego poszukuję:confused:
A ja już pozmywałam, wstawiłam pranie młoda śpi i mam czas na bb hahah jeszcze tylko śniadanko muszę wszamać;-)
Kozaczino koniecznie zdaj nam relacje i wrzuć jakieś fotki:-D
Na tuska bardzo fajne papucie dla synka wybrałaś:happy2: a powiedz mi zamawiałaś przez neta buciki?

reklama
Brzoskwinka co do spotkania to jak najbardziej. Po przeprowadzce do Poznania zostawiłam większość swoich znajomych w lubelskim, a tutaj nie mam jeszcze dzieciatych koleżanek:-) Co do ciąży, to ja akurat muszę leżeć i mam leki na podtrzymanie bo jest zagrożenie przedwczesnym porodem. Ale za 3 tygodnie odstawiam leki i zaczynam normalnie funkcjonować i myślałam że może wtedy uda mi się jakieś zdjęcia zrobić, jeśli Michasiowi nie przyjdzie do głowy od razu po tym przychodzić na świat. Bo szczerze mówiąc mam tylko kilka fotek w ciąży przez to siedzenie w domu.

Hej dziewczynki :)
Jakoś się dzisiaj nie mogłam dobudzic po wczorajszych atrakcjach :)
W dużym skrócie od rana jechaliśmy po tort ja spowiedź na ostatnią chwile ;) i mała nerwówka :) w kościele dzieć grzeczny jak aniołek do wszystkich sie uśmiechała, jak ja ksiądz polewał wodą to też mega radocha a później była kima i spała u chrzestnej na rączkach :) Imprezka też się udała Lula ani razu nie płakała każdy ją nosił przytulał normalnie achy i ochy aż się boje że wyczerpała pokłady bycia grzecznym dzieckiem na kolejne dwa tyg. ;) Zdjęcia dodam jak zgram z aparatu :)
Goncia życzę udanej sesji no i porodu w terminie :)
Brzoskwinko poprawy humorku :)
Oki idę sie ogarnąć zajrzę później może skocze na cytadelę kot ze mną ????
I kiedy idziemy na kawę ????

Kozaczino jak my się kiedyś umówimy razem na spacer na Cytadelę, to będzie taki sam cud jak ten, że dotarłaś do Gauganka :p

Dobra dziewczyny, raz dwa - kiedy i gdzie? ja ten tydzień mam cały wolny, ale niektórym sroda nie pasuje nie?

Ostatnia edycja:
oho ale pusto, pewnie korzystacie z pogody :)

Ilonka no to super, że wyjście udane!

my mieliśmy iść na spacer ale..wyszła dwugodzinna drzemka we trójkę :D teraz mąż poleciał z Sebastiankiem łapać ostatnie słoneczko, a ja robię wielkie sprzątanie w domu... łazienka błyszczy, co prawda ja już umieram, ale zaraz biorę się za kuchnię!

miłego wieczoru!

reklama
ja jestem opcjonalna jesli chodzi o spotkanie :) I muszę się pochwalic że Lula spała dzisiaj po południu całe 1,5 godziny - sukces !!!! I mogłam ogarnąć chatkę :) byłam dzisiaj oglądać wózki w Tesco na Batorego ale nic ciekawego nie było :( szukam dalej

Do góry