Tygrynka no to fajnie powiem ci że ten pchacz lew chodzi mi już od jakiegoś czasu po głowie i wydaje mi się że nie jest taki drogi...
Co do rozmiarów wydaje mi się że widziałam 4+ ale głowy za to nie dam w tych pieluchomajtkach chodzi o to że różowe są dla dziewczynek ponieważ mają wkład wyżej a chłopcy niżej.
kurde, żeby nie było że się znowu czepiam Ciebie (tak jak wczoraj o rozmiary, ale patrzyłam też na opakowanie i tam z boku jest napisane że tych pieluchomajtek są trzy rozmiary, bez 4+...a tak pilnuję bo wolałabym te 4+ i byłoby super gdyby się okazało że jednak są ), ale czy to nie dla chłopców wkład jest wyżej? ale mogę się myli ))
i jak tam, skusiłaś się na spacerek? my dzisiaj siedzieliśmy w domu, na Mazurach nieźle wieje :/
Tygrynka no niestety taki jakis chudy jest ale nie mam jak go utuczyć, nie wygram z 4-5 kupami dziennie do 8-9 miesięcy super przybierał na wadze ale jak nauczył sie przemieszczać no to niestety... teraz od tyg podaje mu taki syrop na poprawe apetytu i troche pomaga, zazwyczaj to on nie ma czasu jesc bo jest masa ważniejszych rzeczy do zrobienia gonitwa z miska juz mnie nie bawi wiec czekam cierpliwie az zgłodnieje i sam przyjdzie
w taka butle zawsze mozesz wlać np herbatkę, Filip pije zwykła wodę, robiłam mu coraz rzadsze herbatki i tak sie jakoś nauczył na pewno są takie butelki kubuś play czy cos takiego ale smaki są jakieś dziwaczne ja wylałam na i nalałam mu nestea (bardzo lubi). a i woda zywiec ma taką butelke z dziubkiem chyba 0,75ml
koncze bo Emilka chce towarzystwa a Filip spi jak widać zostaja tylko wieczory zeby miec chwile dla siebie
no dlatego ja siedzę właśnie wieczorami i nocami
ja się nie dziwię Filipkowi, na pewno ma tysiąc ważniejszych spraw
a z butelką faktycznie, nie pomyślałam że przecież mogę wlac coś innego, i kto tu jest osiołkiem
Tygrynka mam prośbę, skasuj proszę w swoim poście cytacik z linkiem do zdjęć Basi:-) ja za chwilę też ze swojego usunę, by się tu w niepowołane ręce niedostały...
aaa popatrz, dobrze, że zwróciłaś mi uwagę, bo kompletnie nie pomyślałam, że Ty przecież chcesz kasowac a ja Cie tu wystawiam już kasuję! ale co jakiś czas znowu nam pokażesz co??
Tygrynka Natusia trzymam kciuki za naukę picia z butli dzieciaczki zaskoczą jak nic
miejmy nadzieję
trzymam kciuki za następne staranka
no proszę jaki miły dzień, co robiłaś u fryzjera?? pochwal się
u nas cały dzień zimno i nieźle wiało, więc siedzieliśmy w domu... młody odkrył, że można walic różnymi rzeczami o podłogę, oczywiscie najlepsze do tego sa metalowe podstawki pod herbatę - fajnie :/