reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Hej dziewczyny :)
no jaki ruch się tu zrobił :)) chwilkę nie zajrzałam a tu koleżanki się rozgadały ;)
to po kolei
co do ilości dzieci póki co Lula mi wystarcza i nie chce mieć kolejnego po pierwsze finansowo było by to za duże obciążenie, po drugie wspomnienie porodu jeszcze mnie ciut odstrasza ;) ale może za kilka lat...kto wie :D
Skrzat fajny leżaczek tylko sprawdź czy reguluje się również podnóżek bo mi sie ta funkcja przydaje i z uchwytów również korzystam :) co do ciuszków z tesco to sa super ładne i dobrej jakości.
A mi od dwóch dni dziecko sie zepsuło i nie chce zasypiać wieczorem jest ryk jak tylko w łóżeczku laduje a było tak pieknie....
zycze miłej niedzieli my zaraz jedziemy na spacerek do sołackiego parku a pózniej na grilla do rodzinki ale musimy wrócic dosc wczesnie zeby połozyc mała terorystke ;)

reklama
to Nikodem ma owsiki w tyłku chyba co nie może usiedzieć na leżaczku spokojnie czy foteliku do karmienia wygina się strasznie :) w łozeckzu wędruje na macie też szajbus mały:-D:-D
własnie usnał i pewnie pośpi 2,3h ostatnio popołudniami mam taki luz z nim, ze szok
ale jest taki jakis niespokojny może kiełki:tak: no i jak spał do 8-9 tak wstaje punkt 7 a dzis przed 6! a ja wtedy w pół zywa heh
Też dzisiaj mamy grilla :) zajefajna pogoda ale ja dopiero pozniej z młodym do lasu idę bo za ciepło

Hej dziewczyny

a mój znowu chory do tego zęby mu dokuczają wiec mama najlepiej jakby była przy nim 24h dobrze że mój ma wolne wiec troszkę mu go podrzucam ;) ale z wakacji wcześniej musieliśmy zjechać 6h wracaliśmy z nad morza masakra normalnie :/

ale mam dziś lenia... nic mi się nie chce :/ dzieć poszedł na spacer z babcią a ja chyba kimnę się jeszcze
wczorajszy grill przerwała nam mega burza z gradem :) lało masakrycznie za to po burzy powietrze pięknie pachniało super jest mieć ogród i móc sobie tak wypoczywać. Eee dzisiaj mam taki humor że tylko wygrana w totka by mi nastrój polepszyła...
Gosia no biedne to twoje dziecie i szkoda że musieliście wracać wcześniej do domku oby szybko wyzdrowiał i nie cierpiał przez ząbki :)

Rikapa i jak praca w PiM? zadowolona?
Kozaczino i jak humorek pod koniec dnia, lepiej? a ogrodu to ja Tobie baaardzo zazdroszczę :)
Gosia zdrówka dla maluszka!

my mieliśmy przedłużony weekend - od piątku do niedzieli znajomi, a w niedzielę my wyjechaliśmy do Rogalinka :) a w niedzielę lecimy jeszcze na Mazury do moich rodziców - lato się nam jeszcze nie skończylo, chociaż ja już jesień czuję w powietrzu...

Rikapa trzymam kciuki za pierwszy dzień w PiM:-)
Gosiu to możemy sobie ręce podać Zosia też chora i to znów:no: oszaleć można:zawstydzona/y:
kozaczina no no ogród to super sprawa :-p
Marciaaa ja chcę grilla:happy:;-)
Kurcze my dziś do lekarza śmigamy masakra jakaś :wściekła/y:

Rikapa bo mi się pomyliło, że Ty już w weekend startujesz, a Ty przecież jeszcze w starej pracy byłaś :) cieszę się, że Ci się podobało, ale pewnie dużo pracy będzie, bo co tam zaglądam to faktycznie sporo klientów jest :)) powodzenia!!

ja już nie mogę się doczekać wyjazdu... ciekawe jaki wrzesień będzie... i wiecie co? powoli myślę o zorganizowaniu roczku chociaż to dopiero w lutym :D

reklama
Dzięki dziewczyny za życzenia zdrówka :tak:

mały ma się lepiej został przebadany pod kontem zakażenia ale wyszło wszystko ok potem przyszły zamówione granulki co mi koleżanka poleciła na ząbkowanie i inne dziecko:tak: jak tylko marudzi daję granulkę i jest ok gorączka przeszła i go wysypało wiec chyba to jednak 3dniówka :tak:

Tygrynka oj zleci zleci w końcu nie wiele zostało ;-)

Rikapa jak jesteś zadowolona to fajnie :tak:

Guziczek i jak mała ?

Do góry