reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
Kozaczinoo super, że się udało!
Na-tuska a co z bioderkami małej, a o której do netto? Jak co daj znać przyniosę ci dadę na próbę:p zostawię ci nr kom na prive;)
idę pod prysznica a raczej do wanny, zajrzę tu pewnie jeszcze!

Witam się od rana...
Mnie wkurzyła już teściowa, ale nie tylko mnie moją mamę też:p Napisze na zamkniętym;p
Mojej Małej B. przestawił się chyba zegar bo trzecią noc budzi się koło 4-4:30:p na jedzonko, ale potem śpi tak do ósmej:) ale chyba zasypia ciut wcześniej bo koło 22:30 więc niech jej będzie:D
Dziś znów słonko:D

a właśnie obejrzałam ulotkę carrefoura jakieś rzeczy dziecięce są, na-tuska rajstopki niemowlęce za 5,98:) ale ta ulotka tylko do dzisiaj;(

Ostatnia edycja:
hej dziewczyny :)
Natusia postarałam się wypaść dobrze :) A że gościłam ciotki które fenomenalnie gotują to musiałam stanąć na wysokości zadania ;) i babcia tez mnie pochwaliła a to już cos !!! ale masz racje u mnie metraż równiez nie sprzyja takim wizytom, skończyło sie na przemeblowaniu pokoju hihi.
Lula śpi sobie smacznie to mam chwilkę żeby coś skrobnąć, nadal jestem podziębiona :( i tylko obserwuję dziecia czy nic sie nie dzieje bo jutro szczepienie ma. A mnie gardło drapie tak że kicham cały czas. Ale spaceru dzisiaj nie odpuszczę bardzo lubie taką pogodę :) zrobie sobie kubas kawki i pewnie śmignę na cytadelę :) Tygrynka może masz chęć ?? I może do netto podskoczę jak takie fajne promocje maja :)
Marciaa gratuluję decyzji o weselu pisz na bieżąco co i jak :) fajnie było wszystko przygotowywać i organizować zazdroszczę ci :)
Polecam ci również poznańskie forum ślubne mi sie przydało :) i oczywiście służę radą jakby co :)
Skrzat Basia śpi bardzo ładnie z tego co piszesz :) A jej godziny czuwania będą się zmieniać :) A i ja również składam spóźnione zyczenia z okazji rocznicy :)
Lula sie obudziła więc zmykam powoli :)

Hej
Bylismy w Budziejewie dworek roza poraja ogladac bardzo ładnie ale poczekam na targi w styczniu ;-)
u nas ok caly weekend zabiegany. Chrzciny załatwiłam na 13 listopada na 18 :)
Kozaczino jak pomysle o tych przygotowaniach...eh ale mam sporo czasu 2 lata ;-P

Natuśka i jak tam bioderka??

Natusia postarałam się wypaść dobrze :) A że gościłam ciotki które fenomenalnie gotują to musiałam stanąć na wysokości zadania ;) i babcia tez mnie pochwaliła a to już cos !!! ale masz racje u mnie metraż równiez nie sprzyja takim wizytom, skończyło sie na przemeblowaniu pokoju hihi.
Lula śpi sobie smacznie to mam chwilkę żeby coś skrobnąć, nadal jestem podziębiona :( i tylko obserwuję dziecia czy nic sie nie dzieje bo jutro szczepienie ma. A mnie gardło drapie tak że kicham cały czas. Ale spaceru dzisiaj nie odpuszczę bardzo lubie taką pogodę :) zrobie sobie kubas kawki i pewnie śmignę na cytadelę :) Tygrynka może masz chęć ?? I może do netto podskoczę jak takie fajne promocje maja :)

Kozaczino gratuluję wspaniałej gospodyni :)))
kurcze, szkoda, że dopiero teraz weszłam na bb :/ bo już byliśmy na spacerku :/ a teraz obiad i pewnie drzemka bo kolejna nocka była fatalna.. ale to za moment ;)
no więc Kozaczino może uda nam się innego dnia umówić? i na Cytadele i do Netto, chyba że już byłaś? tylko nie jutro bo na 12:10 idę do odk pod lipami na ćwiczenia dla mam z dziećmi (a może też się wybierzesz??), potem do ikei, potem koleżanka wpada więc znowu cały dzień z głowy :/ ale środa? jakby było tak ładnie jak dzisiaj? idealnie na spacerek :))

a nocka znowu fatalna... mały męczył się do północy, mimo czopka paracetamolu i maści dentinox :/ ale o 24 mąż poleciał do apteki po te granulki co Gosia polecała (chamomile) i cud nad Wisłą - młody spał 4 godziny! a my razem z nim, ale już po 4 mąż musiał wstawać się bawić.. potem o 7 i 8 to samo, aż do 9 kiedy wstał już "na stałe"... pospał godzinę na spacerze, więc nie wiem czy mi teraz zaśnie, ale po obiedzie będziemy ostro do tego dążyć :D

miłego dnia dziewczynki, wpadnę wieczorem!

Marcia to fajnie z tym ślubem:) przygotowania są nice, ja tez polecam forum slubne, duzo informacji mają! chrzicny o 18 to tak jak my:D
Tygrynka biedny Sebuś, ach te ząbki:( do ikei też chyba będę musiała jutro raz jeszcze:p
Na-tuśka byłam w netto ale tam bałagan, kocyki były aż dwa, różowe - kupiłam w końcu do wózka na zimę taki cieplejszy, może nie jakiś super gruby jest ale myślę że za te 20 zł to ok:)
Kozaczino no śpi to moje dziecie kochane pięknie, dziś mi pani w sklepie mówiła że jej córka wyła 24h!!! maskra...

JA dziś poszłam do Ikei kurcze po jedną tak naprawdę rzecz i co skończyło się i będzie od jutra, szlak by trafił... pewnie pójdę znowu...a Basik kochany śpi od 14 do teraz, myślę że lada minuta się obudzi bo dopiero weszłyśmy więc szybko piszę, ale już czas by coś zjeść i mamie cycki opróżnić. Ona to potrafi normalnie z 4h na spacerze spać, co Tygrynka i Na-tuska widziały:) To miłego popołudnia i do usłyszenia wieczorkiem!

oj tak, potwierdzam - Basieńka śpi popisowo!
Kasia a o której jutro będziesz w Ikei? my jakoś po 13:30 do 16, może akurat się spotkamy :)

my po drzemce we trójkę nabraliśmy nowych sił :D mąż poleciał na judo, Seba wariuje, a ja za nim latam - aktualnie bawi się wałkami do włosów :D kurczę, coraz częściej mi sam stoi bez przytrzymania a ja lecę wtedy na zabój, bo mam wrażenie, że zaraz poleci, a on w ostatniej chwili się łapie :/ fitness za darmo :D

reklama
hej wieczorową porą :)
Tygrynko w środę teoretycznie kuzynka do nas wpada z córcią ale w sumie może się z nią umówię na cytadeli i wtedy spacerek murowany dam ci znać co i jak :) szkoda pieknej pogody na siedzenie w domku :) A co do tych zajęć pod lipami to dzisiaj zauważyła ogłoszenie bo się szwendałam po osiedlu ale nie wiem czy bym się zdeydowała na taką formę ćwiczeń koniecznie napisz jak takie zajęcia wyglądają :) No i życzę ukojenia dla Sebusia oby zęby przestały mu dokuczać :) a jak się tak twoimi wałkami interesuje to może zostanie fryzjerem :)
A jutro Majka ma kolejne szczepienie mam nadzieję że bedzie ok :)
Marciaa 2 lata zlecą szybciutko zobaczysz :) ale potwierdzam że te przygotowania to fajna sprawa :D

Ostatnia edycja:
Do góry