reklama
Witam, nie jestem z Poznania ale pytam czy ktoś z was nie zgubił przypadkiem stelaża?
kontakt titniber@wp.pl
kontakt titniber@wp.pl
Ostatnia edycja:
Jak w temacie, jak ktoś zgubił to wie o co chodzi :-)
kontakt titniber@wp.pl
kontakt titniber@wp.pl
Ostatnia edycja:
Guziczek87
Pracująca mamuśka
hejka;-)
Niestety muszę was poinformować że jestem chora na całego jak dziś wstałam to niestety nos odmówił współpracy i zatkał się
Natuska no to fajnie że już masz chrzciny za sobą...a wiadomo też że nie dogodzisz wszystkim... teściami się nie przejmuj
Niestety muszę was poinformować że jestem chora na całego jak dziś wstałam to niestety nos odmówił współpracy i zatkał się
Natuska no to fajnie że już masz chrzciny za sobą...a wiadomo też że nie dogodzisz wszystkim... teściami się nie przejmuj
Hej,
Jestem neta od soboty nie miałam, bo do rodziców się przeniosłam! Ale dziś po rozmowie z panem z icp net udało mi się skonfigurować laptopa i działa!
U mamy dobrze, mała się zajmie a ja mam trochę czasu dla siebie, ale muszę projekt napisać i mi się szczerze nie chce zabrać!
Mężuś bawi w ciepłej Hiszpanii i Portugalii - zazdroszczę mu strasznie, że mnie to omija, ale niech sobie chłopak odpocznie... a u nas pogoda nawet do wytknięcia nosa za okno nie zachęca, a ja bym musiała do Rossmana się wybrać po oliwkę, bo Basik widzę lekką ciemieniuszkę chyba na czółku ma
Chorowitki wszystkie kurować się!!!
Rikapa to ja się dołączam do dyskusji spacerówkowej - też nas czeka zakup, my myślimy o czymś składanym do samochodu, ale na nie za małych kołach i wygodnym dla dziecka tak by taki maluch mógł swobodnie spać, myślę, że Basia ok 7-8 miesiąca się przesiądzie.
Na-tuska to może w piątek jakiś spacer? super, że chrzciny się udały!
Jestem neta od soboty nie miałam, bo do rodziców się przeniosłam! Ale dziś po rozmowie z panem z icp net udało mi się skonfigurować laptopa i działa!
U mamy dobrze, mała się zajmie a ja mam trochę czasu dla siebie, ale muszę projekt napisać i mi się szczerze nie chce zabrać!
Mężuś bawi w ciepłej Hiszpanii i Portugalii - zazdroszczę mu strasznie, że mnie to omija, ale niech sobie chłopak odpocznie... a u nas pogoda nawet do wytknięcia nosa za okno nie zachęca, a ja bym musiała do Rossmana się wybrać po oliwkę, bo Basik widzę lekką ciemieniuszkę chyba na czółku ma
Chorowitki wszystkie kurować się!!!
Rikapa to ja się dołączam do dyskusji spacerówkowej - też nas czeka zakup, my myślimy o czymś składanym do samochodu, ale na nie za małych kołach i wygodnym dla dziecka tak by taki maluch mógł swobodnie spać, myślę, że Basia ok 7-8 miesiąca się przesiądzie.
Na-tuska to może w piątek jakiś spacer? super, że chrzciny się udały!
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
heloł
mamy zeba w sumie jeden dzien był marudny a tak to luz blues
pogoda pod psem co...kurcze spac sie chce strasznie!
nuda nuda chyba pojade do ikei na spacer hehe
mamy zeba w sumie jeden dzien był marudny a tak to luz blues
pogoda pod psem co...kurcze spac sie chce strasznie!
nuda nuda chyba pojade do ikei na spacer hehe
Na-tuska chyba żeśmy posty w tym samym czasie pisały, ja jak tu jestem u rodziców, też bym musiała raz do tej Malty podjechać, może z mamą jakoś jak będzie miała wolne, bo samej do tramwaju ciężko! To piątek jak nie będzie padać
reklama
Skrzat to sie nazywa mini-maxi zaraz ci wstawie linka bo jakos ciezko mi opisac gdzie to jest , no i właśnie sie zoorientowałam ze to dziadoszanska a nie obodrzycka ale to obok siebie
"Mini Maxi" Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe - Poznań
tam z boku mozesz sobie mape powiekszyc
i znowu w jednym czasie
"Mini Maxi" Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe - Poznań
tam z boku mozesz sobie mape powiekszyc
i znowu w jednym czasie