reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Tygrynka
Emilka mi tak wstawała najpierw pozycja na czworakach potem pupa do góry i nogi wyprostowane aż w końcu odrywała ręce od ziemi i sie prostowała z klęczenia raczej nie no chyba ze mały załapie że musi ręce oprzeć do przodu i wytrenuje swój styl ;)

Ilonka kupe lat ;)

Nie nadrobię wszystkiego bo dzieci pełne zycia wiec idę je uciszyć śniadaniem ;)

reklama
ilonka hej hej ja tez cię pamiętam:tak: matko Fifi ma już 2 lata:szok::szok::szok::szok:
Marciaa oj ja pamiętam jak się musiałam sprężać w moich przygotowaniach-zwlekaliśmy potem w 3 mc wszystko trzeba było organizować, obiad weselny miałam w zagrodzie bamberskiej na ul.kościelnej super sprawa- dostaliśmy gratis apartament na noc. kieckę szyłam-tzn nie ja tylko babka krawcowa:-p na ul.woielkiej, zaproszenia też na wielkiej zamawiałam, a targi weselne to super sprawa!!
Moja właśnie stała i woła jeść więc muszę spadać!

Witam się od rano, no może nie mega wczesnego:p
U nas dziś super nocka, mała zasnęła 22:30 a ja z nią i pobudka dopiero o 6:30. Ale żeby nie było za różówo to mi chlusnęła dużą porcją zjedzonego mleka porannego, potem po drugim jedzeniu mniejszą i przed chwilą znów ulała. Przypomina mi to pewien feralny piątek (po szczepieniu, kiedy też tak ulewała mocno) Nigdy nie wiem czy to wymioty czy nie. Temperatury nie ma, roześmiana jest. Może czegoś nie toleruje z jedzonka:(? Będę obserwować, bo się zmartwiłam dziś!

Na-tuska no spoko, daj znać jak wrócisz jakimś smsem!
Tygrynka, jedziesz do Ikei to po ręcznik już blisko:p

Hej dziewczyny:)
Dziękuję za trzymane kciuki :) Majka na szczepieniu nawet nie zapłakała więc pomogło ;)
Ilonko witam i ja również cię kojarzę :) no może nie sprzed dwóch lat ale kojarzę to zdjęcie Filipa :) Ja ma labradora i to sukę więc raczej nic z tego nie będzie ;)
Tygryno z pewnością pójdziemy na spacerek szybciej niż ja do Gauganka dotarłam hihihi co do jutra to sama nie wiem czy pójdę na spacer bo się czuję coraz bardziej chora :( więc nawet nie wiem czy wizyty kuzynki nie odwołam poco mam jej córcię zarazić. Ma być cały czas ładnie więc może piątek lub czwartek byśmy sie spotkały w końcu nie będę wypatrywać twojego wózka i się zastanawiać czy to ty :D
Skrzat nie martw się mi też czasem Lula mocniej uleje i raz to moja wina bo po jedzeniu jakoś ją gwałtowniej podniosę czy obrócę a czasem po prostu za dużo zje to musi trochę dla ulgi oddać najczęściej na mnie lub wykładzinę ( której wyglądem już się nie przejmuję ) ;)
Marciaa targi ślubne polecam ja byłam w Arenie fajna sprawa i przydatna :) Ja też szyłam sukienkę u krawcowej, z kościoła jechaliśmy bryczką a za nami szpaler koni :) ( przyjaciele ze stajni :)) a ślub i wesele mieliśmy w Kicinie hmmm fajnie było
Natuska bardzo lubię czytać o dokonaniach Filipa i o tym jak sobie radzisz z dwulatkiem :) bardzo to pouczające więc pisz pisz ja chętnie skorzystam z twoich doświadczeń :)
Idę na herbatkę z cytrynka i miodem :)

NA tuska gdzie wyście szalały za tymi ciuszkami co ??? ;)

Ilonka jak mały na bilansie ?

ja mam opóźnienia ze szczepieniami eh no miałam odczekać 3 tygodnie a ja od maja się jeszcze nie pokazałam upsss

jutro idę na harakiri czyli wyrwanie zęba :/ brrr boję się dziewuchy tak że będę srać w majtasy! ostatnio tak się trzęsłam że mi szczena latała i uspokoić jej nie mogłam heh ;) i dziś jak do pracy szłam też nie wiem co to się ze mną dzieje :/

reklama
Kozaczino super, że Majka na szczepieniu ok, nas czeka druga tura za jakieś 2-3 tygodnie! Ty się kuruj ładnie byś ze słonka skorzystała, bo od następnego tygodnia już nie ma być tak ładnie! No kupiłam jej biogaię bo mi pediatra przez telefon poradziła. Ona ulewa, ale dziś był mega chlust:( jak cale dno szklanki...
Na-tuska..no zakupy świetne, ładne te rzeczy, mamie się podobały:D ale naprawdę tak długo siedziałyśmy? na teraz co prawda z jakieś 3 sztuki, ale co tam:) Polowania jak najbardziej, ale że ja też będę miała z tego Grunwaldu daleko na Rataje!!! Człowiek by chciał więcej i więcej...jak teraz patrzę na te rzeczy, jeszcze mi mało?
Tygrynka jak ząbki Sebastiana?
Ilonka ja nie znam ale chętnie poznam:)

Ostatnia edycja:
Do góry