reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
ooo jaki ruch się zrobił na noc :D
mi jeszcze koleżanka opowiadała że niektózy wsadzają sobie ząbek czosnku w nos!!
ja mam dobre buty z zeszłego roku (tzn sprzed dwóch lat, bo w zeszłym roku latałam w botkach z reala za 40zł bo mi się stopa rozklapciała w ciąży :D), jedne z ccc za jakieś 150zł, tamte aldo, oficerki z ccc za 200zł... widać jednak za coś się płaci... tylko teraz chciałabym jakieś niskie, bo oprócz oficerek to same obcasy :/ a teraz leniwa jestem :D

Tygrynka.. ja na teraz to mam 3 pary botkow (jedne plaskie, 2 na obcasie), kozaki na obcasie i plaskie kozaki.. ostatnio na glogowskiej upatrzylam sobie rewelacyjne oficerki za 70zl.. :) jeszcze w deichmannie bede patrzyla.. Dzisiaj w sumie jest noc zakupow i w pestce w deichmannie jest -20% na wszystko...

na-tuska.. ja jak robilam w bacie, to zawsze szczerze doradzalam.. czasem but za 300zl jest gorszy, niz za 69zl.. tzn. te tansze lepiej leza.. a wiadomo sprzedawczynie bardziej patrza na utarg, niz zeby dobrze doradzic.. taka karma..

ooo Brzoskwkinka dzięki!! dobrze, że piszesz, mam w domu tą maść i zapomniałam :D

edit: oo szkoda, że nie mówiłaś wcześniej, jakoś mi umknęła ta noc teraz, a z chęcią bym wyskoczyła po butki :D zwłaszcza że pestkę mam 2 min samochodem :D

ja kiedys to glownie w szpilach albo balerinach latalam.. a teraz.. przez moja dziecinę to na wygode stawiam i robie sie taka staruszka.. musze sie troche odpicowac.. ale to wpierw na to trzeba zgubic pare kg...

reklama
Ja oczywiście również witam Goncię, gratuluję ciąży i życzę porodu w miarę bezbolesnego :)
Tygrynko z chęcią zajrzę na stronę z biżuterią bo ja to sroczka jestem i lubię błyskotki :) A jak ja chorowałam to mi pani dr polecała herbatę z lipy oczywiście o żadnym poważniejszym leku nie było mowy :( no i walczyłam z gorączką 4 dni.
Natuska cena butków powalającą !!! ciekawe czy za tą ceną faktycznie idzie jakość :)

Do góry