reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

my mieliśmy 6w1 i za 5 tyg szczepimy na pneumo rota mamy juz za sobą :-)
maly piszczy i fika w kojcu dostał dziś od dziadkó :-) wrocilismy ze spacerku pospał ładniejuż ma humorek słoneczko nasze:) odrazu inny.
Pogoda rewelka była az normalnie sie tanczyc chcialo hehe
martusia tak dokladnie Swarzedz Jasin za hotelem Amaryllis

reklama
na-tuska brawo !! widzisz mówiłam że to nie takie trudne :) a dzieciaczki są boskie :D
martulka ja do prezentu na chrzciny mojego prawie bratanka dokupiłam małego aniołka, takiego w formie hmmm witrażu można go powiesić na oknie czy ścianie.
Skrzat zdecydowanie polecam skojarzoną szczepionkę, jedno wkłucie 130pln, mniej cierpienia małej bezcenne.

hej dziewczyny!
wpadam na chwilkę, bo siedzę nadal u rodziców na Mazurach, wiec czasu malutko...
witaj Koncia, zdrowej i spokojnej ciąży życzę :)

Tygrynko nie byłam w gauganku bo padało a poza tym mieli imprezę zamkniętą :(

i co, próbowałaś kolejny raz? jestem ciekawa jak tam jest! jak nie, to poczekaj na nas i spotkamy sie tam wszystkie :))
i co wymyśliłaś z prezentem dla męża? a właśnie - wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy :)
aaa i daj znac jak test!

koncia -gratulacje i zycze Tobie takich porodów jak moje (8 i 5 minut)

8minut i 5 minut??? żartujesz???
śliczne dzieciaczki masz w domu :)

no tośmy zdrowi koncowka aft sie leczy i u mamy i usynka uffffff..szybko poszło aż była zdziwiona ale buzie to mam wyjalwiona od tych płukanek hehe :))
no to na basenik smigamyy juhu:D

cieszę się że już zdrowi jesteście, dajcie znać jak się Wam podobało na basenie :))

my z Sebastiankiem korzystamy, że tatus jest jeszcze z nami (tacierzyński :D) i latamy na spacerki do lasu, odwiedzamy rodzinkę i znajomych... potem tata wraca do Poznania, a my jeszcze zostajemy z tydzień tutaj... kurcze - mamine obiadki lub u dziadków, jak rano młody wstanie to moja mama lub tata go zabawiają a ja dosypiam, po południu to samo - żyć nie umierać... nie chce mi się wracać do domu gdzie przez pół dnia będę sama z młodym siedzieć :p
pozdrawiam Was wszystkie bardzo serdecznie!

Tygrynka wiem coś o tym, sama byłam te 1,5 tygodnia u rodziców na działce...ja tylko mała musiałam karmić, a cała rodzina zabawiała, to mama to tata lub nawet brat...któremu Mała przełamała jak stwierdził wrodzony wstręt do dzieci:p aż słodko patrzeć jak się nią zajmuje, bierze sam na ręce...szok! Ale Basia pierwsze tak bliskie dziecko w rodzinie:)

Ja wczoraj mała zostawiłam z mamą na 3 h, ale spacerowały tyle i się nawet nie obudziła, więc mój odciągnięty pokarm się nie przydał. Ja dziś też byłam dobre 2h na spacerze, puki pogoda taka ładna!
A powiedzcie dziewczyny mrozicie pokarm, ja się zastanawiam czy kupić te specjalne pojemniki Aventu, czy jest jakieś inne tańsze wyjście (poza woreczkami) bo mnie czeka w listopadzie wesele brata i muszę już zacząć myśleć:p

8 i 5 minut poród...dobre, pozazdrościć!

no a z tymi szczepieniami to u mnie w przychodni jest 5w1 za 100zł a 6w1 za 180 zł. Pediatra powiedziała ze te 5w1 i 6w1 to ta sama generacja tylko piatka nie ma wzw i mała dostanie dwa zastrzyki wiecej z czego jeden z nich jest w takim okresie ze tylko na niego sie przychodzi, a na te dodatkowe sama nie wiem, co lekarz to opinia:( bede dzwonic do znajomej z zakopanego ona pediatra ciekawe co powie:p

pozdrawiam:)

Skrzat no to widzę że dobrze wiesz, jak to dobrze u rodziców :)) u mnie też pierwsze dziecko w najbliższej rodzinie i też brat oszalał :D daj znać co znajoma pediatra powie, jestem ciekawa :) my szczepiliśmy 6w1 w medicoverze za 250zł :/

Marciaa Sebastianek pięknie dziękuje za życzniea!

reklama
Do góry