reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
Na tuska rozmiarówka jest od 4 czyli 4 4+ 5 i 6:-) ale na serio polecam bardzo fajna i wygodna sprawa no i nawet wizualnie są fajniutkie:tak: my miałyśmy w kucyki pony:-D
Marcia teściora? no to trzymam kciuki i już się nie mogę doczekać wyników...;-)
Skrzat super zdjęcia;-) napatrzeć się nie mogłam:tak:
koza u mnie tez tak ze sklepami że jakoś człowiek wpierw instynktownie kieruje się na dzieciakowe bzdety zamiast zadbać troszkę o siebie:-p ale i tak bardziej się cieszę jak coś wybiorę dla młodej niż dla siebie.

U nas dziś dzień akcji. Byłam na spacerze podczas deszczu a co mi tam... obiadek potem nerwówka jakaś mnie chwyciła chyba przez @.... wrrrr
No nic uciekam się prysznicować bo mąż już mi się pokłada :eek:

Tygrynka a ja zamówiłam prezent na roczek dla Zosi jeździk i to jest bardzo fajna zabawka tylko ja chcę FP lwa może być jeździk i pchacz w jednym:-p
Ostatnio w kauflandzie była promocja na te pieluchomajtki pampersa były za 39zł a nie 58 więc się opłacało a powiem wam że są rewelacyjne!!!! w końcu nie musiałam się męczyć z przebieraniem młodej...:sorry: a przy ściąganiu można normalnie je rozerwać więc wygodnie dość:tak:

ooo fajny ten FP lew, chyba Cię skopiuję:))
ja tez przyłączam się z zachwytami nad pieluchomjatkami! ja kupiłam w rossmanie za 44zl - świetna sprawa!

śliczną masz córeczkę! jejku jakie to maleństwo... już zapomniałam kiedy Sebuś taki był ;) a najlepsza fotka to jęzorek w kąpieli :D

zazdroszcze Ci ze Lula trąbi z butli, ale damy radę z Tygrynką i naumiemy nasze dzieciaczki :-D
TYGRYNKA Jezzuuuu a wiesz ze ja dopiero zauważyłam ze robie błąd przed chwilą jak akceptowałam zaproszenie :-D no i wyszło szydlo z worka - nie umiem czytać :sorry: majważniejsze ze wszyscy wiedzieli o kogo chodzi :-D a tak na marginesie to łatwiej mi jakos wymowić i napisać tygarynka, i cały czas byłam przekonana ze tak to własnie jest :-D osioł i tyle :oo:
a co do picia to może sproboj takich soczków w butelce co maja dziubek Filip uwielbia z nich pić i z normalnych butli tez.
Guziczek87 a czy tych pieluchomajtek są rózne rozmiary? bo Filip ma 9 kilo i zastanawiam sie czy mu z dupska nie zjada a zaczynamy przygodę z nocnikiem (raz sie udało:tak:) więc było by prościej :sorry:

no pewnie że naumiemy, tylko wstyd będzie jak Emilka szybciej się nauczy niż młodszy Sebuś ;) ale z tymi soczkami dałaś dobry pomysł, tylko czy są takie dla niemowląt? i w sumie chciałabym żeby wodę pił...
wiesz, mogę byc i Tygarynką, jakoś mi to nie przeszkadza ;) i zaraz osioł jesteś.. gdzie tam! ledwo trochę niedoczytająca :p
Natuśka Filip waży 9 kg? to chyba malutko co? tak mi sie przynajmniej wydaje, bo Seba ma 7miesięcy i waży 8kg...
powodzenia jutro z autem!

ale zeście naskrobały:)
w pt robie tesciora.

a Ty za to mało :p
daj znac jaki będzie wynik, trzymam kciuki!

Na tuska rozmiarówka jest od 4 czyli 4 4+ 5 i 6:-) ale na serio polecam bardzo fajna i wygodna sprawa no i nawet wizualnie są fajniutkie:tak: my miałyśmy w kucyki pony:-D

Guziczek ale tych pieluchomajtek to są chyba tylko 4 5 i 6, nie ma 4+... Sebuś nosi normalne 4+ ale pieluchomajtki kupiłam mu 4 i są w sam raz, pasują idealnie... przymierzałam przez paczkę tą 4+ do 4 i 5, i 5 za duże mi wyszły... my mamy z dinozaurami :D

19:42 a wy do spania się zbieracie?

ja to często po nocach siedzę, jak dzidź śpi i mam "wolne" ;)
a dzisiaj młody balował do 23 :/ chyba robił sobie zieloną nockę bo jutro tata do nas przyjeżdża :D
kolorowych snów!

Ostatnia edycja:
Tygrynka no to fajnie powiem ci że ten pchacz lew chodzi mi już od jakiegoś czasu po głowie i wydaje mi się że nie jest taki drogi...
Co do rozmiarów wydaje mi się że widziałam 4+ ale głowy za to nie dam:-p w tych pieluchomajtkach chodzi o to że różowe są dla dziewczynek ponieważ mają wkład wyżej a chłopcy niżej.

Na tuska tylko się pokładał czyli lądował w łóżku i tv w ruch.... wytrwałam do połowy usta usta a potem jednak skapitulowałam:-p my zawsze tak wcześnie się prysznicujemy i potem w piżamkach ganiamy po mieszkanku:rofl2:

Dziś Zosia obudziła się o 6.30. Ale ja jakaś taka dziwna...:dry: pogoda mnie dobija ale pewnie na spacerek się skuszę:-p

No fajny ten pchacz lew, może też na przyszłość pomyślimy o takim dla basi:)
My dziś jak przestało padać ruszyły na spacer, ciekawe jaka pogoda nas jutro przywita?

Tygrynka mam prośbę, skasuj proszę w swoim poście cytacik z linkiem do zdjęć Basi:-) ja za chwilę też ze swojego usunę, by się tu w niepowołane ręce niedostały...

Ostatnia edycja:
reklama
hej dziewczyny :)
Skrzat Basieńka super !!!! Piękne zdjęcia i ona taka maleńka :D
Tygrynka Natusia trzymam kciuki za naukę picia z butli dzieciaczki zaskoczą jak nic :)
A zapomniałam napisać że robiłam test c. niestety na razie nie będzie rodzeństwa dla Luli :( dzisiaj wybrałyśmy się z kumpelą na zakupy dzieciowe i Lula dostała matę edukacyjną i termometr do ucha i śliczne skarpetki i taki śmieszny gryzaczek wyglądający jak wkładka dla boksera :D a mamusia zafundowała sobie fryzjera :) dzień przyjemności i pogoda się piękna zrobiła :)
zmykam obejrzeć film z małżem :)
do jutra

Do góry