ooo proszę, wakacje się chyba kończą bo sporo postów przybyło ;-)
Gosia super, że z małym wszystko dobrze
Rikapa spóźnione życzenia dla córeczki
i serdeczne gratulacje z powodu pracy (jak dla mnie fajna sprawa, i pewnie ciekawie będzie
) i mieszkania!
Guziczek zdrówka dla malutkiej!!
Skrzat i jak tam? jak nie chcesz dokarmiać to spędzaj całe dnie z Basieńka w łóżku aż laktacja się do niej przystosuje, najczęściej to pomaga
i nie dziwię się, że walczysz, u nas od początku młody przybierał w dolnych granicach i kazali dokarmiać ale ja się zaparłam
no, tylko u nas była inna sytuacja, bo młody się najadał, nie płakał, rozwijał się normalnie, cały czas waga rosła tylko mniej, ale my z mężem też jako dzieci byliśmy chudzinki, wiec ok, aż wkońcu trafiłam na super lekarza, który stwierdził, że Sebuś jest długi jak na swój wiek (57cm jak sie urodzil) i musiałby nieźle wcinać i to mm by być grubiutki przy tym
no i my dalej jedziemy na cycu plus pol sloiczka obiadku i caly sloiczek deserku i czasem woda lub herbatka
co do smoczka to mamy i Nuka i Aventu i oba są ok ssie ładnie..tylko po Nuku od tego ssania ma cały smok odciśnięty i częsciej mu w nocy wypadał..
co do smoka to my też mieliśmy Nuka i tez ten najbardziej pasował młodemu (bo już się sam odzwyczaił, czasem załapie od wielkiego dzwonu
) i też się odciskał na buźce... ale z tym że wypadał to chyba dobrze nie? bo czytałam, że dziecko nie powinno spać całej nocy ze smokiem, że trzeba mu potem wyjąć, ale najczęściej dzieci same wypluwają
a póxniej spacerek pewnie cytadelka
my to się pewnie mijamy po tej cytadelce nawet o tym nie wiedząc
a od jutra będziemy tam śmigać nową furą - młody dostał spacerówkę
Baby Design Sprint# bo ta od jedo bartatiny kompletnie nam nie pasowała, ale to juz od poczatku
aaa za spotkaniem jestem bardzo za, zwłaszcza na cytadeli
a wy jak szczepiłyście dzieciaczki?
my 6w1 i nic więcej... dwa szczepienia ok, ale po trzecim zrobiła mu się czerwona plamka i płakał cały dzień mimo że na szczepieniu w ogóle (był podłączony do cyca i tylko zrobił smutną minkę)... ciekawa jestem jak przy kolejnym będzie...
macie może leżaczki dla swoich pociech? bo ja się zastanawiam i nie mogę dokonać wyboru który konkretnie kupić
my mamy taki zwykły
Le