reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
rikapa to teraz trzymam kciuki za pracę ;) myślę że fajnie sie sprzedaje taki asortyment i klienci zadowoleni bo to takie miłe zakupy :D
Laski co z tą pogodą ?!

rikapa super z mieszkaniem:) pati i maks ok, stacjonarny dosc drogi, lepiej w internetowym zamawiac, ale trzeba uwazac bo wielu rzeczy (pomimo dostpnosci 24h nie maja)

ja dzis bylam u pediatry bo Mala ciagle placze i do cyca...przechodzimy kryzys laktacyjny 6 tygodnia:( ale z Basia ok - zdrowa!

Marciaa pogoda tak super że spałyśmy z Lulą prawie trzy godz. popołudniu ;) nie też taka lubię byle by nie padało lepsza taka pogoda od 30 stopniowych upałów !!
Skrzat tak bywa z maluszkami :) najważniejsze że Basia zdrowa :)
Lula teraz w chuście siedzi i przysypia na mnie. Polecam chusty jeśli macie problemy ze spaniem lub brzuszkiem :)
i jeszcze fajny artykuł na wszelki wypadek ;) http://www.wysokieobcasy.pl/wysokie-obcasy/1,102558,8244944,Umamusienie.html

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny...
Co do pati i maxsa to bardzo lubię a ceny wg mnie różne raz drożej raz taniej jak wszędzie.. ja tam kompletowałam prawie całą wyprawkę dla młodej :-p
Dziś ta pogoda mnie dobija jestem śnięta i jakaś taka nie przytomna... nawet spałam z Zosią żeby naładować swoje baterie...
Aaaa Zosia jest chora ma wirusowe zapalenie gardła:-( i jesteśmy uwięzieni w domku a myśleliśmy że ten ost tydzień będziemy aktywni:zawstydzona/y:
Rikapa super z mieszkankiem no i fajnie że możesz pracować w pim:laugh2:

Ech...dzień na cycu a mała nadal niedojedzona...ale jak człowiek poczytał to taki kryzys laktacyjny może trwać od 2-7 dni...pediatra nie kazała dokarmiać tylko cierpliwie przystawiać i że to częste zjawisko. Ale biedna Basia chyba nie do końca zadowolona, no poza tym, że ma się do czego przytulać i jej największy przyjaciel jest blisko prawie cały dzień. Niestety z tym kryzysem wiąże się to, że nici z popołudniowej drzemki, ale za to obie nocki po 6 h przespała...mam nadzieję że mleczka duuużo w końcu napłynie i Basia do syta się naje do syta lada dzień!!!

reklama
:-):-):-):-):-) ale jestem szczęśliwa oddzwoniła do mnie babka z Pati i Maksa powiedziała że chcą ze mną zacząć współpracę na razie na tydzień (żebym się sprawdziła) a później umowa o pracę:-):-):-):-):-) tylko teraz muszę połączyć na ten jeden tydzień dwie prace :szok: ale dam rade ;-) choć pewnie beż urlopu na rządanie się nie obejdzie ale warto spróbować prawda??
co do pogody to póki nie pada to dla mnie git ;-)

Do góry