reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Skrzat biedulka mała, mam nadzieję, że kolki się nie powtórzą! i mogę tylko trzymać kciuki, bo nie wiem co doradzić, bo u nas też nie było ani jednej kolki...

Brzoskwinkaa
super, że jesteś na dobrej drodze oduczania od zabawy kurkami, jak Ty to robisz??
i dzięki za opinię o "Ślubach.." bo właśnie się zastanawiałam czy iść w środę na Multibabykino... bo tak średnio mi pasuje ten film...

zaraz zmykam spać, bo jutro lecę na te ćwiczenia dla mam z dziećmi:tak:
wiesz co.. poprostu każdy Adaska od gazowki odciagal i mowil, ze nie wolno i tak jakos go oduczylismy :)
szkoda, ze grzebania przy kablach od tv nie mozemy go oduczyc.. :/ ciezko :/

na jakie ćwiczenia dla mam z dziećmi chodzisz? zaintrygowalo mnie to :)

reklama
Dziś wypełniłam ten link odnośnie próbki ariela a Brzoskwinka powiedz duża chociaż ta próbka??
Matko dziś jest 2 st o godz 10 rano..:no:młodej już wyjęłam kurtkę zimową co prawda trochę jest jej jeszcze za duża ale damy radę... teraz muszę szukać szybciutko butów bo odjadę noooo... a ona jeszcze mi pogina (tzn jeździ bo jeszcze nie chodzi) w takich szmacianych wiecie bez podeszwy twardej... kurcze teraz to ale się szybko zorientowałam no mega.. muszę chyba się wybrać do sklepu i jej kupić bo co innego mi pozostaje... a wy jakie buciki macie na zimę dla maluszków.....??

ja dzisiaj wracalam po 14 ze spaceru i bylo tylko 9st!! :/
pochwalę się dzisiaj, że na jeżycach kupiłam zimowe kozaki, a la kalosze bardzo ocieplane za 10zl :)
wiadomo chinska podrobka, ale na snieg czy sanki idealne. są sztywne a to najwazniejsze :)
jeszcze musze malemu takie normalne kupic, widzialam swietne w Bacie po 69zl :)

Guziczku niestety nie wiemjak duza jest ta probka, przypuszczam, ze pewnie na jedno uzycie.

Ostatnia edycja:
Sorki Dziewczyny, że w kilku postach odpisałam, ale coś mi net wali i do tego Adas majstrował przy klawiaturze.. ;)

ja na spotkanie, kino czy cos jestem bardzo chętna :)

My dziś z Adaśkiem byliśmy w starym zoo.. w każdy wtorek i czwartek o 12 jest karmienie kózek małych :)
każdy kto jest chętny może wejść do zagrody i nakarmić kozy pokarmem od pracowników zoo :)
naprawdę świetna frajda, a dzieciaki zachwycone :)
mój to nie mógł oczu oderwać od nich, a jak zobaczył owieczki, to juz wgl oszalał jak szlismy dalej, to ciagle
mi uciekal do tych owieczek :D

ja powiem Wam, ze w deichamnnie nie widzialam nic ciekawego dla mojego Adaska...
w Bacie na przecenach sa calkiem fajne buty. Ze skóry z wysoką stójka i ocieplane, a co najwazniejsze
sa sztywne:) ale w PEPCO to ogolnie maja fajne rzeczy dla maluchow, duzo ciuszkow na lato mojemu tam kupilam
i po calym lecie nawet nie sa zniszczone, a mozna powiedziec, ze byly bardzo czesto noszone :)

chodzicie ze swoimi marudami na basen? bo ja jeszcze nie.. i taksie zastanawiam, ze warto byloby juz zaczać :)
na basenie w Kozieglowach lub na Batorego prowadza podobno ciekawe zajecia dla maluszkow z nauka plywania..

wpadne wieczorkiem buzka :)

hej laski ja jeszcze dziś wybrałam się na zakupy:) dosłownie 30 min temu wróciła kupiłam takie fajne kozaczki śliczne są :))) ale na jakiś miesiąc nam starczą podejrzewam że jeszcze zdążę je wymienić na inne bo kupiłam 20 rozmiar a małej są akurat... no ale co tam dałam tylko 49 a byłam w bacie były sztywne na maxa a to właśnie nie dobrze z tego co ja wiem, w dodatku nie było takiego wyboru a szkoda bo sama lubię batę:p na siebie upatrzyłam co nieco:) ehhh nic spadam bo trzeba korzystać z wieczorka :)

no w bacie maja fajne buciorki dla bobasow, ale ja jak zawsze tam ide, to nie ma rozmiaru dla Adaśka z tych fasonów które mi się podobają. Swoją drogą to 1,5roku tam pracowałam :p wiec znam bate od podszewki ;)

byłam z Emilką na balecie i poszłam na tą siłownię byłam z 30minut i widziałam 2 nowe przyrządy do ćwiczeń ;) ale jednak z @ to nie najlepszy pomysł iść w domu mam w końcu rowerek :) dziś 5km przejechałam o 8:00 jak znalazłam chwilkę a wczoraj po balecie 15km :)

o kurcze, zdradź mi swoją motywację, bo u mnie rowerek służy do wszystkiego, ale nie tego do czego powinien:confused:

ja równiez dziekuje Brzoskwince za opinię o filmie bo tez myślałam żeby isc Tygrynko jeśli będzie cos fajnego w multi to ja tez sie pisze :) Laski kiedy sie na kawuche umówimy w Gauganku? :D

i jak tam humorek pod wieczór? mam nadzieję że lepszy?
no to dziewczyny pilnujemy jakiegoś fajnego filmu w multi, a dodatkowo kawka w Gauganku?:tak: i to już bo za dwa tygodnie znowu na tydzień wyjeżdżam;-):-D

Tygrynka w pepco widziałam fajne kozaczki za 25 zł, z futerkiem w środku itd piękne ale wydaję mi sie ze ta podeszwa jakaś miękka była bo jak zdusiłam buta to sie wygiął caly ale jesli sebus jeszcze nie chodzi i miało by to byc tylko do wózka top chyba byłyby ok :tak:

no właśnie widziałam takie ładne butki w pepco ale nie było rozmiaru:baffled:
nieźle z tym porodem, a wiesz, że ja chyba słyszałam od kogoś o tym??:-D
Emilka ślicznie wyglądała w dniu chrztu, i super, że już się śmieje na głos... :tak:

na jakie ćwiczenia dla mam z dziećmi chodzisz? zaintrygowalo mnie to :)

u mnie na osiedlu (Pod Lipami) prowadzi kobietka, dzisiaj byłam i było fajnie, chociaż mój ciężarek czasem mi zwiewał i nie pełnił swojej funkcji :-D normalny areobik, tylko że z maluchami:tak:

chodzicie ze swoimi marudami na basen? bo ja jeszcze nie.. i taksie zastanawiam, ze warto byloby juz zaczać :)
na basenie w Kozieglowach lub na Batorego prowadza podobno ciekawe zajecia dla maluszkow z nauka plywania..

my chodziliśmy na batorego, ale nie na zajęcia.. planowaliśmy od września zapisać sie na zajęcia, ale stwierdziliśmy, że nie ma sensu.. pluskamy się od czasu do czasu sami, szykujemy się na koziegłowy i swarzędz jeszcze:tak:

witam, dzisiaj wyjątkowo wcześnie jak na mnie;-) ale jestem zmęczona, again :baffled: Usta, usta i do spania:-D zwłaszcza, że jutro jeszcze więcej latania, m.in. jedziemy wybrać fotelik dla małego.. może Rikapę spotkam w P&M;-)

Natuśka Bata jest w Starym Browarze, Bata , mi jakoś nigdy nic tam nie podpasowało :/
uch to widzę, że załatwiłam sobie spokój odchodząc od imienia Filip ;) chociaż o Sebastianach też można co nieco powiedzieć ;)
no to co, czekamy na fajny film w kinie, a w międzyczasie kawka?
zmykam, bo reklamy się skończyły :p

reklama
Do góry