reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
Skrzat fajnie ze Ci sie sklepik podoba, ja szerze mówiąc zadko tam bywam bo ceny maja kosmiczne, chyba z e czegos nie moge dostac to wtedy wpadnę i zazwyczaj i tak wyjde z czym innym niz chciałam, no i kobitki tam troche mało gramotne jak dla mnie, nigdy nic ne wiedzą :p

hehe dobra jesteś, nie wiesz na co, ale jesteś chętna :D
to taka kawiarnio-bawialnia dla mam z dziećmi niedaleko Solnej, którą wyszperała Kozaczino, ale chyba jeszcze tam nie dotarła i chyba trzeba jej w tym pomóc ;)
Gauganek

Tygrynka wreszcie wiem co to ten Gauganek dzięki linkowi:) i gdzie Kozaczinoo się ciągle wybiera...
Na-tuska to niefajnie z tymi zeznaniami, ale pracodawca też niefajny:( Ja w sumie nadal też nie mam macierzyńskiego, ale księgowy dość późno się za to zabrał, a u Ciebie to ZUS jakoś zaczął postępowanie... Ten sklep rzeczywiście dość drogi, ale ręcznik mieli akurat w cenie dość ok:)

Hej kochane :)
I małż na l4 wylądował :( ja i lula trzymamy się dzielnie :)
Tygrynko zabiłaś mnie tymi biedronkami będę się mieć na baczności :) A ty się dziwisz że Sebuś spac nie chce pewnie wypatruje biedronek !!'
co do waszego spacerku to Rataje mi ciut za daleko : ( chyba że bede miec auto do dyspozycji to może sie skuszę a ty jak dojedziesz?
A do gauganka z pewnością w końcu dotrzemy :) może jutro skoczę hihi

skrzat kochana żal mi, że spedzisz rocznicę sama bez męża i muszę powiedzieć że podziwiam za wyrozumiałość full respect !!!

Gosiu gratuluję raczkującego szkraba :)

natusia ale sku.....iel z twojego pracodawcy !!!! nie znoszę kiedy pracodawcy są nieuczciwi i wykorzystują swoich pracowników !!!! Idź zeznawaj !!!

julia dużo powodzenia w leczeniu synka, mam nadzieje że sie uda znaleźć sposób na wyleczenie lub złagodzenie alergii :)

A w Tesco od czwartku hugisy w dobrej cenie i chusteczki pampersa też :) wypatrzyłam dziś w gazetce hihi odkąd urodziła się Majka to tropię promocje pieluchowe :D ale najchętniej kupuję na allegro :)
mi zaczynają przygotowania do chrzcin bokiem wychodzić :/ ponieważ nie chrzczę w swojej parafii to muszę papiery pozbierać, i zawieść do Puszczykowa, muszę sobie jaką kiecę kupić a ja nienawidzę kupować ciuchów zwłaszcza eleganckich bo na codzień biegam na sportowo :p a mam pytanie czy wy cos płaciłyście za chrzest w sensie w kościele??

reklama
uderz w klawiaturę to Koza wyskoczy :p
Koza zdrowia dla męża! a Wy się trzymajcie od niego z daleka :)P) żebyście się nie zaraziły! Seba chyba wybił wszystkie biedronki bo już śpi :p kurde, a wydawało się że to takie miłe owadziątko :/ mnie podwiezie mąż bo akurat ma wolne, a tak to pewnie leciałabym autobusem - jakimś do śródki i potem na osiedle albo poczekałabym na dziewczyny na Malcie.. za nic nie mogę sie przekonać do tramwaju z wózkiem.. no chyba żebym musiala... pieluchy kupujesz na allegro?? dawaj namiary :D też odkąd się urodził mały zostałam czytomaniaczką gazetek marketowych :D powodzenia z kupowaniem kiecki, też nie lubię szukać eleganckich, jakoś nigdy nic mi się nie podoba :/ a gdzie będziesz szukać? my na początku nic nie daliśmy ale potem było nam głupio i w dniu chrztu daliśmy 50 albo 100zł, nie pamiętam już :D a jak nie dojdziesz sama do Gauganka to tu się zbierze grupka by Cię do niego zaciągnąć :p chyba że sama na nas poczekasz?
dziewczyny, albo umówimy się w piątek właśnie tam? kolejna propozycja, nie ukrywam, że poogody mimo wszystko się boję :p a co z Marcią?? uff ale się rozpisałam, głównie do Kozaczino :p
dobranoc!

Do góry