reklama
super Marciaa, daj znac jak Wam się podobała!
Skrzacie wszystkiego dobrego z okazji rocznicy, mnóstwa miłości i żeby to była pierwsza i ostatnia osobno )
Natuśka no to lipa z tym wózkiem i kluczami do piwnicy ;/
ja wysłałam chłopaków na spacer i siedzę w necie zamiast iść spać... odespać fatalną nockę - młody budził się co pół godziny zaczynając od 2 do 9 kiedy wstał gotowy się bawić ;/ a jak spał to leżąc na mnie, więc dodatkowo jestem połamana :/ niech ten ząbek do końca się wybije bo zwariuję (no dobra, wiem, pierwsza nieprzespana nocka a ja panikuję )
miłego słonecznego dnia ))
Skrzacie wszystkiego dobrego z okazji rocznicy, mnóstwa miłości i żeby to była pierwsza i ostatnia osobno )
Natuśka no to lipa z tym wózkiem i kluczami do piwnicy ;/
ja wysłałam chłopaków na spacer i siedzę w necie zamiast iść spać... odespać fatalną nockę - młody budził się co pół godziny zaczynając od 2 do 9 kiedy wstał gotowy się bawić ;/ a jak spał to leżąc na mnie, więc dodatkowo jestem połamana :/ niech ten ząbek do końca się wybije bo zwariuję (no dobra, wiem, pierwsza nieprzespana nocka a ja panikuję )
miłego słonecznego dnia ))
Natuśka dzięki za info! podjadę sobie jutro do netto, po te skarpetki
Sebuś znowu źle zasypiał, parę razy się budził... zaraz idziemy do niego dołączyć bo boję się że w nocy będzie powtórka z wczorajszej rozrywki :/
dobrej nocki!
Sebuś znowu źle zasypiał, parę razy się budził... zaraz idziemy do niego dołączyć bo boję się że w nocy będzie powtórka z wczorajszej rozrywki :/
dobrej nocki!
Na-tuska dzieki za info, wlasnie mialam ta gazetke ale nim ja przejrzalam to ja zapodzialam musze poszukać! Bylam wczoraj w netto na pol minuty to pampki widzialam, bo juz wykladali towar ale chyba cena troche duza, w lidlu byly ostatnio po 39 z chusteczkami to dwie paki kupilam i muszę wam powiedziec ze Dada z biedronki jest ok jesli chodzi o pieluchy tansze
Ale ten kocyk, przejde sie zobaczyc daleko nie mam i chyba seria nivea sensitive ma tez byc w promocji?po 10,99...
A uzylam dzis pierwszy raz tego recznika z termoforty musze powiedziec ze super, Na-tuska mega wdzieczna jestem chlonie wode super, a basia okryta z kazdej strony dzieki temu ze taki duzy
Marciaa jak sala???
Tygrynka a jak Sebastianek i jego ząbek, czy nawet dwa?
Ale ten kocyk, przejde sie zobaczyc daleko nie mam i chyba seria nivea sensitive ma tez byc w promocji?po 10,99...
A uzylam dzis pierwszy raz tego recznika z termoforty musze powiedziec ze super, Na-tuska mega wdzieczna jestem chlonie wode super, a basia okryta z kazdej strony dzieki temu ze taki duzy
Marciaa jak sala???
Tygrynka a jak Sebastianek i jego ząbek, czy nawet dwa?
na-tuska do ktorego netto idziesz;p??? no ja mialam dada 2 i byly sztywne a dostalam je od znajomych bo im zostaly...teraz kupilam 3 i sa miekkie;p myslam ze 2 byly twarde przez zalezenie, bo ich male ma juz 2 latka...ja teraz mam pampersy i dade wlasnie
Gosia_k23 zagłosowałam w końcu super strach!
Gosia_k23 zagłosowałam w końcu super strach!
Ostatnia edycja:
reklama