reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Marciaa super z tym basenem, a gdzie bedziesz chodzić? my śmigamy na Batorego :)
Guziczek Gauganek jest na 3 maja, tyle wyczytałam na ich stronie ;) jakby co to ja mogę jutro lub... za trzy tygodnie :D

ja wczoraj z nudów wysprzątałam kuchnię na błysk :D
a zaraz zmykamy z Sebusiem na drzemkę, tylko zje jeszcze parę pudełek od płyt CD :/
lecę żeby chociaż płyty uratować :D miłego dnia!

reklama
Witam

ja miałam ostatnio przyjemność pogadać chwilkę z Izą choć ona mało tu zagląda ;)

ja też jestem za spotkankiem ale na razie chce by mały był pewniak ze zdrowy no i Emilkę mam zakatarzoną wiec najbliższe dni mi odpadają

Guziczek ja zawsze też gadam ze skromnie ale jak się wszyscy zawsze zwalą to pełno ludzi ostatnio nie dzwoniłam po babciach że mała ma urodziny niech sami pamiętają i przyjechała tylko moja siostra z rodzinką no i moi rodzice i brat ale to domownicy a reszta zapomniała nawet o życzeniach ...
teraz muszę jednak za roczek zaproszenia powysyłać ale chrzestni babcie dziadkowie i nasz rodzeństwo i pewnie 20 osób się uzbiera

no i dupa :( przez pogodę nie pojechałyśmy może jutro się uda :) zatem Tygrynka jeśli masz chęć to zapraszam :) a za 3 tyg to robimy forumowe spotkanie na bank :)

Basen super sprawa ja raz byłam z Zosiulkiem moim to szalała ona w ogóle uwielbia wodę ale ja jakoś jeszcze boję się pokazywac w stroju kąpielowym:-:)zawstydzona/y:

Gosia no to nieźle do nas raczej nikt niezapowiedziany nie wpadnie... poza tym nie mam za dużej rodzinki a rodzina m ma 300 km więc odpadają :-p będzie maks 6 osób;-)

Dobra spadam do męża bo coś tam dobrego wcina w wyrku aż tu słyszę chrupanie więc spadam co by się załapać na okruszki:-D:-D:-D:-D

Tygrynko jeśli nie będzie padać to pewnie koło 15 się wybiorę :)
Też się zastanawiam nad basenem tylko Lula to chyba za mała jest?? sama nie wiem muszę to sprawdzić do którego miesiąca można malucha wziąć na basen.
Ja robię brzuszki od 3tyg. ;p co by się oponki pozbyć
Co do imprez to mnie czekają chrzciny, chyba zrobimy je w październiku.

reklama
Witam,

mam nadzieję, że nie będzie nadużyciem tego typu temat.

Bardzo Was proszę o wypełnienie ankiety mojego przyjaciela.
Będzie super, jeśli przekażecie ją też swoim mężom/żonom lub
partnerom/partnerkom, bo autorowi zależy na tym, by wzięli w niej
udział zarówno mamy jak i tatusiowie.

Fajnie będzie, jeśli puścicie to jeszcze gdzieś dalej lub
przekażecie znajomym rodzicom. Z góry dzięki!

Oto link do ankiety:

Fotografowanie dzieci - www.ankietka.pl

Wrzucam do grupy Poznań, ponieważ autora ankiety interesuje ten region.

Pozdrawiam i dziękuję

Do góry