reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

hej,
ja na sekundę, napiszę coś więcej wieczorem!
Marciaa powodzenia w oglądaniu sali!
Tygrynka brawa dla ząbkowicza:D
A my dziś 1st rocznica, a mężuś daleko, więc mi smutno:( Ale Basieńka ze mną:-)

reklama
super Marciaa, daj znac jak Wam się podobała!
Skrzacie wszystkiego dobrego z okazji rocznicy, mnóstwa miłości i żeby to była pierwsza i ostatnia osobno ;))
Natuśka no to lipa z tym wózkiem i kluczami do piwnicy ;/

ja wysłałam chłopaków na spacer i siedzę w necie zamiast iść spać... odespać fatalną nockę - młody budził się co pół godziny zaczynając od 2 do 9 kiedy wstał gotowy się bawić ;/ a jak spał to leżąc na mnie, więc dodatkowo jestem połamana :/ niech ten ząbek do końca się wybije bo zwariuję (no dobra, wiem, pierwsza nieprzespana nocka a ja panikuję :p)
miłego słonecznego dnia :)))

Natuśka dzięki za info! podjadę sobie jutro do netto, po te skarpetki :D
Sebuś znowu źle zasypiał, parę razy się budził... zaraz idziemy do niego dołączyć bo boję się że w nocy będzie powtórka z wczorajszej rozrywki :/
dobrej nocki!

Na-tuska dzieki za info, wlasnie mialam ta gazetke ale nim ja przejrzalam to ja zapodzialam:p musze poszukać! Bylam wczoraj w netto na pol minuty to pampki widzialam, bo juz wykladali towar ale chyba cena troche duza, w lidlu byly ostatnio po 39 z chusteczkami:p to dwie paki kupilam:p i muszę wam powiedziec ze Dada z biedronki jest ok:D jesli chodzi o pieluchy tansze:D
Ale ten kocyk, przejde sie zobaczyc daleko nie mam:p i chyba seria nivea sensitive ma tez byc w promocji?po 10,99...
A uzylam dzis pierwszy raz tego recznika z termoforty musze powiedziec ze super, Na-tuska mega wdzieczna jestem:D chlonie wode super, a basia okryta z kazdej strony dzieki temu ze taki duzy:D
Marciaa
jak sala???
Tygrynka
a jak Sebastianek i jego ząbek, czy nawet dwa?

na-tuska do ktorego netto idziesz;p??? no ja mialam dada 2 i byly sztywne:p a dostalam je od znajomych bo im zostaly...teraz kupilam 3 i sa miekkie;p myslam ze 2 byly twarde przez zalezenie, bo ich male ma juz 2 latka...ja teraz mam pampersy i dade wlasnie:)
Gosia_k23 zagłosowałam w końcu:D super strach!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry