reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Na-tuska chyba żeśmy w tym samym czasie posty pisały! A powiedz gdzie chrzciliście, bo wczoraj widziałam jak robili zdjęcia przy tym kościele przy Pepeco jak spacerowałam no i gdzie robiłaś w tej knajpie (może pisałaś w jakimś poście ale nie pamiętam)! Ja chyba będę w domu robić, bo pewnie taniej...pewnie się narobię ale mamy pomogą! To piątek jak nie będzie padać:D

Znacie coś dziewczyny dobrego na rozstępy?

reklama
Marcia gratulacje z powodu ząbka pierwszego:-D:-D:-D dość wcześnie wam wyszedł:tak:

Na tuska a ja wolę w domku właśnie bo wiem że spokojnie będę mogła małą puści i sobie pójdzie do pokoju i się pobawi a tak to w restauracji tylko ręce i wieczna uwaga.. tak mi się wydaje a poz atym ja będę mieć tylko ok 10 osób więc spoko zamówię tort (już wybrałam), pomyślę o cateringu i wyjdzie na to samo:-p tylko musi mi rodzinka odpowiedzieć kto przychodzi a kto nie...:confused:

Ja już lepiej się czuję teraz m zajmuje się maluchem więc mam czas dla was dziewczyny :sorry2:

ja tez robie w domku. Mamy pozno bo o 18 w sobote zanim bysmy dojechali do knajpy to by byla 20.30 bo robimy w Głuszynie
a tak maly wroci pobawi sie przy stole torta zobaczy i pewnie usnie. My kolacja tort i winko nie robimy za duzo bo potem tyle wychodzi jedzenia ze szok:)
jestem na etapie szukania zaproszen na allegro jest tyle ze glowa boli

Marciaa gratuluję ząbka!

wpadam tylko na chwilkę, jestem lekko przeziębiona, w dodatku dobiła mnie pogoda... już zaliczyliśmy z Sebą 2 drzemki po 2 godziny dzisiaj :/
miłego wieczoru, pa!

witam

A więc jak widac po suwaczkach mam dwóch synów:) Obaj alergicy. Jesteśmy ze Starołęki a jutro wybieramy sie na Os Przyjaźni do alergologa - matko jak to od Nas daleko:( a jedziemy tam pierwszy raz bo poprzednia Pani dr Nam podziękowała:(

Zdrówka dla chorujących:)

Hej kochane :)
my również ciut podziębieni ;/ mam nadzieję, że młoda nie podłapie. Leczymy się herbatką z miodem :D
Marciaa brawo za ząbka :) :)
Tygrynko ależ masz super że synuś ci tak śpi Lula to tak po pół godz. :(
Hej Julio miło że dołączyłas do naszego grona :) to niefajnie że musicie tak daleko jeździć do lekarza z dwójką dzieci wyprawy na drugi koniec miasta to niezłe wyzwanie:)
A my chrzciny robimy w domu u mojej cioci (zaoferowała swoją pomoc) w Puszczykowie więc w sumie fajnie.
Oki zmykam oglądać mój ulubiony serial :)

Guziczek87, Marcia ja miałam na kazdej z imprez ok 20 osób :szok: na 14 m raczej ciezko jest upchnąc 4 jak ktoś wleci :-D mogłabym zrobic u rodziców ale wybrałam wygode :tak: my mielismy chrzciny Filipa na 12 a Emilki na 12:30 wiekszosc czasu spali wiec biegania za duzo nie było :-p

Tygrynka a TY jak przepędzisz choróbsko do piatku to jestes chętna na spacerek?

Julia.l powodzenia jutro na badaniach :tak: dzisiejsza służba zdrowia jest niestety jaka jest... :confused:

wszystkim chorującym duzo zdrówka

reklama
Do góry