reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Dziewczyny jak wy dajecie rade do tak późnych godzin siedzieć:szok::szok:.. ja to po 22 już śpię jak suseł:-p
na tuska fakt potwierdzę słowa tygrynki że fajnie się czyta poczynania Filipa;-)
Ja właśnie na początku też kompletowałam sobie pampersy i słoiczka a teraz mamy deficyt:dry: a co do tych gazetek to do mnie nie przychodzą żadne:dry::confused: chyba mieszkam na mega zadupiu skoro tak jest:-p aaa jeszcze widzę na tuska że też urodziłaś 30 tak jak ja!!!:)
koza wreszcie w gauganku:-D:-D super że obcykałaś to miejsce:-D
Skrzat fajny prezent bardzo przydatny... jak Zosia była malutka to uwielbiałam czytać co będzie robić za kilka miesięcy i takie tam inne rzeczy o niemowlakach;-)

Ja wczoraj wpadłam z wizytą do babuni mojej no i fajnie było Zosia poszalała skosztowała babcinego obiadku (pomidorowa z ryżem) przyznam wam że bardzo jej smakowała... mi zresztą też:-p
Dziś kaszany ciąg dalszy (pogoda) ale moja pogodynka pokazuje że ma być słonecznie ni i żyję po cichu tą nadzieją słoneczną:-D

reklama
hej,

Tygrynka sprawnie pilnujesz zamykania dnia;p Nie daj się:biggrin2:
Na-tuska o takim rozrabiaku by można cały dzień czytać:)
Guziczek jak poczytam to napiszę:)
Rodzice poszli do pracy, a ja zostałam sama z Basią i psem;p dziś nad ranem spałyśmy na kupię...Basia, Ja i Figa w nogach:p Pewnie wybiorę się standardowo koło 12 na spacer;p chyba w kierunku Malty! No i kawkę poranną by trzeba przyjąć:D

Witam się ładnie :)
Słoneczko świeci ładnie aż miło :) My dzisiaj do tesco po zakupy juz chyba z miesiąc nie byliśmy na duzych zakupach.
Tygrynko faktycznie nocny marek z ciebie :) ja wczoraj koło 23 padłam.
Natusia w przypadku Filipa to powiedzenie "uważaj czego sobie życzysz " świetnie sie spełnia, ale fajnie te twoje opowieści o małym łobuziaku super że mimo swoich harców nie pozbawia cię dobrego humoru.
Guziczku babcina kuchnia najlepsza na świecie !!!!
Skrzat jeśli chodzi o butki to ja wczoraj kupiłam w plazie w sklepiw marqitua fajne butki z futerkiem za 3pln!!! a są naprawdę super :)
i ja też lubie takie książki jak dostałaś :)

Lęcę pod prysznic miłego dnia :)

co za cisza...
monia_poz witamy - napisz coś więcej o sobie:D
my już po spacerku:) całkiem miło dziś tylko wieje...ale między blokami jakoś da się spacerować;p jutro ma być zachmurzenie ale niby padać nie ma, mam przynajmniej nadzieję, bo w końcu o 13 spaceros:)

Witam :)

Monia witam i zapraszamy do rozmów :)

moje dzieci śpią troszkę luzu mam choć pewnie mały zaraz wstanie bo już jego pora :)

Zimno mi jak pierun na dworze !

Guziczek ja chodzę spać ostatnio 0:00-1:00 wstaje 6:00-7:00 ;) chyba dziś się wcześniej kładę bo aż się obijam o ściany mały tyle razy się budzi dziś bym do łózeczka wpadła tak sie zakręciłam ze zmęczenia heh

wróciliśmy od rodzinki ze wsi... mały oszalał ze szczęścia - były krowy, świnki w tym malutkie, psy... jestem zmordowana zajrzę jak małego położę spać.. o ile sama nie padnę :p
miłego wieczoru!

Na-tuska, Tygrynka TAK JEST do jutra:):-):-):-)
Na-tuska ja dziś prawie do Malty;p
Idę do wanny...korzystać bo u siebie mam tylko prysznic;p A dziecko mam mega kochane, śpi już:p

reklama
Do góry