Nocne forumowe pisanie, ja dzisiaj chyba biję rekordy ilości postów jednego dnia. Baśka też już śpi Tygrynko mi Gauganek odpada, jestem u rodziców na Ratajach i się właśnie tramwajem do miasta z tym wielkim wózkiem boję jechać...grrr że tak mało jest niskopodłogowej komunikacji;( Więc dla mnie Malta lepsza, bo tu pieszo z Basia dotruchtam! Ja to niedługo palca do klawisza F5 (odśwież) przykleję! Czekałam na maila od mężusia, bo mają kompa w recepcji w hostelu, ale tylko smsA ja normalnie całe a4 napisałam do niego i zdjęcia Basika załączyłam, ale pewnie wrócili zmachani i nie sprawdzał poczty! Kozaczinoo też się podziwiam za wyrozumiałość, serce mnie ściska że nie z nim, czasem mi żal, że mnie tak zostawił, ale wiem, że on też tęskni, a u2 zaakceptowałam i całą pasję z tym związaną, sama bym chętnie z nimi na koncertach poskakała A z tym gaugankiem to chce mi się śmiać, że się wybierasz jak sójka za morze;p
Ja też śledzę promocje pampersowe, na razie mam mały zapasik. Ale najgorsze są Bella Happy (rozmiar 3), maja mega słabe gumki, Basia ciągle przecieka masakra jakaś, a ja dostałam tego 3 paczki 2x82 szt i 1x64 szt. używam maks jedną dziennie by trochę tego zniknęło, ale nie wiem co z nimi zrobić?
Dziewczyny strzeżcie się BIEDRONKEK!!!
Ja też śledzę promocje pampersowe, na razie mam mały zapasik. Ale najgorsze są Bella Happy (rozmiar 3), maja mega słabe gumki, Basia ciągle przecieka masakra jakaś, a ja dostałam tego 3 paczki 2x82 szt i 1x64 szt. używam maks jedną dziennie by trochę tego zniknęło, ale nie wiem co z nimi zrobić?
Dziewczyny strzeżcie się BIEDRONKEK!!!