reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
hejka;-)
Niestety muszę was poinformować że jestem chora na całego jak dziś wstałam to niestety nos odmówił współpracy i zatkał się:angry:
Natuska no to fajnie że już masz chrzciny za sobą...a wiadomo też że nie dogodzisz wszystkim... teściami się nie przejmuj

Hej,

Jestem neta od soboty nie miałam, bo do rodziców się przeniosłam! Ale dziś po rozmowie z panem z icp net udało mi się skonfigurować laptopa i działa!
U mamy dobrze, mała się zajmie a ja mam trochę czasu dla siebie, ale muszę projekt napisać i mi się szczerze nie chce zabrać!
Mężuś bawi w ciepłej Hiszpanii i Portugalii - zazdroszczę mu strasznie, że mnie to omija, ale niech sobie chłopak odpocznie:)... a u nas pogoda nawet do wytknięcia nosa za okno nie zachęca, a ja bym musiała do Rossmana się wybrać po oliwkę, bo Basik widzę lekką ciemieniuszkę chyba na czółku ma:(

Chorowitki wszystkie kurować się!!!
Rikapa to ja się dołączam do dyskusji spacerówkowej - też nas czeka zakup, my myślimy o czymś składanym do samochodu, ale na nie za małych kołach i wygodnym dla dziecka tak by taki maluch mógł swobodnie spać, myślę, że Basia ok 7-8 miesiąca się przesiądzie.
Na-tuska to może w piątek jakiś spacer? super, że chrzciny się udały!

heloł
mamy zeba :) w sumie jeden dzien był marudny a tak to luz blues :)
pogoda pod psem co...kurcze spac sie chce strasznie!
nuda nuda chyba pojade do ikei na spacer hehe

No to zakułam wózek w folie i poszłam w tym deszczu chociaż na pół h na spaceros...
Na-tuska a gdzie ta hurtownia na obodrzyckiej?
Marciaa gratulujemy zęba Nikusiowi:)

Ostatnia edycja:
Na-tuska chyba żeśmy posty w tym samym czasie pisały, ja jak tu jestem u rodziców, też bym musiała raz do tej Malty podjechać, może z mamą jakoś jak będzie miała wolne, bo samej do tramwaju ciężko! To piątek jak nie będzie padać:D

reklama
Do góry