reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Ha Ha Ha dotarłam do Gauganka :p z małżem i małą, obiektywnie napiszę że to super miejsce z potencjałem, dziewczyny zrobiły kawał dobrej roboty i cały czas się rozwijają np. jutro będzie o nich artykuł w glosie wlkp. ponieważ drużyna Lecha objęła taki jakby patronat nad nimi i np. można zorganizować urodziny kibica u nich :) Pyszna kawa i herbatka i ciasto domowej roboty, bardzo fajnie było Lula z kuzynem się "pobawiła" on jest starszy o rok i tak się nią z czułością interesuje :D No koniecznie musimy się tam wybrać, jedyny minus na razie nie mozna płacic kartą.
Zaprosiłam na niedzielę do nas ciotki klotki i babcię z dziadkiem ( w sumie to pra) i już się zastanawiam gdzie ich pomieścić :) no raz na jakis czas trzeba się przemóc i pomęczyć bo my ciągle do nich chodzimy :)
Jakiś taki zabiegany dzień miałam i jestem zmęczona, zaraz sobie zrobię kapiel z pianką :)
na razie uciekam może zajrzę później :)

reklama
Kozaczino moje wielkie gratulacje i wcale bez ironii :p
super, czyli teren obcykany, będziemy nawiedzać :tak:
Natuśka a Filip nosi pieluchy czy już nie? pytam bo w sumie nie wiem do kiedy maluszki noszą...

ja też zmykam, bo zmachana po zakupach... w pepco jednak były fajne skarpetki z abs ale nie było naszego rozmiaru :/ za to kupiłam fajny prezencik dla 3letniej córeczki koleżanki... potem carrefour (duże słoiczki hippa za 2,85 jak się kupuje 3 czy 4(nie pamiętam), chusteczki pampersa 6szt za 25zł) i m1... młody musiał dostać kolejne butki, bo wcześniejsze już za małe... dorwałam fajne w deichmanie za 39zł.. z chęcią obejrzałabym coś dla siebie ale mnóstwo ludzi było, więc zmykaliśmy do domku :D
dobranoc!

Kozaczino moje wielkie gratulacje i wcale bez ironii :p
super, czyli teren obcykany, będziemy nawiedzać :tak:
Natuśka a Filip nosi pieluchy czy już nie? pytam bo w sumie nie wiem do kiedy maluszki noszą...
ja też zmykam, bo zmachana po zakupach... w pepco jednak były fajne skarpetki z abs ale nie było naszego rozmiaru :/ za to kupiłam fajny prezencik dla 3letniej córeczki koleżanki... potem carrefour (duże słoiczki hippa za 2,85 jak się kupuje 3 czy 4(nie pamiętam), chusteczki pampersa 6szt za 25zł) i m1... młody musiał dostać kolejne butki, bo wcześniejsze już za małe... dorwałam fajne w deichmanie za 39zł.. z chęcią obejrzałabym coś dla siebie ale mnóstwo ludzi było, więc zmykaliśmy do domku :D
dobranoc!
żadnej ironii nie wyczułam :) absolutnie :D
gratuluję udanych zakupów :) ja dzisiaj kupiłam luli fajną czapę i buty na zimę :)
zmykam spać dobrej nocki

Kozaczino to się sójka wybrała za morze, fajnie że obcykałaś ten Gauganek w końcu!

Dziewczyny, bo ja Was podczytałam o tych zakupach...to jakie butki dla takiego malucha na zimę się kupuje? Ja ostatnio kupiłam w Factory czapkę i chustę dla Basi na zimę, a dzisiaj ogrodniczki dżinsowe:p ja ciągle coś jej kupuje;p Na-tuska naprawdę zaczynasz już kompletować słoiczki dla Emilki? Ja nakupiłam ze dwa dni temu płyn i mydełko w płynie z nivea sensitive w Rossmannie bo po 12 zł było a dziś reklama reala, że tam po 10...no już trudno:p Ja też bym musiała do M1 się wybrać puki tu na Ratajach;p
A dziewczyny dostałam dziś fajna książkę w prezencie od kolegotki mamy http://www.empik.com/zabawy-z-niemowlakami-na-kazdy-dzien-silberg-jackie,prod57386744,ksiazka-p trochę poczytam do snu;p

Ostatnia edycja:
oo Skrzacik a jak ciekawe to mogłabyś wziąć w piatek? jeśli tak, to mąż by mi skserował od 6mies wzwyż... wziąłby jak mnie podrzuci i oddałby jak po mnie wróci, co??? byłoby super, ale najpierw jestem ciekawa Twojej opinii :)
my kupiliśmy jeszcze takie adidaski, ale zimą pewnie kupimy wyższe za kostkę, bo młody pewnie będzie już więcej dreptał...

zmykam bo jutro jedziemy w odwiedziny do rodziny na wieś, a więc będą koniki, krówki, świnki, pieski, kurki i zdrowe warzywka :D już nie mogę się doczekać reakcji młodego na zwierzyniec :D

dobranoc!

reklama
no proszę, kolejna chce mnie wysiudłać z ostatniego słowa na noc :p
Natuśka strasznie miło się czyta o Twoim łobuziaku, uwielbiam takie dzieciaczki! a jaki pomocnik z niego :)
teraz już na pewno idę spać, dobranoc :)

Do góry