reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Hej dziewczyny....
Moja coś zasnąć nie może chyba muszę jej pomóc:zawstydzona/y: nosz właśnie słyszę że kupę robi....:sorry2::baffled: aj.... to chyba przez tą pogodę myszka moja jest taka nie do życia...i coś też z jej apetytem się stało:baffled: budzi mi się w nocy nie wiem po co skoro jeść nie chce:no:

koza marcia i jak wasze testy?? chwalić się:rofl2:

reklama
na razie nie zrobiłam czekam na @:):p troche sie boje hehe

Niki juz chyba ok ale dzisiaj na 14 kontrola oby sie obylo bez antybiotyku. ja juz tez prawie wyleczona ale za to mialam tkai bol jajnikow w nocy myslalam ze zjade nie wiem no sypie sie hehe ;p

Dołączam do grona czekających na @. Ja bardzo chce mieć drugie dziecko ale jeszcze nie teraz... mały stresik jest.
Marciaa- dużo zdrówka dla Ciebie i synka
Na-tuska- my chrzciliśmy Kamile jak miała roczek i udało nam się kupić na allegro używany komplecik do chrztu za niewielkie pieniądze ale wyglądał jak nowy. Widziałam tez jakiś czas temu ze w sklepach Gluck mają ubranka do chrztu.
Rikapa- gratuluję nowej pracy
Kozaczino- trzymam kciuki za 2 kreseczki

A my mamy dzisiaj dzień przeglądania rzeczy- muszę sprawdzić z czego moje dziecko już wyrosło
i co jeszcze trzeba kupić. i jeszcze z M do lekarza muszę podjechać bo coś go ugryzło i wyrósł mu drugi łokieć:(

Witam wszystkie nowe mamusie!

martuska tak patrze i niedaleko siebie mieszkamy tzn ja pracuje w Swarzedzu :Da mieszkam w Kamionkach ;-)
no tośmy zdrowi koncowka aft sie leczy i u mamy i usynka uffffff..szybko poszło aż była zdziwiona ale buzie to mam wyjalwiona od tych płukanek hehe :))
no to na basenik smigamyy juhu:D

Hej dziewczyny :)
Marciaa cieszę się że już jest ok :) życzę miłego pluskania się i czekamy na fotki z basenu :D
Co do testu to czekam do soboty :/ ale też mam stracha ;) niby było by ok ale jak pomyślę że teraz męczę się w domku i monotonia mnie wkurza to nie wiem czy dam radę.
na-tuska no i pięknie wymyśliłaś z tym ubrankiem :) ja z pewnością nie będe kupować specjalnego wdzianka. A wstawianie fotek jest banalnie proste :) więc czekamy na pokaz.
Ha ja też powoli robię porządki w szafie bo część rzeczy już za mała a dopiero co wszystko układałam do szuflad :) jak ten czas leci

Witam! Ale się piękna pogoda od rana zrobiła. Aż nabrałam nowych chęci do życia:)
Przeglądanie rzeczy znów odłożone na później ale za to całą kuchnię wczoraj wysprzątałam- łącznie z porządkiem w szafkach. Ale jestem z siebie dumna hehe:)
Dzisiaj chyba czeka mnie wyprawa do sklepu w poszukiwaniu krzesełka do karmienia. Muszę kupic na prezent na chrzest dla synka mojej przyjaciółki. Tylko zastanawiam się jeszcze co mu dokupić zeby miał jakąś pamiątkę z tego dnia. Ktoś ma jakies pomysły??
Marciaa- To rzeczywiście blisko;) A jeśli można wiedziec to gdzie dokładnie pracujesz?

reklama
No wróciłam i dostęp do neta wreszcie jest. Na działce u mamusi miodzio, chociaż trochę człowiek wypoczęty;p

Witam wszystkie nowe dziewczyny, Rikapa gratuluję pracy, powrotu do zdrowia życzę tym biednym co chorzy...

My wybieramy sie z Basienka w poniedzialek na pierwsze szczepienia chyba zdecyduje sie na te 5w1.

Do góry