reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

:-) cześć dziewczynki ja mam dzisiaj wolne ale za to cały weekend w pracy :wściekła/y: mam do Was pytanie czy chciałybyście jeszcze jedno dziecko?? a te które z Was mają dwójkę lub trójkę to jak to jest miedzy Waszymi dzieciaczkami??

reklama
Ja też myślę o dwójce:D
znajomi i rodzina mają w większości dwójki...i te co mają rodzeństwo dzieci super razem się bawią i w ogóle łatwiej mieć dwójkę bo się sobą zajmą! Notabene łezka w oku ściskam jak od kuzyna mojego zet starszy krzyś (7 lat) mowi do zuzi (4 lata) choć zuzia pobawimy się mama ma gościa:)-zresztą one to są mega dwa kochane brzdące:), każde rodzeństwo się kłóci ale jak by trzeba skoczy za siebie w ogień!

My dziś możemy mówić o małym sukcesie:) Mleka napłynęło;p mała śpi od 11:30 aż do teraz:D jedyny minus taki, że chce być ciągle noszona, przyzwyczaiła się skubana po 4 dniach non to na rękach mamusi i cycu;P

kurcze dopiero teraz widzę że wcieło mi wtedy posta grrrr
a dopisałam tam że leżaczek nam się sprawuje świetnie i... zapomniałam co jeszcze:-D

:-):-) też nieraz myślałam że się mijamy :-D:-D teraz może po wózku was poznam:tak::tak:

to koniecznie nas zaczep!!! my mamy ten wózek szarozielony:tak:
a może w końcu uda się zorganizować spotkanko??

:-) cześć dziewczynki ja mam dzisiaj wolne ale za to cały weekend w pracy :wściekła/y: mam do Was pytanie czy chciałybyście jeszcze jedno dziecko?? a te które z Was mają dwójkę lub trójkę to jak to jest miedzy Waszymi dzieciaczkami??

Rikapa dasz radę w pracy:tak:
ja bym chciała mieć co najmniej dwójkę, jakbyśmy dali radę finansowo to i więcej.. w ogóle mimo problemów to spodobało mi się bycie w ciąży, poród też ostatecznie może być jak już musi:-p no że o takich maluśkich kruszynkach nie wspomnę - chciałabym jeszcze tego doświadczyć:tak:

ja dzis idę na cytadelę...:)

a ja dziś nie mam czasu:-(
miłego spacerku, pogoda znowu super:tak:

My dziś możemy mówić o małym sukcesie:) Mleka napłynęło;p

gratulacje! oby tak dalej:tak:

znikam na cały weekend, bo wpadają do nas goście - uwielbiam to :-D zatem - miłego weekendu Wam życzę!!

Hej kobitki:-p
a ja was zaskoczę ponieważ ja chcę mieć tylko jednego bobasa. Jestem wygodna :-p
Z praktyki też jestem jedynaczką i jakoś nie cierpiałam szczególnie z tego powodu. No i mój m tez jest tego zdania że jedno jest ok.

Skrzat
to dobrze że sytuacja się ustabilizowała.
Rikapa dasz rade w pracy no i trzymam kciuki za tydzień próby w PiM:-)

Ja wczoraj byłam na spacerku z Zosią ok 2,5 h i na placu zabaw sobie trochę pohasała:-D
Miłego dnia

Dziewczyny a miałam pisać, ja wczoraj kupowałam spiochy w Tesco...pakowane po 3 szt przecenione są z 50 zł na 24 lub 31 zł (zalezy od motywu nadruku) kupilam dla basi w trzech rozmiarach (0-3, 3-6, 6-9) bo mi najwygodniej jak w czyms takim spi! zreszta tam wszytsko jest przecenione...body np 5 szt z krótkim rekawkiem za 19 zł, 3 szt z długim za 24, ja kupilam 3 szt body na ramiaczkach za 11 zł itp... ja kupowalam w tesco przy osiedlu kopernika i ponad 100 poszla..ale sie ciesze bo juz wypralam i gatunkowo ok:) wiec jak ktoras potrzebuje to polecam...

znalazlam taki lezaczek i mnie korci, chcialam cos tanszego ale ten mi sie jakos spodobal, a te z fishera chyba nie maja tych uchwytow do przenoszenia:( a ja mam schody w domu do pokonywania...
Babymoov Leżaczek Bubble - Jedyny Sklep | avent niania - butelki tommee tippee - foteliki chicco - foteliki maxi cosi - wózki chicco

ja mam kupe schodow i mam lezak bez uchwytów i wierz mi da sie bez nich zyc :)
ten co pokazałaś fajny leżaczek
my mamy z wibracjami i to jest super bajer..Nikos usypiał w 3 minuty na tym a jak sie buja ho ho

u nas OK ale Nikos dzis był pogodny...:))))))
niedlugo musze chrzciny załatwić pewnie koniec wrzesnia albo listopad..

ps. tesco ma fajne ciuszki dla maluchów ja tez ostatnio obkupiłam młodego

reklama
Do góry