reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

A ja się rozbudziłam tą kąpielą:p więc jeszcze trochę posiedzę:) Ale mam nadzieję, że mi się zachce niebawem spać, trzeba korzystać z nocki, jak Basik śpi:)

reklama
hej dziewczyny:-)
skrzat tygtynka i natuska miłego spotkania i spacerku:-D
Mnie dziś odwiedza koleżanka z córką w wieku Zosia więc będzie śmiesznie:happy2:

Wczoraj byłam jakaś niewyraźna m się wkurzał, wypominał mi że dziś wczoraj był dzień chłopca no to ja mu sprostowałam że on jest już raczej mężczyzną i jest też taki dzień w roku :-p

Młoda mi już rozrabia, ja miałam śniadanie w postaci piegusków i soczku:szok::-D:cool2:

Witam,
jestem nieprzytomna bo maly obudził się o 4 i chciał się bawić przez godzinę... już drugą noc z rzędu tak... potem znowu o 7 i 8 :/
mam nadzieję, że dotrę na spotkanie!
miłego dnia, buźka!

Witam :)

co do pobudek w nocy ja ostatnio nie wyrabiam ciągle zęby mojemu wyłażą i to nie lekko szarpie się przy tym za uszka wiec pewnie ból mu promieniuje sama to przeszłam wiec wiem jak boli :(

jejku mam tyle sprzatania że z wrażenia weszłam na BB poczytać hehe ;)

Dziewczyny jeśli mogę was prosić o głos na pracę Emilki NUMER 33 wchodzi się w galerie tam jest na drugiej stronie :) www.strachynawroble.pl - Wiersze dla Dzieci

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry