reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

hehe juz sie dokształciłam... Marta - uciekającą narzeczona :D nastepnym razem prosze o streszczenie tej historii, może byc ciekawie :D

wiadomośc z pw odebrałam - teraz :p

Skrzat jak przyszliśmy do domu, to dałam Fifiemu kinderka, najpierw czekolade to ponuplał i położył na stole, wyciągnęłam z jaja ludzika, daje mu on do buzi i zdziwiony ze ugryść nie idzie :D

Ostatnia edycja:
reklama
Ja też dziękuję za spacerek:) było super, takich rumieńcy od wiatru dostałam, że hej!
Normalnie też dziś Basi nie wykapałam;p...ale jakoś mi się nie chciało...a mała jeszcze nie śpi...za długo w wózku pospała:p
Tygrynka właśnie nie opowiedziałaś hostorii o uciekającej narzeczonej;p
Ide w kimonko, coś mnie głowa boli, tylko by Basik jeszcze zasnął:baffled:

Zamknęłam dzień i zaczynam:p
Dzieńdoberek wszystkim:) Słonko wita od razu chce się żyć:D
Basik mi się dziś obudził w nocy...co jej się raczej nie zdarza, no ale jedna noc niech jej będzie;)
Miłego dzionka:-)

ja wpadam na chwilkę, bo znowu zalatani :/
dzięki dziewczyny za spacer! bo "spacerek" to nie był :p fajnie było, zdobyłam nawet uprawnienia na podwójny wózek z kierownicą Natuśki kiedy w końcu Seba poległ :D
potem zaszliśmy jeszcze do babci na herbatkę, bo było nam cholernie zimno :D o zmęczeniu nie wspomnę :p dałyśmy czadu :D (Natuśka odżywka o dziwo jest :p)
w domu szybka kąpiel i padliśmy spać o 21 we trójkę :D małemu załadowałam jeszcze paracetamol w czopku, bo marudkował, a potem przespał całą noc (tzn ze standardowym dwukrotnym karmieniem i pobudką o 9 a nie jak ostatnio o 4 ;)) a od rana znowu piłuje dziąsełka :D
aaa dobra zmykam, bo miałam być chwilkę a znowu zaczęłam się rozpisywać :D
miłego dnia!

Dziewczyny a mam pyatnie, czy mrozicie może pokarm? A jak tak to w czym? Bo nie wiem co mam zakupić, chciałam takie pojemniczki Avent, ale przeczytalam na jednej z aukcji, że można je użyc tylko 4 razy, więc drogo wyjdzie? Myślałam też o zwykłych słoiczkach szklanych ale nie wiem, bo jeszcze są takie woreczki np. TOREBKI WORKI WORECZKI NA POKARM (1247564107) - Aukcje internetowe Allegro ale nie wiem czy to się sprawdza?

Hej dziewczyny :)
Cieszę się że spacer się udał :) szkoda że mnie nie było ale wczoraj i dzisiaj jestem zalatana bo jutro goście goście ;) Dziś sprzątam chatkę jutro gotuję.
Gosiu głos oddany na stracha Emilki :)
Skrzat ja mrożę mleczko w woreczkach Torebki do pokarmu bardzo dobrze się sprawdzają :)
Oki uciekam na małą kawkę i będę powoli Lulę do snu przygotowywać :) buźka

reklama
Do góry