reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Rzeczywiście tu sezon ogórkowy...cisza ja chciałam poczytać dziś a tu raptem 1,5 strony.

Dziewczyny mam pytanie, jakie smoczki polecacie. Ja miałam NUKa dla małej, ale jest dość kiepskiej jakości, mam Aventu, ale one od wewnątrz są takie strasznie płaskie i mała teraz chce ssać z niewywinietą wargą co nie jest zbyt efektywne, a dwa boli jak cholera;( I muszę jej zabrać ten Avent, jaki smoczek dla dziecka 0-3 miesiące będzie OK? taki przypominający brodawkę???

reklama
hej dziewczyny :)
Guzik witamy po wojażach ;) i gratulujemy 4 ząbka
Skrzat ja jadę jednocześnie na 3 smoczkach Avent tu sie zgadzam że jest za płaski, Nuk w sumie ok, Campol chyba zbyt okrągły najfajniejszy był smoczek Nuby Zobacz załącznik 274754o taki :D ale gdzies nam zaginął :( wydawało mi sie że Lula najchętniej go niupla.
My w weekend trochę u rodzinki trochę spacerków ale najważniejsze to to, że był pierwszy chichot małej. Małż robił jej zdjęcia i flesz tak ją rozbawił :D i jeszcze nauczyła się łapać swoje stopy i przewracać się na boczek :) uwielbiam obserwować jak sie rozwija nie sądziłam, że aż taką frajdę będę miała. W ogóle z dnia na dzień bardziej mnie kręci bycie mamą;)
Dziewczyny czy wam też zniknęła mozliwość wstawiania emotek przy opcji odpowiedz?? znowu musiałabym wchodzić w zaawansowaną edycję żeby dodac buźkę i nie wiem o co chodzi?

:-)aaa zapomniałam dziewczyny trzymajcie kciuki jutro , bo jadę załatwiać wynajem mieszkanka jak się uda to od 1 września mała będzie miała swój pokoik a my z moim M. będziemy szczęśliwi, że w końcu mieszkamy sami :-D mieszkanie będę załatwiać od rana a później jadę na rozmowę o pracę na polną ;-)

no już myślałam że cos sobie wyłączyłam przez przypadek ;)
rikapa to jutro czeka cie dzień pełen wyzwań trzymam kciuki :D a jak uda się z mieszkaniem to gdzie będziesz mieszkać ?? jeśli mozna spytać ;)

kozaczino będę mieszkać na szczepankowie tzn. za kinepolis kawałeczek :-) a teraz mieszkam ze szwagierką na grunwaldzie:-( i troszkę nam tu ciasno:-(

To niedaleko mnie bo ja mieszkam w Kamionkach :)
witajcie...
u nas wszystko gra. Młody rośnie, gada, przekręca zsię z brzucha na plecy i wędruje mi własnie po łózku :-) coś ostatnio wczesnie pobudzki urządza kurcze

co do smoczka to mamy i Nuka i Aventu i oba są ok ssie ładnie..tylko po Nuku od tego ssania ma cały smok odciśnięty i częsciej mu w nocy wypadał..jak dla mnie najl NUK tylko mam 0-3 bo ten 3+ jakis ogromny jest i nie przypasił małemu wieć muszę kupić ten 0-6

Szczepankowo ciut daleko ale własny kącik to bezcenna sprawa :) choc w sumie Poznań nie jest duży wszędzie można dotrzeć w miarę sprawnie ;)
a w Kamionkach mam znajomych bardzo tam ładnie zazdroszczę ładnej okolicy :D
Ja dzisaj jakos sie zwlec nie mogę a Majka dokazuje w najlepsze ( odkryła skarpety na stopach i jest super zabawa w ściąganie ich ) chyba sobie zrobię drugą kawę ... a póxniej spacerek pewnie cytadelka :)

reklama
Dziewczyny wróciłam właśnie do domku jestem wykończona :-D ale powiem tak z mieszkaniem się udało tylko muszę 1000zł uzbierać (będzie ciężko ale się postaram) a na rozmowie byłam i jestem dobrej myśli :-) Co sądzicie o sklepie Pati i Maks??

Do góry