nie no myślałam że planowała teraz po woli moda na to hehGosia porodu w domu nie planowała
reklama
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
czesc Wam
jakos nie mam na nic czasu od paru dni i weny tyz brak wiec Was poczytam chcialam sie przywitac
jakos nie mam na nic czasu od paru dni i weny tyz brak wiec Was poczytam chcialam sie przywitac
Brzoskwinkaa
matka wariatka :D
hej mamuśki
jestem tutaj nowa, ofkors z Poznania
jestem mamą 14mc Adaśka, przygarniecie mnie?
jestem tutaj nowa, ofkors z Poznania
jestem mamą 14mc Adaśka, przygarniecie mnie?
wróciłam i żyję
czyli niepotrzebnie trzymałyśmy kciuki albo właśnie to dzięki nim;-)
a serio to dobrze, że dobrze
co do allegro to mnie ostatnio wnerwia bo sama china!!! nic porzadnego nie ma!!!
fajnie z pieskiem...
a na allegro to fakt, teraz trzeba się ostro naszukać, przejrzeć mnóstwo ofert by znaleźć coś naprawdę fajnego ale pochwal się co tam wystawiłaś!
nie no myślałam że planowała teraz po woli moda na to heh
ej no ja bym chciała urodzić w domu, z położną... tzn. chciałam zanim ciąża była zagrożona i poród nie do końca prosty.. teraz jak już wiem ile się może po drodze wydarzyć nieprzewidzianych rzeczy to w życiu bym się nie zdecydowała:-)
czesc Wam
no właśnie Marcia, mało Cię tu! co się dzieje?
wróciliśmy z powolnego obchodu osiedla chłodne powietrze już, ale bardzo miło się spacerowało
witaj Brzoskwinka!
kurcze Ilonka :/:/:/ co za pech! mam nadzieję, że to nie jaskra i okulary wystarczą! mocno trzymam kciuki! a jaskrę się operuje? nie martw się, musi być dobrze! zwłaszcza jak tyle złego Cię spotyka, to gdzieś Ci się zbiera dobre - tak mówi mój mąż i często się sprawdza
kurcze Ilonka :/:/:/ co za pech! mam nadzieję, że to nie jaskra i okulary wystarczą! mocno trzymam kciuki! a jaskrę się operuje? nie martw się, musi być dobrze! zwłaszcza jak tyle złego Cię spotyka, to gdzieś Ci się zbiera dobre - tak mówi mój mąż i często się sprawdza
Brzoskwinkaa
Powodzenia z tymi lekarzami, oby wszystko wróciło do normy..znowusz zaczynam tylaczke po lekarzach(
ja tez mam liste specjalistow, do ktorych powinnam sie wybrac... ale jakos.. nie wiem..
chyba mi sie nie chce.. :/
Brzoskwinkaa
hehe uważaj, żebyś nie została młodą babciąFilip 2-gi dzień z rzedu spedził z narzeczoną , przytulali sie calowali, a teściowe siedziały i ryczały ze smiechu boże jaki to widok komiczny najlepsze bylo karmienie... Zosia (narzeczona) jadła winogrono, wyciągnela z buzi i dała ukochanemu, a ten w trosce o swoją miłość ponuplał i oddał... potem ciasteczka, wspolny obiad... o rety a to początki miłości, co będzie później?
reklama
Tygrynka po ilości postów widać ze sebus przesypia znowu nocki no i spóźnione ale najlepszego dla Seby z okazji 8 miesiąca
rozgryzłaś mnie fakt, śpi dobrze, mam nadzieję, że dzisiaj też dzięki za życzenia!
kurczę ale to musiało słodko wyglądać, ta randeczka z narzeczoną
Brzoskwinka opowiedz coś więcej o sobie! z jakiej części Poznania jestes?