Ha Ha Ha dotarłam do Gauganka z małżem i małą, obiektywnie napiszę że to super miejsce z potencjałem, dziewczyny zrobiły kawał dobrej roboty i cały czas się rozwijają np. jutro będzie o nich artykuł w glosie wlkp. ponieważ drużyna Lecha objęła taki jakby patronat nad nimi i np. można zorganizować urodziny kibica u nich Pyszna kawa i herbatka i ciasto domowej roboty, bardzo fajnie było Lula z kuzynem się "pobawiła" on jest starszy o rok i tak się nią z czułością interesuje No koniecznie musimy się tam wybrać, jedyny minus na razie nie mozna płacic kartą.
Zaprosiłam na niedzielę do nas ciotki klotki i babcię z dziadkiem ( w sumie to pra) i już się zastanawiam gdzie ich pomieścić no raz na jakis czas trzeba się przemóc i pomęczyć bo my ciągle do nich chodzimy
Jakiś taki zabiegany dzień miałam i jestem zmęczona, zaraz sobie zrobię kapiel z pianką
na razie uciekam może zajrzę później
Zaprosiłam na niedzielę do nas ciotki klotki i babcię z dziadkiem ( w sumie to pra) i już się zastanawiam gdzie ich pomieścić no raz na jakis czas trzeba się przemóc i pomęczyć bo my ciągle do nich chodzimy
Jakiś taki zabiegany dzień miałam i jestem zmęczona, zaraz sobie zrobię kapiel z pianką
na razie uciekam może zajrzę później