reklama
Guziczek87
Pracująca mamuśka
hej dziewczyny:-)
skrzat tygtynka i natuska miłego spotkania i spacerku
Mnie dziś odwiedza koleżanka z córką w wieku Zosia więc będzie śmiesznie
Wczoraj byłam jakaś niewyraźna m się wkurzał, wypominał mi że dziś wczoraj był dzień chłopca no to ja mu sprostowałam że on jest już raczej mężczyzną i jest też taki dzień w roku
Młoda mi już rozrabia, ja miałam śniadanie w postaci piegusków i soczku
skrzat tygtynka i natuska miłego spotkania i spacerku
Mnie dziś odwiedza koleżanka z córką w wieku Zosia więc będzie śmiesznie
Wczoraj byłam jakaś niewyraźna m się wkurzał, wypominał mi że dziś wczoraj był dzień chłopca no to ja mu sprostowałam że on jest już raczej mężczyzną i jest też taki dzień w roku
Młoda mi już rozrabia, ja miałam śniadanie w postaci piegusków i soczku
Witam
co do pobudek w nocy ja ostatnio nie wyrabiam ciągle zęby mojemu wyłażą i to nie lekko szarpie się przy tym za uszka wiec pewnie ból mu promieniuje sama to przeszłam wiec wiem jak boli
jejku mam tyle sprzatania że z wrażenia weszłam na BB poczytać hehe
Dziewczyny jeśli mogę was prosić o głos na pracę Emilki NUMER 33 wchodzi się w galerie tam jest na drugiej stronie www.strachynawroble.pl - Wiersze dla Dzieci
co do pobudek w nocy ja ostatnio nie wyrabiam ciągle zęby mojemu wyłażą i to nie lekko szarpie się przy tym za uszka wiec pewnie ból mu promieniuje sama to przeszłam wiec wiem jak boli
jejku mam tyle sprzatania że z wrażenia weszłam na BB poczytać hehe
Dziewczyny jeśli mogę was prosić o głos na pracę Emilki NUMER 33 wchodzi się w galerie tam jest na drugiej stronie www.strachynawroble.pl - Wiersze dla Dzieci
Ostatnia edycja:
Sunshine_Baby
Fanka BB :)
Witam wszystkich! Mam termin na koniec kwietnia... To dopiero początek
Witam wszystkie mamy z brzuszkami lub już bez brzuszków
zapraszam na wątek główny https://www.babyboom.pl/forum/poznan-f197/czy-jest-jakas-mama-z-poznania-2957/
zapraszam na wątek główny https://www.babyboom.pl/forum/poznan-f197/czy-jest-jakas-mama-z-poznania-2957/
reklama