reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

mam afty i maly tez kuniec swiata. ja sie mecze dziecie sie meczy do kitu:( nic nie je płacze...a na basen w nast pon. jutro pediatra. cholera znowu cos...no i uczulenie mamy na brzoskwinie mlody wysypana ale tak ostro, ze hej

reklama
Witam poznanianki! :blink:
Co prawda, jeszcze nie jestem mamą, ale wszystko jest na dobrej drodze. Za 6 miesięcy urodzę moje maleństwo i będę szczęśliwą mamusią! Pozdrawiam.

Hej dziewczyny...
Koncia witam i życze spokojnej donoszonej ciąży (jejku ja to już nie pamiętam kiedy ja byłam w ciąży:-p)
na-tuska hahaha się uśmiałam z tych prezentów na wasze rocznice:-D:-D:-D
Marcia o kurcze no to szybko do lekarza biedactwa duuuuużo zdrówka dla was

A ja powoli zastanawiam się nad wigilią i prezentami..... niby to za 4mc ale wiecie jakoś tak już myślę:-p:happy:

Hej dziewczyny
Witam przyszłą mamę :) życzę spokojnej ciąży i lekkiego porodu :)
Marciaa ty mnie kobieto martwisz no przyplątało ci się choróbsko, ale pewnie szybko staniecie z młodym na nogi :) i na basenik!!
na-tuska no piękne prezenty :) ciut kosztowne ale co tam!!! nie no uśmiałam się :D ale tak na poważnie to właśnie ... w sobotę robimy kolektywnie test ciążowy ;) może się okazać że też będzie niezła rocznica!!! i ja w sumie będę się cieszyć :)
Guziczku ja co roku obieuje sobie że wcześniej się wezmę za prezenty .... i na obietnicy się kończy

na-tuska my jeszcze Luli nie chrzciliśmy, ale na allegro sa ciuszki do chrztu może cos znajdziesz :) albo kup po prostu ładna sukienusię i tyle przecież to nie musi byc koniecznie białe ubranko specjalnie do chrztu przeznaczone ;)

Na tuska ja nie mam tego problemu bo nie chrzcimy:-p
koza no ja właśnie też sobie obiecuje i zawsze jakoś tak mi nie wychodzi... no to trzymam kciuki za kolejną ciążę:rofl2:
Dziś dzień zakupów i muszę sprawdzić co trzeba kupić.... mama dziś wpadnie i będzie się opiekować Zosią a my w tym czasie skoczymy tak jest nam wygodniej...
Dziś zapowiada się ładna pogoda:-D
Spadam zająć się maluszkiem bo coś mi tu miałczy:-p

Wpadłam tylko żeby się przywitać po dośc długiej nieobecności i zmykam dalej do pracy. Ostatnio jakos czasu mi brak na wszystko.Jak znajdę chwilke to nadrobie zaległości w czytaniu. Pozdrawiam!

reklama
hej
u nas lepiej
Niki ciagle marudny i placzliwy ale mniej nocka taka sobie jutro kontrola...boli go to cholerstwo strasznie a mnie juz sie goi i moge jesc juhu:) za to babelek nie je nic poza 2 kaszkami z owockami i herbatki pije znowu mi pewnie troche schudnie..wrrr..

koza zycze 2 kresek
ja tez bym sie nie obrazila jakbym znowu zaszła;-)
@ na dniach we will see:)

powodzonka i buziolki

Do góry