reklama
R
rikapa
Gość
yhyyy dokładnie tam ;-)
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
sklep ok ale wolę Akpol na ratajach porządek mają i łatwiej się odnaleźć..w pati i maksie mają cienki asortyment z jedzeniem.
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
ja lubie taka pogode jak dla mnie bomba czuć swieze powietrze
rikapa super z mieszkaniem pati i maks ok, stacjonarny dosc drogi, lepiej w internetowym zamawiac, ale trzeba uwazac bo wielu rzeczy (pomimo dostpnosci 24h nie maja)
ja dzis bylam u pediatry bo Mala ciagle placze i do cyca...przechodzimy kryzys laktacyjny 6 tygodnia ale z Basia ok - zdrowa!
ja dzis bylam u pediatry bo Mala ciagle placze i do cyca...przechodzimy kryzys laktacyjny 6 tygodnia ale z Basia ok - zdrowa!
Marciaa pogoda tak super że spałyśmy z Lulą prawie trzy godz. popołudniu nie też taka lubię byle by nie padało lepsza taka pogoda od 30 stopniowych upałów !!
Skrzat tak bywa z maluszkami najważniejsze że Basia zdrowa
Lula teraz w chuście siedzi i przysypia na mnie. Polecam chusty jeśli macie problemy ze spaniem lub brzuszkiem
i jeszcze fajny artykuł na wszelki wypadek http://www.wysokieobcasy.pl/wysokie-obcasy/1,102558,8244944,Umamusienie.html
Skrzat tak bywa z maluszkami najważniejsze że Basia zdrowa
Lula teraz w chuście siedzi i przysypia na mnie. Polecam chusty jeśli macie problemy ze spaniem lub brzuszkiem
i jeszcze fajny artykuł na wszelki wypadek http://www.wysokieobcasy.pl/wysokie-obcasy/1,102558,8244944,Umamusienie.html
Ostatnia edycja:
Guziczek87
Pracująca mamuśka
Hej dziewczyny...
Co do pati i maxsa to bardzo lubię a ceny wg mnie różne raz drożej raz taniej jak wszędzie.. ja tam kompletowałam prawie całą wyprawkę dla młodej
Dziś ta pogoda mnie dobija jestem śnięta i jakaś taka nie przytomna... nawet spałam z Zosią żeby naładować swoje baterie...
Aaaa Zosia jest chora ma wirusowe zapalenie gardła:-( i jesteśmy uwięzieni w domku a myśleliśmy że ten ost tydzień będziemy aktywni
Rikapa super z mieszkankiem no i fajnie że możesz pracować w pim
Co do pati i maxsa to bardzo lubię a ceny wg mnie różne raz drożej raz taniej jak wszędzie.. ja tam kompletowałam prawie całą wyprawkę dla młodej
Dziś ta pogoda mnie dobija jestem śnięta i jakaś taka nie przytomna... nawet spałam z Zosią żeby naładować swoje baterie...
Aaaa Zosia jest chora ma wirusowe zapalenie gardła:-( i jesteśmy uwięzieni w domku a myśleliśmy że ten ost tydzień będziemy aktywni
Rikapa super z mieszkankiem no i fajnie że możesz pracować w pim
Ech...dzień na cycu a mała nadal niedojedzona...ale jak człowiek poczytał to taki kryzys laktacyjny może trwać od 2-7 dni...pediatra nie kazała dokarmiać tylko cierpliwie przystawiać i że to częste zjawisko. Ale biedna Basia chyba nie do końca zadowolona, no poza tym, że ma się do czego przytulać i jej największy przyjaciel jest blisko prawie cały dzień. Niestety z tym kryzysem wiąże się to, że nici z popołudniowej drzemki, ale za to obie nocki po 6 h przespała...mam nadzieję że mleczka duuużo w końcu napłynie i Basia do syta się naje do syta lada dzień!!!
reklama
R
rikapa
Gość
:-):-):-):-):-) ale jestem szczęśliwa oddzwoniła do mnie babka z Pati i Maksa powiedziała że chcą ze mną zacząć współpracę na razie na tydzień (żebym się sprawdziła) a później umowa o pracę:-):-):-):-):-) tylko teraz muszę połączyć na ten jeden tydzień dwie prace ale dam rade ;-) choć pewnie beż urlopu na rządanie się nie obejdzie ale warto spróbować prawda??
co do pogody to póki nie pada to dla mnie git ;-)
co do pogody to póki nie pada to dla mnie git ;-)